Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1044327 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #8060 Dátum: 2016. május 09. - 21:06:37 »
He, engem baromi idegesített már az első megjelenésétől kezdve... nagyon erőltetetten nyomták az orcánkba...

Amúgy azt nem vágom, hogy az Irissel való kapcsolata most miért is van parkolópályán? Olyan jó, hogy most őt is 5-6 évadon keresztül fogja kerülgetni, pont mint a Smallvillenál is? Ahogy Oliver is Dinaht... miért kell ezt eljátszani mindegyiknél?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #8061 Dátum: 2016. május 09. - 21:23:08 »
Iris elvesztette a vőlegényét. Én kimondottan örülök neki, hogy végre van egy sorozat, amiben hagyják gyászolni a szereplőket, és nem boronálják rögtön össze őket valakivel. De amúgy le a kalappal előtted, remekül kerülöd a spoilereket. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #8062 Dátum: 2016. május 09. - 21:38:04 »
Jah, azt vágom, hogy mi volt Eddivel, csak előtte még kiderült, hogy Iris csak szereti Barry-t, és most meg olyan szépen elnézi, hogy Barry meg a hirtelen becsöppent cicamicával egyből kitört a bazi nagy lámúr.
Meg valahogy én Irisen nem is látom, hogy hú de nagyon gyászolna.  :D

Raisu

• Traveller
« Válasz #8063 Dátum: 2016. május 09. - 21:48:54 »
Nem azokra a spoilerekre gondoltam, hanem olyan dolgokra, amiket te még nem láttál, de már megtörténtek az Arrow-ban meg a Flashben, és az Arrow-sba elég sok helyen bele lehetett futni. ;)  És az az idővonal, amelyben Iris beismerte, hogy szereti Barryt, kitörlődött, a mostaniban ő végig Eddie-t szerette (vagy legalábbis ő úgy hitte), ezért nem ugrott rá Barryre, amint szabadok voltak mindketten.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8064 Dátum: 2016. május 09. - 22:19:54 »
Patty először nekem is erőltetettnek tűnt, ahogy bejött, de nagyon megkedveltem a 2. sorozatban.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8065 Dátum: 2016. május 10. - 11:27:10 »
Nem azokra a spoilerekre gondoltam, hanem olyan dolgokra, amiket te még nem láttál, de már megtörténtek az Arrow-ban meg a Flashben, és az Arrow-sba elég sok helyen bele lehetett futni. ;)  És az az idővonal, amelyben Iris beismerte, hogy szereti Barryt, kitörlődött, a mostaniban ő végig Eddie-t szerette (vagy legalábbis ő úgy hitte), ezért nem ugrott rá Barryre, amint szabadok voltak mindketten.
Jah, azt tom, hogy törlődött az a bevallás, de az utsó részekben nem kezdett ráeszmélni, hogy mégis szereti Barry-t? Most nekem úgy rémlik...   :headscratch:

A Spoilereket meg igyekszem kerülni... bár most a Dc Comics face oldalán belefutottam egybe, mindig legelőre kerülnek a képeik ha rá megyek... szal, láttam, hogy lett vmi Dinah-val... de ez nekem megint egy nagy WTF... miért pont vele, akinek elvben a feleségének kellene lennie... helyette, meg 4. évada szenvednek Felicity-vel... őt kellett volna már a francba kiírni...

Patty először nekem is erőltetettnek tűnt, ahogy bejött, de nagyon megkedveltem a 2. sorozatban.
Há, akkor jó, hogy nem csak én vagyok vele egyedül... bár én kétlem, hogy megkedvelem... most hogy elment (?) szinte tapsikoltam örömömben.  :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8066 Dátum: 2016. május 10. - 11:31:05 »
Veled van a baj, BuB.  ;D Én végig Felicitynek drukkoltam, és pont Dinah elég jelentéktelen ebben a soriban, úgyhogy neki kicsit sem.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8067 Dátum: 2016. május 10. - 11:59:48 »
Hát én inkább Sarának drukkoltam, de mivel ő kiesett, így maradt Dinah.  :D
De Felicity-vel az elején nem sok bajom volt... de most már a nyafogása kezd zavarni az elmúlt pár évad óta...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8068 Dátum: 2016. május 10. - 15:48:03 »
Az elején én is Sarának.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8069 Dátum: 2016. május 13. - 06:48:29 »
Pár sorozatos hír:
  • Marvel's Agent Carter kasza, nem lesz 3. évad
  • Az ABC továbbá nem kér a Marvel's Most Wanted-ból sem, nem rendelték be
  • Supergirl átkerült a CBS-ről a the CW-re (ez akkor több crossovert jelent)

Hát nem tudom... az Agent Carter-t nagyon szerettem, szerintem remek hangulata volt, és Peggy meg Jarvis dinamikájára meg egy szót sem lehetett szólni.
Most Wanted nem nagyon tudott lázba hozni, egy Bobby és Hunter köré épülő, szökevény sorozat.. a SHIELD-ben pont elegek voltak. Nem sajnálom, hogy nem lett belőle sorozat.
Viszont a Supergirl... az szerintem olyan szinten gagyi, csak a Flash-es rész miatt kezdtem bele, hihetetlen, hogy ezt átveszi a CW, de a Constantine-t nem.. :drying: Dühítő...

Raisu

• Traveller
« Válasz #8070 Dátum: 2016. május 13. - 08:19:43 »
Remélem, ha tényleg nem rendelik be a Most Wantedet (100%-ig biztos majd csak az upfronts után lesz, nem?), visszahozzák valahogy Bobbit és Huntert. Nekem nagyon hiányoznak a sorozatból.
Az meg igazából nem meglepő, hogy a Constantine-t nem veszi át a CW, elvégre nekik ott van a Supernatural, ami ugyanaz a téma, és sokkal népszerűbb. Viszont lehet, hogy a karakter szerepelni fog a Legends of Tomorrow 2. évadában.
Ami viszont a Supergirlt illeti, ciki, nem ciki, én most második nézésre sokkal jobban élvezem, mint a Flasht. Itt legalább nem nézik az írók teljesen hülyének a nézőket (vagy nem feltételezik róluk, hogy úgyis elfelejtik a következő részre, hogy mit mondtak az előzőben a karakterek), csak egy kicsit, és tisztában vannak azzal, hogy mikor mi történt a sorozatban. Arról nem is beszélve, hogy Kara és James kivételével az összes szereplő rendben van, mind szerethető, és még színészileg is leraknak valamit az asztalra, ami mondjuk a Flash esetében nem nagyon mondható el... Rémes, hogy milyen mélyre süllyedt az a sorozat a második évadra.  :uhoh: És én épp ezért nem örülök, hogy átkerült a CW-re, ahelyett, hogy a CBS-en maradt volna mondjuk egy rövidebb évaddal, mert így simán lehet, hogy kirakják a gárda felét költségcsökkentés címszó alatt, és ha így lesz, akkor valószínűleg a jobbik felét fogják. :(
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 13. - 08:23:52 írta Raisu »

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8071 Dátum: 2016. május 13. - 08:44:17 »
Most Wanted: Hát én több helyen is úgy olvastam, hogy nem kér belőle az ABC... Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy nagyon szép volt a búcsújuk, az az utolsó jelenet szerintem a sorozat legerősebbje volt és úgy van súlya, ha nem hozzák őket vissza. Inkább Bobby-t, mint Mockingbird tolják be a Daredevil 3. évadjába, vagy valamelyik másik Netflix sorozatba, és akkor így lenne egy újabb kapocs is a sorozatok között. De ez tuti nem lesz ;D

Supergirl/Flash: Van amikor a Supergirl egy-egy részére azt mondom, hogy jó, ez tetszett, de többségében nekem mindig ilyen Lois és Clark utóérzetem van valamiért... Kara nagyon idegesít, a mellékszereplők viszont tényleg jók. Azzal viszont egyetértek, hogy a Flash nagyon logikátlan ebben az évadban.

Constantine/Supnat: Tudom, pont ezért nem is bíztam benne tavaly, hogy átveszik, mert képtelenek azt a sorozatot kaszálni... Én nem nézem, de az összes ismerősöm már rég kaszálta, ezért titkon reménykedtem, hátha így 10 évad fölött elfáradt és jöhet helyette a Constantine. A Legends-nek tényleg jót tenne egy évadonként rotálódó szereplőgárda, meglátjuk. Bár azt is mondják, hogy nagyon drága a készítése, és nem biztos, hogy sokáig húzza.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #8072 Dátum: 2016. május 13. - 08:51:01 »
Rémes, hogy milyen mélyre süllyedt az a sorozat a második évadra.

Tényleg nem olyan jó, mint az első szezon, de szerintem még mindig jobb a legtöbb országos sorozatnál. A legutóbbi rész, amit Kevin Smith rendezett, a szezon legjobbja volt. Rendezhetne többet is a jó Néma Bob. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 13. - 08:53:05 írta Hoby »
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Raisu

• Traveller
« Válasz #8073 Dátum: 2016. május 13. - 09:17:43 »
Rémes, hogy milyen mélyre süllyedt az a sorozat a második évadra.
Tényleg nem olyan jó, mint az első szezon, de szerintem még mindig jobb a legtöbb országos sorozatnál. A legutóbbi rész, amit Kevin Smith rendezett, a szezon legjobbja volt. Rendezhetne többet is a jó Néma Bob. ;)
Nekem annyira csalódás ez az évad, hogy most már eszembe nem jutna a legjobb országos sorozatok között emlegetni, pedig az első évadot anno nagyon élveztem. Most viszont nagyon sok mindent jobbnak tartok nála (How to Get Away with Murder, SHIELD, Gotham stb.) És én az e heti résztől sem voltam hasra esve (alapból nem csípem Kevin Smith-t), de az tény, hogy kevesebb baromság volt benne, mint az utóbbi részekben. És ha minden igaz, akkor a következő évadban is fog rendezni.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #8074 Dátum: 2016. május 13. - 15:34:32 »
Jó, azt hozzá kell tennem, hogy iszonyatosan le vagyok maradva a legtöbb országos sorozatommal. A Flash-Arrow pároson kívül csak a Survivor-rel meg a The 100-al vagyok szinten. ;) Igaz, hogy ezek közül az Arrow után a Flash a második leggyengébb. :)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8075 Dátum: 2016. május 14. - 19:46:59 »
Az Amc Hungary is fogja sugározni a Prédikátort.Yesss!!!  8)

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #8076 Dátum: 2016. május 15. - 23:44:34 »
sorozatjunkie-ról

Powerless: "A DC képregényes univerzumában játszódó egykamerás, munkahelyi komédia. A helyszín egy biztosítótársaság, melynek dolgozói a rosszfiúk ellen harcoló szuperhősök által okozott károk ellen nyújtott biztosításokkal foglalkoznak. A kiinduló pont, amikor a főhősnő személyes érintettsége miatt fellép az egyik ismert alak ellen, minek hatására véletlenül önerőből lesz hős és példakép – még, ha csak különc munkatársai számára is."

A DC is előjött a saját Damage Control verziójával az NBC-re.  :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #8077 Dátum: 2016. május 17. - 14:10:31 »
Bakker... én még csak ott tartottam, hogy tervezgetik az 5. részt, vagy inkább egy rebútot, meg szó volt egy tv sorozatról, de inkább mégse...  :-\ na most ott tartunk, hogy már el is készült a pilot, le is adták a nagykutyáknak, így nemsokára adásba is kerül...  :roll:
 ehhez itt is egy trailer...
Jah, és hogy mi ez? Hm... találjátok ki... "Öreg vagyok én már ehhez..."

Todd

• Pókfej
« Válasz #8078 Dátum: 2016. május 17. - 14:20:28 »
Nézd a jó oldalát, legalább nem lettek nők, de lehet az még jobb is lenne. :lol:
Amúgy nem teljesen értem ezeket a rebootokat... :headscratch: Vajon van ezeknek a címeknek bármi néző csalógató erejük? A régi nézők úgyse nézik meg, az újaknak meg úgyse jelent semmit.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8079 Dátum: 2016. május 17. - 17:01:19 »
Nézd a jó oldalát, legalább nem lettek nők, de lehet az még jobb is lenne. :lol:
Amúgy nem teljesen értem ezeket a rebootokat... :headscratch: Vajon van ezeknek a címeknek bármi néző csalógató erejük? A régi nézők úgyse nézik meg, az újaknak meg úgyse jelent semmit.

Így valahogy.