No, túl vagyok az első részen.
A hangokkal végülis totál elégedett vagyok, Robin, Aqualad, és Supiboy hangja is eltalált lett. (főleg Szabó Máté Supinak tök jó választás, mondjuk kivi voltam, hogy Nolan North, aki Supit is, meg boyt is nyomja, hogy oldják meg, de végülis jó lett. Ha valaha szinkronizálnák az Uncharted gamet, lehet oda is jó választás lenne North hangjának

)
Tetszett, hogy a Liga tagok is megkapták a szokásos hangokat, mondjuk Moser Károly furi, mer ő eddig jobbára Wally-nak volt a hangja (bár az animációs filmekben nem derült ki, hogy most Barry vagy Wally a Villám). Aztán kapásból volt egy érdekes, mert a régi Jla rajzfilmben Aquaman és Íjász hangja ugyanaz volt, itt Aquaman lett a nyertes, és ÍJász kapott új hangot.
A negatívum, egyértelmű, hogy Kölyök VIllám (kár, hogy a magyar nevét nem kapta meg

)... Seszták téééélleg nagyon furi hozzá...

és Megan is elég érdekes, de ő szokható lesz majd idővel. És ami nekem rohadt nagy mellé nyúlás, az első részben Desmond doki hangja... Fekete Zoltán... bazz, az angolban az egy öreg ember hangja volt... rohadt nagy mellé nyúlásnak tartom ezt a választást.. szerencse, hogy csak epizód szerep volt.

(az meg már csak nekem kis negatívum, hogy majd 700 megába kerülnek fel a részek, jó mondjuk 720-as felbontás, magyar-angol hang, és felirat beépítve, de akkor is pindurit nagy... lesz az első évad, vagy 10 dvd, mire kiírom.

)