Emlékeim szerint a 81-es a Kettesen ment, az RTl-en meg a 94-es, legalábbis a kazijaimon azok a logok vannak 
Amúgy közben unalom üzésképen nézem az Ultit, és rájöttem, hogy a bárgyú poénok mellett (a 15. rész olyan volt mint egy Tapsi hapsis rész... tele olyan idióta hangefektekkel és jelenetekkel...
) mi bajom a cuccal... nincs magánéleti szál, se csajozás, se aggódás May miatt, se Hírharsona, semmi... csak random akciók, egyik rész se épül a másikra (pedig ez Pókinál elég furi...), nagyon gáz... és a Disney csak ragaszkodik hozzá, mer már jön a második szezon is...
Akkor összekevertem, már nem emlékszem, hol ment. Nem mondod, hogy megvan magyarul a 81-es sorozat? YT-n csak angolul van fent, pár részbe belenéztem, érthetőnek tűnik a szöveg, de majd később tervezem megnézni azt a sorozatot. Jelenleg, ahogy időm engedi az X Evolúciót nézem.
Az ultihoz hozzáfűzve ez nem egy komoly rajzfilm, ez inkább az a könnyed szórakoztatás kategória, amikor semmin nem kell gondolkoznod, csak pókot nézel, de mégis vígjátékot. Amit én hiányolok belőle az a Peter+MJ szál, abba beletehették volna az anyagot, bár lehet, hogy attól lett volna túl komoly. Nem tudom, de így Peternek úgy néz ki, nincs nagyon vesztenivalója. Jó ha eddig MJ-re rátámadtak, Maynénire pedig nullaszor.
És az a gáz, hogy a mai amerikai tinik, és félő hogy a nálunk is, az Ultimate rajzfilm a fő Pók"ember" felfogás, vagyis egy idióta, Maszk/Freakazoid szintű vicc figura! 
Nem csoda, ha a Marvel most megpróbálja őket felverni az Oki/Peter kavarral! 
Na, azt nem kéne. Érdemes megnézni a normál 616-ost, a 94-es sorozatot, az kötelező "olvasmány", utána jöhet bármi, de ha eleve torz kép alakul ki bennük, hát szomorú jövő elé nézünk.