Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 495537 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sullkrisz

• Gyík
  • **
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #2500 Dátum: 2012. november 07. - 20:06:32 »
Akkor mindegy! De mostmár megpróbálok erre figyelni!  :fel:
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Ju

• Pókfej
« Válasz #2501 Dátum: 2012. november 07. - 20:09:39 »
A jelmezes témához:
Okt 31-én nekem tök természetes az éppen aktuális Halloween jelmezemben menni bárhova. :D Meg előtte és utána szombaton, amikor általában Halloween bulim van. :) Minden nap viszont nem lenne türelmem hozzá. :)
A cinikus énem meg igazából azzal jönne, hogy a lányok/nők nagy része minden nap beöltözik valami jelmezbe, aminek általában semmi köze magához a lányhoz és gyakran még jól sem áll neki. A mangalányok legalább szándékosan csinálják. :)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2502 Dátum: 2012. november 07. - 20:11:52 »
A cinikus énem meg igazából azzal jönne, hogy a lányok/nők nagy része minden nap beöltözik valami jelmezbe, aminek általában semmi köze magához a lányhoz és gyakran még jól sem áll neki. A mangalányok legalább szándékosan csinálják. :)

Bocsi, ez már nagyon off: nem csak a lányok. ;)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #2503 Dátum: 2012. november 07. - 20:15:05 »
Ja, ez a Halloween is mekkora divat lett. Remélem lesz egy Michaelünk is...  :hehe:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Ju

• Pókfej
« Válasz #2504 Dátum: 2012. november 07. - 20:36:48 »
Bocsi, ez már nagyon off: nem csak a lányok. ;)
Tény. Csak náluk látványosabb. :)
Ja, ez a Halloween is mekkora divat lett. Remélem lesz egy Michaelünk is...  :hehe:
Akkor már Szent Patrik nap is. ;)

/OFF

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #2505 Dátum: 2012. november 07. - 21:07:50 »

Akkor már Szent Patrik nap is. ;)

/OFF

Ja, én Myersra gondoltam, aki Halloweenkor gyilkol. :twisted:
De a Szent Patrik naphoz is kb annyi közünk van, mint a Halloweenhez.  ;)

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #2506 Dátum: 2012. november 07. - 21:35:20 »
 :smoff:
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Ju

• Pókfej
« Válasz #2507 Dátum: 2012. november 07. - 21:43:37 »
Ja, én Myersra gondoltam, aki Halloweenkor gyilkol. :twisted:
Oh, oké, én olvasok túl sok angol regényt. :lol:
Egyébként egy nagyon jó vita(vagy inkább eszmecsere)téma a Halloween, de nem a fórumon, az igaz. :) Eszembe jutnak a régi nagy fórumos vitáink, amivel természetesen nem váltottuk meg a világot. :)

:smoff:
Tudom.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #2508 Dátum: 2012. november 07. - 21:43:50 »
Mikor először voltam az USAban, majdnem sikerült Saint Patrick napra kijutnom. Megkérdeztem az amerikai barátomat, mi a jó ebben a napban. Nagyon egyszerű volt a válasz:"sokat iszunk ezen a napon". Meggyőző érv :)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #2509 Dátum: 2012. november 07. - 21:46:26 »

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #2510 Dátum: 2012. november 07. - 21:56:21 »
Hey! Én csak fel dobok egy témát ami kapcsolódik a topikhoz, arról nem tehetek hogy mindig elkalandozunk :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #2511 Dátum: 2012. november 07. - 22:01:58 »
Mikor először voltam az USAban, majdnem sikerült Saint Patrick napra kijutnom. Megkérdeztem az amerikai barátomat, mi a jó ebben a napban. Nagyon egyszerű volt a válasz:"sokat iszunk ezen a napon". Meggyőző érv :)
:lol: Jó perspektíva. És sok más ünnepre is igaz. :)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #2512 Dátum: 2012. november 08. - 15:44:23 »
Régi képregényrajzfilmekből van valakinek Spider-man, Batman, Superman, Green Lantern, Super Friends ....stb?

venom75

• Pókfej
« Válasz #2513 Dátum: 2012. november 08. - 20:39:07 »
Mit nálunk kiadtak azok megvannak , illetve Pókemberből amit leadtak a tv-be .

BuB

• Pókfej
« Válasz #2514 Dátum: 2012. november 16. - 12:25:27 »
Hm, mivel véget ért minden cucc, TF Prime (rákényszerültem végig szenvedni pár részt, azt hittem új robik jönnek be, amikor feltűnt Füstfelhő, de tévedtem, ismét 5 autobot mentette meg az egész világot... és méghogy a Hasbronak új játékokat kell kiadni... eh) második szezonja is véget ért, Januárig jegelik a Young Justice-t (ismét), az Avengerst ugye törölték.. maradt a Ulti Pók, na gondoltam magyarul folytatom... meglepődve tapasztaltam,h ogy Doom megkapta a Fátum nevet, sőt Luke Cage se Erős ember(csak tippeltem egy-két hülye fordítás után, hogy lehet ez lesz majd... ;D) lett, hanem megkapta a régi Bajnok fordítását, na kezdtem örülni, hogy végre megint utána jártak a dolgoknak, mint ugye annak idején a Spectacular második évadjára korrigáltak minden gagyi nevet... de gyorsan az arcomra fagyott a mosoly, amikor is megjelent Venom, aki valamilyen oknál fogva Méreg lett (megint :roll:)...  szval rohadtul nem értem... valószínű, hogy utána jártak a dolgoknak, mert gondolom nem a kisujjukból szopták ki a Fátumot, és a Bajnokot (akinek a nevével én kb. vmikor a Semices 10. rész körül találkoztam utoljára...), akkor mégis ezt a nevet, hogy nézték be, főleg, hogy szerepelt a moziban is már...
Így most előre tartok a Manótól... :roll:

Amúgy még mindig gagyi a cucc, túl sok a hülye poén... Venom kilétén eleve "kiakadtam" (amúgy jó volt látni a fekete ruhát), ennek nem egy adaptációnak kellene lennie, hogy megismertesse a Pók karakterét kölkökkel, esetleg új embereket/rajongókat szerezzen, és erre ilyen tök baromságokat találnak ki, aminek köze sincs az alap comicshoz... még az Ultihoz se, pedig ugye abban is voltak már totál eltérő dolgok, de valahol az alap sokáig ugyanaz volt... de ez már... ez már nem is tom mi... :headscratch: vmi Ultimate-Ultimate-New Advanterus Spider-mannek kellene inkább lennie... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2515 Dátum: 2012. november 16. - 13:15:20 »
Lényegében a klasszikus és az ultimate univerzumot mixelték egybe és lehetőleg a legocsmányabb módon. Venom kiléte még nem is lenne baj mivel ha olyan változtatást lépnek meg ami még izgalmas és új lehetőségeket rejt ám legyen,de eleve nem passzol ide ez a karakter pont a bugyuta f@szságok miatt :drying:
Egyértelműen a Young Justice sikerén felbuzdulva nekik is muszáj volt egy mini Avengers-t összehozniuk nehogy lemaradjanak még a végén.
Van valami infó a következő Bosszú angyalai rajzfilmről? Eddig csak a címe köztudott meg az hogy jövőre fogják elkezdeni...

BuB

• Pókfej
« Válasz #2516 Dátum: 2012. november 16. - 16:31:37 »
Ja, én is emiatt nem örülök, hogy ilyen gagyi Team Up lett ez az új Pókember sorozat és egyértelmű nyúlás a Youngtól  (csak az ezerszer jobb, és hírrül sincs annyi nyavajgó, mint az Ulti Póknál)... pedig annak idején még azt olvastam, hogy nem az lesz...
Amúgy ezzel nem nagyon értek egyet, hogy a klasszik és Ultit gyúrták össze, ez inkább hajaz az Ulti világra, csak még azt is kifordítja a 100%ig...
A legjobb adaptáció télleg a Spectacular volt, az kellően sokat merített a klasszik Univerzumból, de voltak benne újítások a filmekből és az Ultiból.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2517 Dátum: 2012. november 16. - 20:18:33 »
Mai napig imádom a Spectaculart. A szimbiótás részek olyan jók! Ha jól emlékszem 3 egész részben "estélyiben" van a Pókunk.  :brow:

Raisu

• Traveller
« Válasz #2518 Dátum: 2012. november 23. - 14:47:39 »
December 13-án 16:00-kor indul a Zöld Lámpás rajzfilmsorozat a Cartoon Networkön!

BuB

• Pókfej
« Válasz #2519 Dátum: 2012. november 23. - 15:07:11 »
És a Young Justice? ;D

Egyébként valaki nem tud vmit egy új Xmen rajzfilmről? Amikor anno lelőtték a Wolverinemásodik évadját a Disney olvadás miatt, azt mondták, hogy terveznek egy újat, de ennek lassan 2 éve, de én még nem láttam sehol semmit... :headscratch: