Nincs kiemelhető sztorija, hiszen az egész karakter eddig kevesebb, mint 50 saját történetben szerepelt csak.
Én a magam részéről a legelejét ajánlanám, az Ultimate Comics All-New Spider-Man-t, ami 2011-ben indult. Ott meséli el Bendis a legelejétől a sztoriját.
Alapvetően én is rühelltem ezt az egész ötletet, de Bendis olyan jól írta a karaktert, hogy hipp-hopp azon kaptam magam, hogy már meg is kedveltem. Más, mint Peter Parker, más a környezete, családi háttere, de a lényege ugyanaz, és szerintem ez a kulcsa annak, hogy jó. Hogy végtére is nagyon hasonló értékrendje van, mint Peternek, így nekem könnyű volt azonosulni vele.
Killgores írta, hogy a sima Spider-Man-t, amiben ő a főszereplő jobban élvezi, mint a jelenlegi PP-s Spider-Maneket, és igazat kell, hogy adjak neki. Ez talán annak is köszönhető, hogy új még, kevés képregénye jelent meg, illetve végig "csak" havi 1 címe volt, így nem kell szerteágazó sztorikat, címeket sem követni. És friss, fiatalos, mivel a főszereplő még csak 17-18 év körül van.