Remélem, ha tényleg nem rendelik be a Most Wantedet (100%-ig biztos majd csak az upfronts után lesz, nem?),
visszahozzák valahogy Bobbit és Huntert. Nekem nagyon hiányoznak a sorozatból.Az meg igazából nem meglepő, hogy a Constantine-t nem veszi át a CW, elvégre nekik ott van a Supernatural, ami ugyanaz a téma, és sokkal népszerűbb. Viszont lehet, hogy a karakter szerepelni fog a Legends of Tomorrow 2. évadában.
Ami viszont a Supergirlt illeti, ciki, nem ciki, én most második nézésre sokkal jobban élvezem, mint a Flasht. Itt legalább nem nézik az írók teljesen hülyének a nézőket (vagy nem feltételezik róluk, hogy úgyis elfelejtik a következő részre, hogy mit mondtak az előzőben a karakterek), csak egy kicsit, és tisztában vannak azzal, hogy mikor mi történt a sorozatban. Arról nem is beszélve, hogy Kara és James kivételével az összes szereplő rendben van, mind szerethető, és még színészileg is leraknak valamit az asztalra, ami mondjuk a Flash esetében nem nagyon mondható el... Rémes, hogy milyen mélyre süllyedt az a sorozat a második évadra.

És én épp ezért nem örülök, hogy átkerült a CW-re, ahelyett, hogy a CBS-en maradt volna mondjuk egy rövidebb évaddal, mert így simán lehet, hogy kirakják a gárda felét költségcsökkentés címszó alatt, és ha így lesz, akkor valószínűleg a jobbik felét fogják.