Hurrá , Ben újra köztünk vagy .Igen, mi is nagyjából így tudtuk Joker eredet történetét .És NEM is tudjuk a civil nevét . Ha igaz ,akkor egy régebbi ismeretlen nevű , kártya gyári munkás volt akit kényszerítettek , hogy rabolja ki a régi munka helyét Bele eset abba a vegyi anyaggal teli tartályba , és igy lett belőle a Joker .A Jack Napier -t mint Joker polgári nevét , ki találta ki

De hogy Batman szüleinek gyilkosa és Joker ugyanaz a személy, mint a mozifilmben szerintem baromság . Vagyis a filmben Jack Napier a gyilkos neve . A képregényben Joe Chill öli meg a szülőket ,a filmen pedig Jack Napier a szülők gyilkosa és ő válik Joker -é is .Ö.... izé Ben ,van-e esély arra hogy egy másik Ë nem mondom meg hol Ë oldalon készíts hasonló Marvel karaktereket bemutató fűzetek , mint amilyenek ott olvashatóak [ Pókfej 2, Vasember Páncél szekrénye , ]

. Jó tudom vannak fontos dolgaid is család , munka ,stb . De talán néha szabad idődben ,ha ép kedved van hozzá . Amit már mondtam is , az Embertelenekről , vagy a Morlockokról . Tudom a Wikin is vannak adatok ,de egy virtuális kötetet , rajzókkal ismertetőkkel mégis csak más. Ja és Sepi a Ënagy testvér Ë aki figyel csak ritkán szól , a társaiddal { Ben, te, és Talgaby } van-e esély a Sepi Galéria című összeállítás folytatására . Mert elég jók .De ha nincs tovább ,azt is elfogadom . Hm..tehát van egy négy személyből álló csapat Talgaby, Sepi , Ben Reilly , és Kaine ők akik legjobban is merik a Marvel univerzumot . Tényleg Tomi , mit szólsz ahhoz hogy , a képregényben elintézték szegény Kaine-t akiről a fórum neved és képet választottad .