Na, elkezdtem nézni. Hát totál más hangok vannak, mint eddig... de végülis nem rosszak, csak már megszoktam a Cartoonos bagázst...

furi mód vannak benne nagy nevek is, Rosta Sándor, Epres Attila nem igazán szoktam őket rajzfilmben hallani... Supinak meg Welker Gábor lett, nem ő volt a MoS-ban? (még nem láttam sajnos így nem tom, de mintha ő lett volna... mondjuk ennyi erővel Bats meg lehetett volna Fekete Ernő

és mintha az a srác is benne lenne, aki Ryan hangja volt a Zöld Lámpásban, akár össze is hozhatták volna őket

), Villám hangja meg Hamvas Dániel lett, érdekes bár nekem túl kölyök hang, Wallyhoz jobban illett volna, mint itt Barryhez.
A nevek hála az égnek magyarok lettek, és aránylag stimmelnek is, mondjuk furi, hogy Flash Villám lett, de Wonder Woman maradt angol.

Azért nagyon remélem, hogy ha már változtattak a hangokat a Flashpointra maradnak ezek és nem újak lesznek megint...
Venom: hát a legnagyobb magyar kölcsönzős oldalon, tegnap este már 3 változatban is fnt volt, dvd, blue ray, meg egy rohadt nagy blue ray változat.