Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 504299 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #3460 Dátum: 2017. január 10. - 19:56:13 »
Na, ma reggel már olyan rész volt a Batmanből, ami nem volt anno a dvd-n, de vlaszeg ugyanakkor készült a szinkron, mert a hangok megegyeztek a dvd-n szereplő hangokkal (talán csak Ra's-nak lett más a hangja... de rég láttam, nem emlékszem már ki volt abban a részben, ami még fent volt a dvd-n is...), ma votl a Démon hajsza, amikor Batman először néz szembe Ra'ssal, elrabolják Robint, majd a legvégén Ra's beleesik a nagy Lázár vermes folyadékos tartályba...

Elvben jövőhéten már a 2. évad első pár része lesz... de nem írnak címet, így kérdés, hogy a Batman & Robin lesz, vagy a New Adventures...

Oh, és ott ragadtam az utána lévő Ultimate Pókra... hát komolyan, elvagyok képedve a fordításon... míg valamit tök jól letudnak képregényesen fordítani, mint Rengető, Csapdász, és Rozsomák (!!!) (többször is szerepelt így), és akkor vannak hihetetlen félre nyúlásaik is... ma szerepelt Köpeny és Kard... na  a duóból egyik tagot se sikerült eltalálniuk... Csuklyás és Tör....  :roll:  :uhoh:  komolyan, hogy? Oks, hogy elbasznak valakit, de hogy egyből kettőt is?  :hehe: :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos
« Válasz #3461 Dátum: 2017. január 10. - 20:45:30 »
Justice League Dark:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3462 Dátum: 2017. január 16. - 13:13:43 »
Hopp-hopp, ma reggel 6:30 kor elvben már a Batman 2. évada volt, nem tom, mivel mindnél ugyanaz az intro nem igazán lehet eldönteni, de a creditsen 1994 volt, szaaal elvben már tényleg új rész lehetett...
Az tuti, hogy nekem is teljesen új volt... ezt a részt még nem láttam... azé madj 20 év alatt nem semmi teljesítmény...   :hehe:
A hangok maradtak az új DVd-s kiadás hangjai... ezek szerint akkor a teljes sorozatot leszinkronizálták, csak nem került kiadásra??   :o Nem meglepő, tegyük hozzá...

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #3463 Dátum: 2017. január 16. - 18:29:42 »
 :D Nem siették el az biztos.Pedig milyen jó...

A New Adventurest nézem feliratosan...mondjuk már fél éve a 2. évadot. :)
Ez már nem annyira jó...

BATMAN,Spawn,Star Wars

balogh44

• Thanos
« Válasz #3464 Dátum: 2017. január 16. - 20:14:48 »
Jaja, ott Jokert szerintem elrontották. :(

BuB

• Pókfej
« Válasz #3465 Dátum: 2017. január 19. - 07:29:22 »
Hö, érdekes, az RTL SPike elkezdte leadni a Batman & Robin Adventures (az lehet a Bats 3. évada elvben), az első rész még az új szinkronnal ment, a most kezdődő második meg a jó régi 1997-essel...
hu kicsit furi Rosta Sándort hallani újra... Tahi József meg még mindig... furcsa Robin...  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #3466 Dátum: 2017. január 19. - 20:55:49 »
Hohoho, most nézem a CN elkezdte adni a Justice League Actiont is, magyarul is van már.
Egész pofás lett a szinkron, ugyanaz a csapat melózik rajta, mint a régi Jl rajzfilm alatt, meg a Young Justice alatt. Megyeri, Sótonyi, Törtei páros maradt a Trinity-re, sőt, ha jól hallottam Lobónak is megmaradt az az emberke, aki a Young Justice alatt szólaltatta meg.
És örült kicsiny szívem, mert magyarul lettek a nevek is, így lett Csodanőnk, VIllámunk, viszont úgy nézem Hawkmant elb@szarintották, mert csak szimplán Sólyom maradt... furi ebbe a hibába az Eaglemoss is szépen bele esett...

balogh44

• Thanos
« Válasz #3467 Dátum: 2017. január 19. - 21:09:37 »
Justice league vs. Teen Titans:

És hamarosan érkezik a Teen Titans önálló rajzfilmje is, mely a Judas Contract c. klasszikus sztorit dolgozza fel.

Raisu

• Traveller
« Válasz #3468 Dátum: 2017. január 19. - 22:24:55 »
Szerintem ez a trailer már volt linkelve anno, a film meg már tavaly kijött, magyarul is. ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #3469 Dátum: 2017. január 19. - 22:30:09 »
Igen, bár én még nem néztem meg, utólag, már látom én is, hogy nem mostani. ;)
Most elkezdtem a Bátor és vakmerő féle Batman-t nézni. Picit fura, emlékeztet az 50-60-as évek képregény hangulatára. :D

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #3470 Dátum: 2017. január 19. - 22:35:03 »
Miles Morales lesz a főszereplője a Sony 2018-ra tervezett egész estés Pókember rajzfilmjének.  :o

http://www.theverge.com/2017/1/18/14313930/miles-morales-spider-man-animation-lego-movie

Todd

• Pókfej
« Válasz #3471 Dátum: 2017. január 20. - 08:57:25 »
Kiváncsi vagyok, milyen lesz. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #3472 Dátum: 2017. január 20. - 18:19:50 »
Engem meg itt vesztettek el.  ;D

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #3473 Dátum: 2017. január 20. - 18:35:20 »
Akkor ebben nem PP lesz...
BATMAN,Spawn,Star Wars

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3474 Dátum: 2017. január 20. - 18:42:48 »
Én örülök neki. A mostani sima Spider-Man képregényt (amit Bendis ír és Miles a főszereplő) sokkal jobban élvezem, mint az Amazing-et. Kíváncsi vagyok ez milyen lesz. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3475 Dátum: 2017. január 20. - 19:08:53 »
Amúgy ezt nem teljesen értem. Éppen a 3. PP-t látjuk a vásznon, tényleg gond, hogy nem lesz egy negyedik? :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3476 Dátum: 2017. január 20. - 21:17:25 »
Póki és PP olyan, mint Bats, csak Brucekétn működik  ;D

Nem, amúgy titkon abban bíztam (meg láttam pár teóriát), hogy majd az Amazing szálat lezárják így... bár erre kevés esély volt, de mégis...  :'(

Meg emellett... simán lehetett  volna végre már egy felnőtt Pókemberünk, egy komolyabb sztorival, amit filmeken nem mernek beválallni...  :-\

coleman

• Bűnölő
« Válasz #3477 Dátum: 2017. január 20. - 22:05:13 »
Tud valaki mondani nekem néhány kiváló Miles Morales sztorit, amik alapján potenciálisan megkedvelhetem a karaktert, még ha most csak egy nevetség és szánalom határán leledző, kötelezőliberális förmedvénynek tartom is?

Kíváncsi vagyok, milyen. Ha másért nem is, legalább azért, hogy el tudjam képzelni, mit lehet kihozni belőle. Na annyira azért nem, hogy én magam kezdjem el átnyálazni az egész históriáját, de azért egy kicsit.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #3478 Dátum: 2017. január 20. - 23:54:33 »
Nincs kiemelhető sztorija, hiszen az egész karakter eddig kevesebb, mint 50 saját történetben szerepelt csak.
Én a magam részéről a legelejét ajánlanám, az Ultimate Comics All-New Spider-Man-t, ami 2011-ben indult. Ott meséli el Bendis a legelejétől a sztoriját.

Alapvetően én is rühelltem ezt az egész ötletet, de Bendis olyan jól írta a karaktert, hogy hipp-hopp azon kaptam magam, hogy már meg is kedveltem. Más, mint Peter Parker, más a környezete, családi háttere, de a lényege ugyanaz, és szerintem ez a kulcsa annak, hogy jó. Hogy végtére is nagyon hasonló értékrendje van, mint Peternek, így nekem könnyű volt azonosulni vele.
Killgores írta, hogy a sima Spider-Man-t, amiben ő a főszereplő jobban élvezi, mint a jelenlegi PP-s Spider-Maneket, és igazat kell, hogy adjak neki. Ez talán annak is köszönhető, hogy új még, kevés képregénye jelent meg, illetve végig "csak" havi 1 címe volt, így nem kell szerteágazó sztorikat, címeket sem követni. És friss, fiatalos, mivel a főszereplő még csak 17-18 év körül van.
« Utoljára szerkesztve: 2017. január 20. - 23:56:52 írta petshop »

coleman

• Bűnölő
« Válasz #3479 Dátum: 2017. január 21. - 10:11:44 »
Köszi, belenézek.