Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 503419 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #500 Dátum: 2009. április 17. - 16:48:46 »
A 4. évad már akkor elérhető volt feliratosan, amikor ezt az évadot leadta a Cartoon ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #501 Dátum: 2009. április 17. - 16:55:26 »
A 4. évadnak csak az utolsó részei jók :D Vagyis inkább az utolsó kettő.

BuB

• Pókfej
« Válasz #502 Dátum: 2009. április 17. - 17:03:45 »
Hát azért ott az első kettő is elég jó még.
Plusz Vadóc és Árnyék ellentéte, Log vs. Omega redvannak ott még jó részek. ;D

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #503 Dátum: 2009. április 17. - 17:49:40 »
Jah Tüske viszont elég gáz lett benne. Kitty meg... Kitty :D Mondjuk, ahogy vezette a csapatát az tetszett.  :oh:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #504 Dátum: 2009. április 17. - 20:16:11 »
Kitty-nek van a 4. évadban saját csapata? Ezt meg kell néznem! :D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #505 Dátum: 2009. április 17. - 20:59:19 »
A 4. évad sztem is marha jó, igaz még csak egyszer láttam. ;D

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #506 Dátum: 2009. április 17. - 22:55:48 »
Ööö egy küldetésen úgymond egy kisebb csapatot vezetett és jól csinálta szerintem. Ha jól emlékszem Angyal, Plazma, Skarlát Boszi meg még valami csaj volt benne.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #507 Dátum: 2009. május 02. - 20:21:14 »
:spoiler: Aki még megnézi a DN rajzfilmet az ne olvasson tovább. :spoiler:

Na, megnéztem a Death Note anime összes részét (nem, nem egyben ;D). Az nyilvánvaló, hogy ez a legjobb anime/rajzfilm-sorozat, amit valaha láttam. Eredetileg úgy indult, hogy a nővéremnek megvolt dvd-n az első két része, amit kíváncsiságból meg is néztem. Megtetszett az alapötlet, és a történet is magával ragadott, így megnéztem ugye a többi részt is. Kedvenc karakterem L volt benne, nagyon bírtam a srácot. :D Volt stílusa. :D A sorozatban azok a részek tetszettek a legjobban, amikor Light és L is együtt nyomoztak Kira után, és ugye ilyenkor Light nem is tudta hogy ő Kira. Aztán amikor volt az a nagy csavar, és kiderült, hogy Light végig azt akarta hogy így történjen minden, visszatért az első részek hangulata. Nagyon sajnáltam L halálát, hisz ő miatta volt főleg vicces, és jó a sorozat. Szóval ekkor számomra hatalmasat zuhant a sorozat színvonala. :-\ Aztán az ez utáni részek már az "elmegy" kategóriába tartoztak, főleg amikor megjelent Near és Mello, akik L nyomába akartak lépni. Na ezen a két csávón(?) aztán nagyon kiakadtam. Near srácnak nézett ki, holott női szinkronhangja volt. Mello meg az ellentétje, ő nőnek nézett ki, és egy férfi szinkronizálta... :-\ Itt aztán fogtam a fejem rendesen. Szerencsére a sorozat végére Near kapott egy férfi szinkronhangot, de Mello maradt ugyanúgy. Na mindegy. A sorozat végére Light-nál már egyre inkább azt éreztem, hogy ő már igencsak nem a jó célt szolgálja, bárkit megölt aki a tervét veszélyezteti. Aztán az uccsó részben meg már teljesen kiborult, hisz nem sikerült a terve, miszerint sikerül megöletnie Near-t és a többieket akik tudnak a Listáról. Itt már szinte szánalmasnak éreztem Light-ot, ahogy eleinte próbált mentegetőzni, stb. Meglepődtem, hogy pont Matsuda sebesítette meg úgy, hogy a végén maga Ryuk írja be Light nevét a Listába. Utóbbin is meglepődtem amúgy. :D És a végén persze Light is meghalt, követte L-t. Szóval nem happy end lett a vége, márha ennél a sorozatnál lehet ezt mondani, de nem is bántam. Máshogy szinte nem is lehetett volna befejezni...

:spoiler: VÉGE

Összességében ez egy nagyon jó sorozat, ajánlom mindenkinek. :nezze: Nagyon sok jó karakter is akad benne, ami még jobbá teszi a rajzfilmet. Főleg L. :)
« Utoljára szerkesztve: 2009. május 02. - 20:33:22 írta benya11 »

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #508 Dátum: 2009. május 03. - 11:56:31 »
Ehhez is van 5 alternatív befejezés szal ha ez nem tetszett válasz magadnak.  ;D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #509 Dátum: 2009. május 03. - 14:00:00 »
Ezt hogy érted? Készítettek hozzá még 5 záróepizódot? :o

Ju

• Pókfej
« Válasz #510 Dátum: 2009. május 03. - 14:24:57 »
 :spoiler:
Jaja, nekem is L volt a kedvencem. :) Nekem addig tetszett a sorozat, amíg Light nem veszítette el az emlékeit, amikor már együtt nyomoztak, az nem volt olyan érdekes. Utána megint jó volt, amíg be nem jött Near és Mello, ők idegesítettek. Meg onnantól már olyan következtetéseket vontak le mindenből, amikre nem tudtak volna rájönni maguktól. Szóval onnantól már csak kicsit volt érdekes, inkább csak azért néztem, mert kíváncsi voltam a végére. :)

Idézet
Near srácnak nézett ki, holott női szinkronhangja volt
Japánoknál gyakran csinálják ezt. A legtöbb fiatalabb fiú karakternek női szinkronhangja van. Megszokod egy idő után. ;)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #511 Dátum: 2009. május 03. - 14:44:05 »
Keress rá és megérted. Nem epizódot, befejezést. :twisted: :lol:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #512 Dátum: 2009. május 03. - 20:44:05 »
Szóval onnantól már csak kicsit volt érdekes, inkább csak azért néztem, mert kíváncsi voltam a végére. :)
Igen, ezzel én is így voltam.

Idézet
Japánoknál gyakran csinálják ezt. A legtöbb fiatalabb fiú karakternek női szinkronhangja van. Megszokod egy idő után. ;)
Ezt nem is tudtam. Mindenesetre eléggé hülye szokás...

:headscratch: :nemtudom: ??? ???

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #513 Dátum: 2009. május 03. - 21:10:09 »
Én is addig néztem, amíg megjelent a két fejvadász, vagy mi. 2-3 rész után abbahagytam, onnantól unalmas lett. De addig nagyon jó volt tényleg.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #514 Dátum: 2009. május 03. - 21:15:10 »
:headscratch: :nemtudom: ??? ???

A youtube-on úgy keress rá, hogy Death Note alternate ending és megtalálod az összes befejező jelenet változatot.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #515 Dátum: 2009. május 04. - 12:22:07 »
Köszi, így már értem. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #516 Dátum: 2009. május 06. - 19:52:04 »
Az én kedves és szemérmes BuB barátom jóvoltából újabb rajzfilmes conceptekkel gyarapodott a filmes galériám kínálata, méghozzá Wolverine and the X-Men rajzokat kaptunk tőle.  :brow:
Én pedig elkezdtem felpakolni az új Iron Man rajzfilmsorozat, az Armored Adventures conceptjeit.
www.benreilly.extra.hu  :nezze:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #517 Dátum: 2009. május 09. - 17:24:11 »
Ha valakit esetleg érdekel néhány tucat concept és design terv a Teen Titans rajzfilmről, a filmes oldalamon megtalálja őket
http://www.benreilly.extra.hu/index.php?spgmGal=Teen_Titans_Animated

BuB

• Pókfej
« Válasz #518 Dátum: 2009. május 09. - 21:44:21 »
Ben hogy ezeket te honnan szerzed :o
Az Ultimate Avengersről nincs vmid esetleg? :-[

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #519 Dátum: 2009. május 09. - 21:45:33 »