Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 495628 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #2620 Dátum: 2013. január 26. - 17:06:05 »
Lehet, hogy volt, de én ma találtam meg:

Érdekes, hogy ahogy haladunk az időben, hogy lesz egyre kidolgozottabb a rajzfilm. Amúgy az 1981-es sorozatra emlékszem, nagyon régen ment az RTL Klubon, reggel. :)
SD. EJC.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2621 Dátum: 2013. január 26. - 17:43:05 »
Emlékeim szerint a 81-es a Kettesen ment, az RTl-en meg a 94-es, legalábbis a kazijaimon azok a logok vannak ;D

Amúgy közben unalom üzésképen nézem az Ultit, és rájöttem, hogy a bárgyú poénok mellett (a 15. rész olyan volt mint egy Tapsi hapsis rész... tele olyan idióta hangefektekkel és jelenetekkel... :roll:) mi bajom a cuccal... nincs magánéleti szál, se csajozás, se aggódás May miatt, se Hírharsona, semmi... csak random akciók, egyik rész se épül a másikra (pedig ez Pókinál elég furi...), nagyon gáz... és a Disney csak ragaszkodik hozzá, mer már jön a második szezon is...
« Utoljára szerkesztve: 2013. január 26. - 17:45:29 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2622 Dátum: 2013. január 26. - 17:57:01 »
Pár Ulti részbe én is belenéztem, hasonló a véleményem. Tulajdonképpen ez Pókember vígjáték verzióban. :D Viszont egy pozitívuma van, végre normális, szép grafikát bírtak csinálni hozzá. Lehet, hogy a Spectacular sztorija jobb volt, de azt az okádék ronda grafika tette nézhetetlenné.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2623 Dátum: 2013. január 26. - 18:09:54 »
Amit már mondtunk neked, hogy csak 4 részt kell kibírnod, és hozzá szoksz ;D főleg, mer lehet, hogy gáz a grafika, de a mozgás hihetetlen dinamikus lett. :spidey:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2624 Dátum: 2013. január 26. - 18:43:13 »
Viccelsz? Örültem, hogy 2 részt túléltem. :finger: Azt aláírom, hogy a mozgás dinamikus benne, de amint Póki leveszi a maszkját, illetve bármelyik másik szereplőt mutatják, összeomlik minden illúzió, és csak egy gagyi, bűnronda rajzfilmet látok. :P És ilyenkor elgondolkozom, hogy ha már a sztori megírásába láthatóan energiát feccöltek, akkor mi a :censored:ért nem bírtak jó grafikát készíteni hozzá? Oké, hogy manapság a dexter laboratóriuma szintű rajzstílus divat a kiskölkök körében, de van, ami elmegy gány grafikával, és van, ami nem. Egy Pókember-szintű alapanyagot csak elrontani lehet vele.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #2625 Dátum: 2013. január 26. - 22:12:33 »
Ezzel én is egyetértek, ha egy képregényrajzfilmet csinálnak akkor a grafikára figyeljenek :roll:
Én is imádtam a Spectacular sorozatot miután túléltem az első négy részt ;D
A mostani Ultira meg azt mondom, ez is egy új felfogása a történetnek, most senki nem mondhatja hogy nem poénkodik :hehe:
Az egész egy vicc de azért annyira nem rossz, ha az Ulti grafikáját vegyítenénk a Spectacular történetével egy jó sorozatot kapnánk ;)
Bár nekem mindig is a legjobb Pókember rajzfilm a 94-es lesz ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

hudekira

• Rengető
  • *
« Válasz #2626 Dátum: 2013. január 26. - 23:13:09 »
jaja a 94 a legjobb nekem is :D
de nekem az ulti jobban bejön csak hogy legyen ellen érv is.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2627 Dátum: 2013. január 27. - 10:54:37 »
HÁt nem tom, nálam írtó nagy csalódás, hogy nem épülnek egymásra a részek.. és bazz, sajnos ilyen lesz az új Avengers is... (nem tom, ha lesz új Xmen az is ilyen lesz, na mer az aztán már télleg gáz lenne...)
Eddig ebből a 18 részből, kettő ha tetszett... a Rozsomákos, de valszeg az is csak a szinkron miatt, meg a 18. Roncsbrigádos, de abból meg csak az alap ötlet jött be rohadtul, a comicsból ez soha nem derült ki, hogy a Roncsbrigád által okozott kárt álruhában eltakarítják, ez jó ötlet volt.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2628 Dátum: 2013. január 27. - 12:58:26 »
és bazz, sajnos ilyen lesz az új Avengers is...
Egy Avengersnél szerintem nem olyan nagy baj, ha nem épülnek egymásra a részek szvsz. Csak ne csináljanak belőle nagyon vígjátékot.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2629 Dátum: 2013. január 27. - 13:05:15 »
Hát nekem az EMH épp amiatt tetszett annyira mert eléggé kapcsolódtak egymáshoz a részek... :uhoh:

És, oh bazz... a Viasat 6 megunta  a DBZ-t? Most levették a műsorról... :roll: mondjuk legalább nem kezdik elölről megint...  bár valszeg, ha tényleg megvették a folytatást és leakarják adni, tuti megint elejétől tűzik műsorra... :drying:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2630 Dátum: 2013. január 27. - 13:13:28 »
Hát, annak túl sok értelme nem volt, hogy 26-szor ismételgessék. :) De ha tényleg megvennék a folytatást, az örvendetes lenne. :) Bár igaz, nekem nem oszt nem szoroz, mert megnéztem neten végig a sorit. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #2631 Dátum: 2013. január 27. - 13:35:56 »
Jaja, ezért is gáz, hogy ennyiszer leadták az első 50 részt...
Amúgy annyiból még jó lesz ha télleg leadják az egészet, mert aszem van 6 rész amihez nem került elő a magyar szinkron, végre teljes lenne... de hááát az még nagyon sokááá lesz, hogy oda érjünk, főleg, így, hogy 50 részenként elölről kezdik. ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #2632 Dátum: 2013. január 27. - 14:20:01 »
És az a gáz, hogy a mai amerikai tinik, és félő hogy a nálunk is, az Ultimate rajzfilm a fő Pók"ember" felfogás, vagyis egy idióta, Maszk/Freakazoid szintű vicc figura! :(
Nem csoda, ha a Marvel most megpróbálja őket felverni az Oki/Peter kavarral! ;)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #2633 Dátum: 2013. január 27. - 15:12:35 »
Emlékeim szerint a 81-es a Kettesen ment, az RTl-en meg a 94-es, legalábbis a kazijaimon azok a logok vannak ;D

Amúgy közben unalom üzésképen nézem az Ultit, és rájöttem, hogy a bárgyú poénok mellett (a 15. rész olyan volt mint egy Tapsi hapsis rész... tele olyan idióta hangefektekkel és jelenetekkel... :roll:) mi bajom a cuccal... nincs magánéleti szál, se csajozás, se aggódás May miatt, se Hírharsona, semmi... csak random akciók, egyik rész se épül a másikra (pedig ez Pókinál elég furi...), nagyon gáz... és a Disney csak ragaszkodik hozzá, mer már jön a második szezon is...

Akkor összekevertem, már nem emlékszem, hol ment. Nem mondod, hogy megvan magyarul a 81-es sorozat? YT-n csak angolul van fent, pár részbe belenéztem, érthetőnek tűnik a szöveg, de majd később tervezem megnézni azt a sorozatot. Jelenleg, ahogy időm engedi az X Evolúciót nézem.
Az ultihoz hozzáfűzve ez nem egy komoly rajzfilm, ez inkább az a könnyed szórakoztatás kategória, amikor semmin nem kell gondolkoznod, csak pókot nézel, de mégis vígjátékot. Amit én hiányolok belőle az a Peter+MJ szál, abba beletehették volna az anyagot, bár lehet, hogy attól lett volna túl komoly. Nem tudom, de így Peternek úgy néz ki, nincs nagyon vesztenivalója. Jó ha eddig MJ-re rátámadtak, Maynénire pedig nullaszor.

És az a gáz, hogy a mai amerikai tinik, és félő hogy a nálunk is, az Ultimate rajzfilm a fő Pók"ember" felfogás, vagyis egy idióta, Maszk/Freakazoid szintű vicc figura! :(
Nem csoda, ha a Marvel most megpróbálja őket felverni az Oki/Peter kavarral! ;)
Na, azt nem kéne. Érdemes megnézni a normál 616-ost, a 94-es sorozatot, az kötelező "olvasmány", utána jöhet bármi, de ha eleve torz kép alakul ki bennük, hát szomorú jövő elé nézünk.
SD. EJC.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2634 Dátum: 2013. január 27. - 15:18:51 »
Akkor összekevertem, már nem emlékszem, hol ment. Nem mondod, hogy megvan magyarul a 81-es sorozat?
Nem, dehogy, a szörnyű szinkron miatt nem tetszett, így nem pazaroltam rá kazit, egyedül az egyetlen Zöld Manós rész van meg, mellette pár Unlimited résszel. (amúgy nekem grafikailag az a kedvencem, kellően képregényes a rengeteg fekete árnyékkal. :D kár, hogy ott is a sztori béna... itt jön be az, amit a múltkor "fejtegettem", ha jó a sztori, a grafika béna: 94, Spectacular... ha jó a grafika, a sztori gáz: Unlimited, Ultimate... és van az elenyésző kisebbség, ahol a grafika is gány, meg a sztori is: az MTV animációs. ;D )

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #2635 Dátum: 2013. január 28. - 06:40:07 »
Akkor összekevertem, már nem emlékszem, hol ment. Nem mondod, hogy megvan magyarul a 81-es sorozat?
Nem, dehogy, a szörnyű szinkron miatt nem tetszett, így nem pazaroltam rá kazit, egyedül az egyetlen Zöld Manós rész van meg, mellette pár Unlimited résszel. (amúgy nekem grafikailag az a kedvencem, kellően képregényes a rengeteg fekete árnyékkal. :D kár, hogy ott is a sztori béna... itt jön be az, amit a múltkor "fejtegettem", ha jó a sztori, a grafika béna: 94, Spectacular... ha jó a grafika, a sztori gáz: Unlimited, Ultimate... és van az elenyésző kisebbség, ahol a grafika is gány, meg a sztori is: az MTV animációs. ;D )
Az unlimitedben nekem az a szívfájdalmam, hogy végül nem tér vissza, és így ér véget a sztori, befejezetlenül. A 94-nek sztem jó a grafikája, és a sztorija is. Azok olyan klasszikus rajzok. De ez,csak saját vélemény, hogy nekem miért tetszik. Neked mi a gáz a grafban?
SD. EJC.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2636 Dátum: 2013. január 28. - 07:07:19 »
Összeségében nem rossz a grafikája, főleg az első szezoné, de azután eléggé összecsapott lett, és főleg a rengeteg újra felhasznált képsorok zavartak, pölö a hálóhintázást eszméletlen sokszor újra hasznosították... meg Póki alakja is kicsit furi volt, elég vastag, nagy darabnak ábrázolták. ;D

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #2637 Dátum: 2013. január 28. - 18:31:28 »
Nekem a 94-es rajzfilmben szintén tetszett a sztori és a grafika is kicsit hasonlított Romita rajzaira ;) ;)
Az meg nekem nem jött be a Spectacularban, hogy Peter egy fogpiszkáló gyerek lett, és az Ultimateben sem lett izmosabb :roll:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2638 Dátum: 2013. január 28. - 18:44:38 »
Spectacularról nem tudok elég jó dolgot mondani. Lényegében jól mondta Bub, első 5 részt vészeld át és utána már nem fog zavarni, észre sem veszed, csak belemerülsz a sorozatba.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2639 Dátum: 2013. január 28. - 19:29:44 »
Az meg nekem nem jött be a Spectacularban, hogy Peter egy fogpiszkáló gyerek lett, és az Ultimateben sem lett izmosabb :roll:
Höhö, hát a képregényben is elég vézna gyerek Petey.