Na, háááát ez a Smallville 8. évadja elég gyászos volt... ösz-visz két részt élveztem igazán, a múltkor említett Zatannás, meg az előtte lévő Légiós rész volt az, ami igazán megmozgatott...
De összeségében rohadt gáz volt az egész. Csak a szerelmes ömlenglésről szólt, szeretem Lanát, Lana elment, szerintem akkor szeretem Loist , ja nem, Lana visszajött, akkor mégis őt szeretem... aztán ahogy Lanát kiírták végleg, egyben volt szánalmas és zseniális (mármint a jövő szempontjából, ahogy kapott egy jó magyarázatot, hogy Clark miért nem akart tovább közeledni hozzá

) De ami legjobban felbaszott, szerelmes Végítélet... ugyan má...

És ami még mindig frenetikus volt, szinte semmi akció nem volt ebben, semmi speckó effekt, azért egy ilyen hősös/sci-finél egy pindurit elvárható lenne, hogy lássunk is vmit, de erre meg... annak idején még vmennyire lehetett látni, hogy Clark "gyorsan fut" (maszat vagy mi, ennyi volt az effekt, de legalább mutatták, hogy megy), na itt a 8. évadban már ezt se lehetett látni, csak a hangot hallottuk, meg egy kis szélvihart... wow... Zatanna teleportjának is csak hangja volt, semmi más, még fényre vagy vmi hasonlóra se áldoztak...
Na és aztán a nagy Végítélet-Clark harc... tök jól kezdődött, 10 ember rohangált Metprolis utcáin a szörny elől, és Clark egy hozzá csapódott kocsit kapott el, na mondom ez még jó is lehet, lehet erre az összecsapásra spóroltak az egész évad alatt

hát nem , az egész harc két pofonból állt, aztán Clark felkapta a szörnyet és pontosan addig a laborig ugrottak, ahova be/el kellett zárnia Végítéletet... hogy tud ilyen pontosan ekkorát ugrani ez a Clark gyerek... akkor minek futkározik örökké...

Eh... mindegy, eddig se voltam S fan, és ez az éved se nyerte el a tetszésem.

Talán a 9. jobb lesz (legalábbis a Jsa-s tuti jó lesz).