Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041128 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #3060 Dátum: 2010. május 18. - 20:15:28 »
A hét mesterlövészében volt (radiocaffe mozis műsor): Ha van a sci-finek hármas oltára akkor az a star was 4-5-6 és az oltárnál is a középsőhöz imádkozunk, vagyis a birodalom visszavághoz.  :lol:  Elmebeteg ez a Puzsér Róbert.
:oh:
Nekem a régi részek közül szintén az V a kedvencem ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3061 Dátum: 2010. május 18. - 20:22:43 »
Érdemes hallgatni, akit érdekelnek a filmek. Puzsér Róbertet meg kell szokni és el kell fogadni, hogy a saját véleményét univerzális igazságnak tekinti  :D de azért jó a műsor. Általában (nem tudom biztosan) egy tizes listát állítanak. A műsorvezetőtársa mindíg hozzáteszi, hogy ez az ő véleményüket tükrözi. Szerencsére nem mindenben ért egyet a két m.vezető így jó ellenpontot képeznek egymás számára.
Legutóbb minden idők 10 legjobb sci-fijét vették végig. 3.: 2001 űrodüsszeia, 2.: birodalom visszavág, 1.: Szárnyas fejvadász
Volt olyan, hogy Bruce Willis filmek, az is jó volt :)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3062 Dátum: 2010. május 18. - 20:25:32 »
Nah lehet egyszer meghallagtom, :oh: és am általában mikor megy? :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3063 Dátum: 2010. május 18. - 20:26:57 »
Végünk van. A Fókuszban volt egy riport arról, hogy a geek és a nerd stílus váltja az emót.  :o

Összevont üzenet ideje: 2010. május 18. - 20:32:20
Újabb szuperhősös TV sorozat a láthatáron, a The Cape, az NBC fogja sugározni:
« Utoljára szerkesztve: 2010. május 18. - 20:32:20 írta Ben Reilly »

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #3064 Dátum: 2010. május 18. - 20:32:30 »
Kimondtad a kulcsszót. Fókusz...  :uhoh:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3065 Dátum: 2010. május 18. - 20:36:54 »
És figyeld meg, a sok hülye gyerek rá fog harapni. Nem adok egy hónapot és minden kis köcsi nerd meg geek lesz. Az emoval is így kezdődött.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3066 Dátum: 2010. május 18. - 20:38:25 »
Nah lehet egyszer meghallagtom, :oh: és am általában mikor megy? :headscratch:
szombat, vasárnap, 3-5-ig Radiocaffe.

Végünk van. A Fókuszban volt egy riport arról, hogy a geek és a nerd stílus váltja az emót.  :o
Az már divat egy ideje sztem. Pl a kardigán mostanában jött be, de a vastag keretes szemüveg már régóta van. Aztán, betűrt ing, nyakkendő. kárómintás pulcsi. Vényakú kötött mellény.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3067 Dátum: 2010. május 18. - 21:39:19 »
szombat, vasárnap, 3-5-ig Radiocaffe.

Köszi ;)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3068 Dátum: 2010. május 18. - 21:56:18 »
Én neki sem kezdtem a Heroesnak. Nézegettem a trailereket és bele lestem pár részbe, de mindig csak egy szó jutott az eszembe vele kapcsolatban: Fake  :surp:
Mármint arra célzol, hogy X-men utánzat? Engem eléggé lekötött a sorozat. Az első két évadot láttam.
Amiről nekem is az jutott eszembe, hogy koppintás lesz, de kellemes csalódás volt az a Push c. film, chris Evanssal. Jó képi világ, hangulat és tudak (nekem) újjat mutatni a képességeket illetően. Mivel nem egyediek voltak, hanem képesség típusok voltak és ezeket kihasználva jól alakították a sztorit.

A Push szerintem nézhetetlen. És ja, kb arra céloztam, hogy a szuperképességek nem egyediek és valahogy a helyzetek sem voltak hihetőek számomra.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3069 Dátum: 2010. május 18. - 22:10:03 »
Meg azt a kiscsajt a filmből alapból utálom a Világok Harca óta. Annyira idegesítő volt abban a filmben, hogy Tom Cruise helyében belelöktem volna a Tripod sugarába.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3070 Dátum: 2010. május 18. - 22:12:37 »
Én őt nagyon szeretem, ha ugyanarra gondolunk. Sok jó filmben játszott, korához képest tök jól.

Ju: köszi, tényleg kegyetlenül béna eredetet találtak ki hozzá. Mintha hatéveseknek készítették volna.  ;)

Mi az a Push? Chris Evans nem szokott rossz lenni...

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3071 Dátum: 2010. május 18. - 22:44:55 »
Főleg, hogy ő lesz Cap.  :hehe:

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3072 Dátum: 2010. május 19. - 08:30:15 »
Újabb szuperhősös TV sorozat a láthatáron, a The Cape, az NBC fogja sugározni:
Ez hasonló minisorozat lesz, mint a Fantom? A trailer alapján nem tűnik rossznak és igen nekem a Fantom sorozat is tetszett, csak ne lettek volna benne azok az idióta parkour bérgyilkosok. :)
A Push szerintem nézhetetlen. És ja, kb arra céloztam, hogy a szuperképességek nem egyediek és valahogy a helyzetek sem voltak hihetőek számomra.
Pedig van olyan akinek bejött a Energia (Push) című film. :) Telekinézis, telepátia, elmekontroll, illúzió, jövőbelátás, szónikus hangfegyveres izé :). Nem volt semmi baj a képességekkel és a film is elég jó lett. Látványosak nagyon, ahogy a telekinetikus arcok egymásnak esnek, főleg a végén, amikor a nagy tűzharc közben egymással bunyóznak a többiek meg csak lőnek, de nem igazán tudnak ártani nekik. :)
« Utoljára szerkesztve: 2010. május 19. - 10:02:57 írta holloo »

Ju

• Pókfej
« Válasz #3073 Dátum: 2010. május 19. - 09:47:03 »
Akkor is elég komoly plothole.
Tagadhatatlanul. ;) Viszont én már a Heroesban szinte semmilyen plothole-on nem lepődöm meg.

Na ne már, ez kizárt.  :D Nem tudom elképzelni, hogy egy menőgyerek majd nerdnek akar tűnni. Amúgy meg aki geeknek tartja magát, innentől örülhet, hogy ha így van, akkor majd mindenki őt fogja másolni és onnantól ő is menőgyereknek számít, sőt, ő az eredeti. :lol: 8)

Az már divat egy ideje sztem. Pl a kardigán mostanában jött be, de a vastag keretes szemüveg már régóta van. Aztán, betűrt ing, nyakkendő. kárómintás pulcsi. Vényakú kötött mellény.
A vastag keretes szemüveg most az emo stílushoz tartozik, többnyire a kardigán is (a csíkos biztosan). A nyakkendő attól függ, hogy viselik; ha lazán csak magadra dobod, az a pár évvel ezelőtti pop-punk-deszkás stílusra jellemző. Nerdösen megkötve meg nem láttam mostanában. Ezek a stíluselemek egyébként modern dolgokkal kombinálva már egy ideje bent vannak a tinik öltözködésében és nem nerdnek, hanem éppen divatosnak számítanak. :uhoh: ;)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3074 Dátum: 2010. május 19. - 09:56:35 »
Amúgy meg aki geeknek tartja magát, innentől örülhet, hogy ha így van, akkor majd mindenki őt fogja másolni és onnantól ő is menőgyereknek számít, sőt, ő az eredeti. :lol: 8)
Akkor Ben nagyon oridzsinálnak(TM) számit mostani divat hullámban :hehe: :D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3075 Dátum: 2010. május 19. - 10:09:21 »
Ja, majd levédetem magam. Ben ReillyTM

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3076 Dátum: 2010. május 19. - 10:11:50 »
Szerintem ezt a marvel már megtette előtted.  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3077 Dátum: 2010. május 19. - 10:19:42 »
Nem hiszem, eddig még egyetlen porcikámon sem láttam a Marvel billogot.  ;D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3078 Dátum: 2010. május 19. - 10:36:11 »
Biztos a szemhéjad belső felén van, azt meg ugye nem látod csak amikor alszol. :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3079 Dátum: 2010. május 19. - 11:25:02 »
Nekem a Push-ban az tetszett, hogy már nem tudni mi valóság és mi nem annyira széttúrták egymás agyát az elmekontrollosok.
Kainnek:

Ja és Dakota Fanningnek hívják a kiscsajt, és jó színész. Az viszont nem tetszett, hogy folyton lerajzolgatja az álmait a csaj. Minek? Hacsak nem transzban rajzol, mint a hősökben a herkás srác Iszák. És pedig nem ha jól emlékszem.
« Utoljára szerkesztve: 2010. május 19. - 11:26:53 írta VTomi »