Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 495515 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #3180 Dátum: 2015. február 17. - 19:45:45 »
Hurrá , Ben újra köztünk vagy .Igen,  mi is nagyjából  így tudtuk Joker eredet történetét .És NEM  is tudjuk a civil nevét . Ha igaz ,akkor egy régebbi ismeretlen nevű ,   kártya gyári munkás  volt  akit kényszerítettek  , hogy rabolja ki a régi  munka helyét Bele eset abba a vegyi anyaggal teli  tartályba , és igy lett belőle  a Joker .A  Jack  Napier -t mint  Joker polgári nevét , ki találta ki   :headscratch: :headscratch: De hogy Batman szüleinek gyilkosa és Joker  ugyanaz a személy, mint  a mozifilmben  szerintem baromság . Vagyis  a filmben   Jack  Napier  a gyilkos neve   .      A képregényben Joe  Chill öli meg a szülőket   ,a filmen pedig  Jack  Napier   a szülők  gyilkosa  és ő válik  Joker -é is .Ö....    izé Ben ,van-e esély arra hogy  egy másik  ˝ nem mondom meg hol ˝   oldalon    készíts  hasonló Marvel  karaktereket bemutató fűzetek ,   mint amilyenek   ott olvashatóak   [  Pókfej 2, Vasember Páncél szekrénye , ]    ;) . Jó tudom vannak fontos dolgaid is  család , munka ,stb . De talán néha szabad idődben ,ha ép kedved van hozzá . Amit már mondtam is , az Embertelenekről  , vagy a Morlockokról . Tudom a Wikin is vannak adatok ,de egy virtuális kötetet , rajzókkal  ismertetőkkel mégis csak más. Ja és Sepi a  ˝nagy testvér ˝  aki figyel  csak ritkán szól , a társaiddal { Ben, te, és Talgaby }   van-e esély a  Sepi  Galéria  című összeállítás folytatására . Mert elég jók .De ha nincs tovább ,azt is elfogadom  . Hm..tehát van egy négy személyből álló csapat  Talgaby, Sepi , Ben Reilly , és  Kaine  ők akik legjobban is merik a Marvel univerzumot . Tényleg Tomi , mit szólsz ahhoz  hogy , a képregényben elintézték szegény Kaine-t  akiről a fórum neved és képet választottad  .
« Utoljára szerkesztve: 2015. február 18. - 14:15:58 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3181 Dátum: 2015. február 18. - 14:24:47 »
A képregényekben    a szülők  gyilkosa  Joe Chill  ,  Joker pedig egy volt kártya gyári munkás ismeretlen  civil  névvel . Vagy is eredetileg  a gyilkos , és Joker teljesen más személyek .Csak a filmben   ugyanaz a személy a  Wayne szülők gyilkosa is és Joker  is .
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

balogh44

• Thanos
« Válasz #3182 Dátum: 2015. február 18. - 20:25:52 »
Igen, és, ezt eddig is tudtuk, ki mondta az ellenkezőjét? :headscratch:
A lényeg valóban azon van a figuránál, hogy ő maga se tudja ki volt azelőtt, és a személyisége szinte teljesen elveszett, sőt, a különböző időszakokban létező Jokerek, mind-mind egy másik elmebeteg személyiség volt. Igen, Burton alaposan átírta a figurát, és az egész szülő meggyilkolást, de azért így is nézhető azért a film. ;) Ha az zavart meg, hogy Napier-t írtam, akkor javítom, NEM, a képregényben valóban NEM így hívták, hívják. ;) De hogy hűek maradjunk a topic-hoz, amiben vagyunk, tudtommal mintha a régi TAS-ban, vagy az azt követő rajzfilm sorozatban is mintha Napier-eztek volna párszor... :headscratch:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3183 Dátum: 2015. február 23. - 09:06:16 »
Ha érdekelte volna, Welker Gábor kapja Supermant. És egyébként is, még az sem biztos, hogy Széles Tamás lesz a Dawn of Justice-ban Bruce.

He, bakker, bakker, lehet mégis igazad lesz...?  :uhoh: Pedig nekem egyből Széles mint "örökös" Ben hang ugrott be Batmanek... de tegnapelőtt megnéztem újra az Acélembert és tökre elfelejtettem, hogy ő volt Zodnak is a hangja... és most kicsit elképzelhetetlennek tartom, hogy ő legyen Bennek is...  :'( mivel pár infó alapján ugye Zod tombolásához kötik Bats megjelenését, tehát tuti lesznek visszaemlékezős részek (meg gondolom Clakrot is kínozza a nyaktörés még...)... tehát vagy Zodnak keresnek új hangot, vagy inkább, ami valószínűbb, Ben kap egy másik hangot... rohadt kár, Széles jól hozza ezt a kimért, rideg részt, menne Batshez... de akkor vajon ki...? Lefordulok a székről, hogy ha megint Görög lesz... rohadt gány volt Fenegyerekként...  :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #3184 Dátum: 2015. március 05. - 11:27:08 »
Az előző film nem tetszett túlságosan, ez jobbnak tűnik:

“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

BuB

• Pókfej
« Válasz #3185 Dátum: 2015. március 05. - 11:45:23 »
Mármint az Istenes?
Ha abból indulok ki, hogy eredetibb ötlet volt, mint ez...  :-\
ez nagyon gyérnek tűnik... visszatér Dermesztina... hogy? Minek? meg mi ez az arany (?) átváltozás??   :roll: Goku meg hülye módján sima szinten harcol... ezt minden moziban ellőtték.. szenvednek sima fekete hajjal, majd átváltoznak a végén és fél perc alatt elintézik az addig oly nehéz ellenfelet...  :-\
Ha meg annyira akarták volna folytatni a Freezas vonalat akkor miért nem úgy tették mint az AF-ben, ott már mintha egy csomó fajtársa lett volna Dermesztőnek, jobb ötlet, mint ez ...  :'(

De legalább Vegita kap egy új rucit.  :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3186 Dátum: 2015. március 25. - 21:04:19 »
Wow, bakker, ez elég durva....  :o

Star Wars mini anime...

balogh44

• Thanos
« Válasz #3187 Dátum: 2015. március 25. - 22:00:58 »
Nem rossz, csak az a hülye rock zene ne lenne benne! :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #3188 Dátum: 2015. március 31. - 22:17:29 »
oh-oh... máris két héttel a premier előtt vagyunk?  :headscratch:

Óramű pontossággal, a Batman vs Robin ismét elérhető helyeken...

BuB

• Pókfej
« Válasz #3189 Dátum: 2015. április 01. - 09:10:09 »
hu, bakker, az első 10 percen vagyok túl, de ez eszméletlen brutálra sikeredett...

A Babagyárost jól kiforgatták... összevegyítették Toymannel.... és amiket a kölykökkel művelt... bakker, csodálom, hogy a producerek ebbe bele mertek menni...

Todd

• Pókfej
« Válasz #3190 Dátum: 2015. április 01. - 09:17:08 »
Wow, bakker, ez elég durva....  :o

Star Wars mini anime...

A zene szerintem sem illik bele de amúgy nagyon jó. Sokkal jobb mint bármelyik hivatalos Star Wars rajzfilm.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3191 Dátum: 2015. április 06. - 19:05:41 »
Töröltétek a hozzászólásom? Miért?  :headscratch:

balogh44

• Thanos
« Válasz #3192 Dátum: 2015. április 15. - 22:27:18 »
Íme a be nem fejezett Spirit rajzfilm, kár érte:

:(

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #3193 Dátum: 2015. április 29. - 11:13:55 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #3194 Dátum: 2015. április 29. - 11:16:29 »
oh... oh...

Az tuti, hogy nem lezs köze a Gt-hez (hála az égnek...  :oh: )
de vajon a két legutóbbi filmnek lesz köze hozzá? Tehát most Gokuék GOd módban fognak nyomulni benne?

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #3195 Dátum: 2015. április 29. - 11:26:01 »
Hát ha úgy viszonyulnak a movie-k az animéhez, mint eddig, akkor nem sok közük lesz hozzá, de ki tudja... Én egyelőre örülök a hírnek, aztán júliusban majd meglátjuk.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3196 Dátum: 2015. április 29. - 11:32:59 »
de vajon a két legutóbbi filmnek lesz köze hozzá? Tehát most Gokuék GOd módban fognak nyomulni benne?
Igen. Elvileg az új Dermesztős mozi közvetlen folytatása lesz. ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #3197 Dátum: 2015. április 29. - 12:45:30 »
Hát, ez annyiból nem jó, hogy így a Z vége mehet a levesbe...  :roll:
ok, hogy 3 rész volt a jövőben, de Goku nem úgy nézett ki mint akinek isteni kék hajú erő szintje lenne... Ubu is elég keményen betalált nála pár sima ütésnél...

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #3198 Dátum: 2015. május 09. - 15:54:58 »
Valaki aki angol tudó leírná nekem ennek a tömör lényegét!
Ha van fölös pár perce...
Előre is köszi!

www.bleedingcool.com/2015/01/16/todd-mcfarlane-talks-new-spawn-direction-possible-animated-series/
BATMAN,Spawn,Star Wars

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3199 Dátum: 2015. május 09. - 21:23:52 »
Valaki aki angol tudó leírná nekem ennek a tömör lényegét!
Ha van fölös pár perce...
Előre is köszi!

www.bleedingcool.com/2015/01/16/todd-mcfarlane-talks-new-spawn-direction-possible-animated-series/

A teljes cikket ugyan lusta voltam elolvasni,de a címében ott a lényeg: McFarlane egy Spawn animációs-sorozatot tervez,de ez még nem hivatalos.