Hm, mivel véget ért minden cucc, TF Prime (rákényszerültem végig szenvedni pár részt, azt hittem új robik jönnek be, amikor feltűnt Füstfelhő, de tévedtem, ismét 5 autobot mentette meg az egész világot... és méghogy a Hasbronak új játékokat kell kiadni... eh) második szezonja is véget ért, Januárig jegelik a Young Justice-t (ismét), az Avengerst ugye törölték.. maradt a Ulti Pók, na gondoltam magyarul folytatom... meglepődve tapasztaltam,h ogy Doom megkapta a Fátum nevet, sőt Luke Cage se Erős ember(csak tippeltem egy-két hülye fordítás után, hogy lehet ez lesz majd...

) lett, hanem megkapta a régi Bajnok fordítását, na kezdtem örülni, hogy végre megint utána jártak a dolgoknak, mint ugye annak idején a Spectacular második évadjára korrigáltak minden gagyi nevet... de gyorsan az arcomra fagyott a mosoly, amikor is megjelent Venom, aki valamilyen oknál fogva Méreg lett (megint

)... szval rohadtul nem értem... valószínű, hogy utána jártak a dolgoknak, mert gondolom nem a kisujjukból szopták ki a Fátumot, és a Bajnokot (akinek a nevével én kb. vmikor a Semices 10. rész körül találkoztam utoljára...), akkor mégis ezt a nevet, hogy nézték be, főleg, hogy szerepelt a moziban is már...
Így most előre tartok a Manótól...

Amúgy még mindig gagyi a cucc, túl sok a hülye poén... Venom kilétén eleve "kiakadtam" (amúgy jó volt látni a fekete ruhát), ennek nem egy adaptációnak kellene lennie, hogy megismertesse a Pók karakterét kölkökkel, esetleg új embereket/rajongókat szerezzen, és erre ilyen tök baromságokat találnak ki, aminek köze sincs az alap comicshoz... még az Ultihoz se, pedig ugye abban is voltak már totál eltérő dolgok, de valahol az alap sokáig ugyanaz volt... de ez már... ez már nem is tom mi...

vmi Ultimate-Ultimate-New Advanterus Spider-mannek kellene inkább lennie...