Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 495481 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #2840 Dátum: 2013. július 19. - 11:58:21 »
Néha azért elgondolkozom, amikor ilyeneket olvasok, hogy ennek meg annak az amerikai rajzfilmnek mennyire animés az animációja, hogy aki ezt mondja, látott-e egyáltalán animét életében...

BuB

• Pókfej
« Válasz #2841 Dátum: 2013. július 19. - 13:02:58 »
Én láttam, Dragon Ballt sokat néztem, meg még pár cuccot ;D
De itt amúgy a fejekre értettem, az eléggé animés beütést kapott...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2842 Dátum: 2013. július 19. - 13:13:18 »
Szintén zenész ;D Jó pár anime sorozatot láttam már életem során, és arra a következtetésre jutottam hogy nekem ennyi bőven elég is volt egy életre belőlük. Ebben a flashpoint-ban meg totál anime stílusú fejeket gyártottak a szereplőknek, arról nem is beszélve hogy a színezés is inkább hajaz egy japán, mintsem nyugati rajzfilmre ;) Az eddigi grafika amit használtak a DC-nél az nekem tökéletesen megfelelt és éppen ezért nem értem miért kellett most pont ennél a filmnél változtatni...

BuB

• Pókfej
« Válasz #2843 Dátum: 2013. július 19. - 13:17:01 »
Mindig más volt a grafika, csak valamennyire azért próbáltak egymásra hasonlítani. Nekem spec a Young Justice-os stílus jött be a legjobban eddig (Crisis two words, Doom, maga a sorozat). De igazából, mailyne véres volt eme cucc, azon se lepődnék meg ha vmelyik japcsi stúdióban készült volna. :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2844 Dátum: 2013. július 19. - 13:29:08 »
Ha már mindenáron kompromisszumokat kell kötni, akkor vegyenek vissza a vérengzésből és inkább a nyugati stílusú grafikát alkalmazzanak! Pl a Crisis on two earths-ben oldották ezt meg a legjobban. Volt benne kellő mennyiségű erőszak,de vér az szinte alig, és mégis tetszett a végeredmény :)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #2845 Dátum: 2013. július 19. - 18:47:27 »
A Fashpoint kijön itthon DVD-n?

venom75

• Pókfej
« Válasz #2846 Dátum: 2013. július 19. - 19:32:45 »
Augusztus 21-ére tervezik kiadni.  ;)

Raisu

• Traveller
« Válasz #2847 Dátum: 2013. július 20. - 12:01:02 »
Ez hogy kerülte el eddig az emberek figyelmét?
http://www.comicbookmovie.com/fansites/GraphicCity/news/?a=76671

Bruce Timm új Justice League sorozaton dolgozik, amit elvileg a filmmel egy időben akarnak elindítani, és kapcsolódni fog a korábbi Timm sorozatokhoz.

Továbbá nem csak a JL: Wart jelentették be, hanem két Batman animációs filmet is, az egyik címe Assault on Arkham, és egyesek szerint az Arkham videojátékokhoz fog kapcsolódni, a másik címe meg Son of Batman. Épp itt az ideje, hogy behozzák Damiant a rajzfilmekben is. :)

De igazából, mailyne véres volt eme cucc, azon se lepődnék meg ha vmelyik japcsi stúdióban készült volna. :hehe:
Nem is tévedtél nagyot, a Studio 4°C készítette az animációt. :D De a brutalitás nem miattuk került bele szerintem. Amúgy így, hogy nem csak a trailert láttam a filmből, igazat adok, tényleg vannak benne animés elemek az arcokon kívül is, de azért még mindig nem azok vannak túlsúlyban. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 21. - 14:07:51 írta Raisu »

BuB

• Pókfej
« Válasz #2848 Dátum: 2013. augusztus 03. - 22:45:12 »
Ööö, Raiusu, porszem került a gépezetbe?
Most találtam meg a JLA Doomot magyarul (ma nyomták fel) :o
Nem az volt, hogy a Flashpoint kerül kiadásra? :headscratch:

Raisu

• Traveller
« Válasz #2849 Dátum: 2013. augusztus 04. - 00:17:59 »
Az nem jelenti azt, hogy nem jelenhetne meg a Doom is. Amúgy nem tudom, miért nem volt sehol hír arról, hogy megjelenik az is. Erről a Pro Videót kell megkérdezni.

venom75

• Pókfej
« Válasz #2850 Dátum: 2013. augusztus 04. - 08:41:32 »
Én nem találtam , hol láttad ??

BuB

• Pókfej
« Válasz #2851 Dátum: 2013. augusztus 04. - 09:07:57 »
Na, elkezdtem nézni. Hát totál más hangok vannak, mint eddig... de végülis nem rosszak, csak már megszoktam a Cartoonos bagázst... :-\ furi mód vannak benne nagy nevek is, Rosta Sándor, Epres Attila nem igazán szoktam őket rajzfilmben hallani... Supinak meg Welker Gábor lett, nem ő volt a MoS-ban? (még nem láttam sajnos így nem tom, de mintha ő lett volna... mondjuk ennyi erővel Bats meg lehetett volna Fekete Ernő  ;D és mintha az a srác is benne lenne, aki Ryan hangja volt a Zöld Lámpásban, akár össze is hozhatták volna őket ;D), Villám hangja meg Hamvas Dániel lett, érdekes bár nekem túl kölyök hang, Wallyhoz jobban illett volna, mint itt Barryhez.
A nevek hála az égnek magyarok lettek, és aránylag stimmelnek is, mondjuk furi, hogy Flash Villám lett, de Wonder Woman maradt angol.  :'(
Azért nagyon remélem, hogy ha már változtattak a hangokat a Flashpointra maradnak ezek és nem újak lesznek megint...

Venom: hát a legnagyobb magyar kölcsönzős oldalon, tegnap este már 3 változatban is fnt volt, dvd, blue ray, meg egy rohadt nagy blue ray változat.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2852 Dátum: 2013. augusztus 04. - 09:16:44 »
Nálunk mikor jelenik meg a Flashpoint magyarul?

Raisu

• Traveller
« Válasz #2853 Dátum: 2013. augusztus 04. - 09:53:08 »
BuB: megnyugodhatsz, nem fognak maradni a hangok, mint ahogy ezt már korábban is írtam. Amúgy Rosta Sándor elég sokat szinkronizál rajzfilmekben, és igen, Welker Gábor volt Clark a MoS-ban. A LEGO Batman filmben meg ő volt Batman. :D

Mr.Sinister: elvileg valamikor augusztus közepe tájékán. 19-én talán?

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2854 Dátum: 2013. augusztus 04. - 10:00:33 »
Addig már nem kell sokat aludni :oh: És mit lehet tudni a Flashpoint folytatásáról?

Raisu

• Traveller
« Válasz #2855 Dátum: 2013. augusztus 04. - 10:38:12 »
Hogy az első New 52-s Justice League sztorit fogja feldolgozni.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2856 Dátum: 2013. augusztus 04. - 10:47:40 »
Azt vágom hogy mi lesz az alaptörténete, viszont a megjelenésére voltam kíváncsi. Közben megnéztem és 2014-et írnak. Oly messze van az még :drying:

BuB

• Pókfej
« Válasz #2857 Dátum: 2013. augusztus 04. - 11:25:00 »
Furi, mer a Dvd extráin vmi olyasmi volt, hogy 13 tél környéke... kár akkor csúszik...

Raiusu: öhm, akkor ezt a doomot megint egy másik forgalmazó adta ki, és akkor egy másik csinálja majd a Flashpointot, meg egy harmadik csinálta az eddigieket? :o Hű... fajin.. :roll:
Azt hittem ez már az a bagázs, aki a Flashpoint kiadására is lecsapott...

Rostát még úgy vmennyire tudtam is, Epres Attila volt egy kicsit meghökkentő számomra. :D
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 04. - 11:27:23 írta BuB »

Raisu

• Traveller
« Válasz #2858 Dátum: 2013. augusztus 04. - 11:45:47 »
Nem, valszeg a Pro Video adja ki a Doomot is, mint az eddigi összes DVD-n megjelent animációs filmet, de mivel eddig sem figyeltek arra, hogy ugyanez legyen a szereplők hangja, valószínűleg ezután sem fognak.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #2859 Dátum: 2013. augusztus 04. - 12:05:45 »
Nálunk mikor jelenik meg a Flashpoint magyarul?

A Pro video augusztus 21.-re jelölte meg a dátumot. A Doom egyelőre nincs tervben ( a mostani tudható tervek szerint... ) a szinkronja HBO-s. Így kerülhetett fel szinkronosan a torrent oldalakra.

Nem, valszeg a Pro Video adja ki a Doomot is, mint az eddigi összes DVD-n megjelent animációs filmet, de mivel eddig sem figyeltek arra, hogy ugyanez legyen a szereplők hangja, valószínűleg ezután sem fognak.

Biztos, hogy ők, mert a Warner filmek jogai náluk vannak.
Hacsak a Mirax le nem csap rá és ki nem adja kalózban, mint már megannyi filmet...   :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 04. - 12:10:33 írta Kit Walker »

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS