Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043279 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:TV Műsorok
« Válasz #3900 Dátum: 2011. január 29. - 21:49:48 »
Valamelyik részbe visszahozták Wade-et (persze nem az eredeti színész játszotta).
Nem hozták vissza, pontosabban nem játszotta más színész. Csak az arcképét vágták be. Nekem Maggie szimpibb volt Wade-nél.
Idézet
De amikor a két Mallory egyesült az nálam már full gáz volt.
Na onnantól lett tényleg nézhetetlen a sori. Bár végignéztem, de elég nulla volt.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3901 Dátum: 2011. január 29. - 22:43:51 »
Szerintem miután Wade és a prof kiestek a sorozatból, már nem volt olyan jó, ráadásul nekem ez a kromaggos téma se nagyon jött be. :uhoh:

Elmondja az összeolvasztást, és, hogy Colin a beavatkozás miatt (mivel egyszerre csúsztak Quinn-nel) térben és időben szétoszlott. Közben kiderül, hogy Geiger egy stabil burokban képes élni, mert ő is szétoszlott tér-időben. Ez a stabil burok lehetővé teszi, hogy egyben maradjon. A gond csak az, ez a néhány négyzetméteres burok kicsi neki, így titokban az összes világot össze akarja olvasztani, hogy neki jó legyen. Erre tett kísérletet a két Quinn összeolvasztására.   :stupid:
Anyám, ez de kaki sztori... :stupid: Ez már a tipikus "elfogyott minden jó ötlet és nem tudnak mit kitalálni" esete.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3902 Dátum: 2011. január 29. - 23:08:01 »
Én is csak a prof haláláig nézegettem nagyjából. Nélküle nem volt az igazi, ráadásul sorozatban ritka gyenge része következtek. Úgyhogy feladtam.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3903 Dátum: 2011. január 29. - 23:22:48 »
Később jobb lett, úgyhogy sajnálhatod. A 4. évad végéig még volt nagyon sok nagyon jó rész.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3904 Dátum: 2011. január 30. - 00:51:05 »
Hát már mindegy. Ha már sorozat, a következő évre a Battlestar Galactica, Firefly, Spartacus, Boardwalk Empire van betervezve. Meg ha jön esetleg a második éved a Walking Dead-ből, akkor az.

"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3905 Dátum: 2011. január 30. - 01:16:36 »
Az nem ő,hanem a testvére ;)

Ezt nem tudtam. :o :-[
Tejet kérek! Csokisat!

venom75

• Pókfej
« Válasz #3906 Dátum: 2011. január 30. - 09:07:35 »
Spartacus -t tegnap fejeztem be , az utolsó két rész nagyon brutális és jó volt. Kíváncsi vagyok a második ( előzmény ) sorozatra is , de azt még csak feliratosan tudtam kikölcsönözni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3907 Dátum: 2011. január 30. - 15:23:08 »
Ihaj-csuhaj, cirka 15 perc és elvben a TV6 belekezd az X evo 4. évadjába, most van a 3. évad utsó része. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3908 Dátum: 2011. január 30. - 15:26:33 »
Jövő héttől lesz a Bionic Woman a TV2-n éjjelente. Eddig mindig képregényekben láttam a reklámját. Ismeri valaki, érdekes sorozat?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3909 Dátum: 2011. január 30. - 17:39:19 »
Annyira érdekes, hogy összesen nyolc epizódot élt meg a könyörtelen bukása előtt.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3910 Dátum: 2011. január 30. - 17:44:07 »
Azzal teljes 8 hétig kihúzza a tv2 az éjszakai műsorsávot :hehe:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3911 Dátum: 2011. január 30. - 18:18:30 »
Képesek voltak megvenni egy 8 rész után abbamaradt sorozatot?  :surp: ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3912 Dátum: 2011. január 30. - 18:22:16 »
A filmeket csak úgy lehet venni, hogy csomagokban (tehát teszem azt egy AAA-s kasszasiker megvétele mindenképpen három-négy gyengébb film beszerzésével is jár), és nem csodálkoznék, ha ez állna sorozatokra is. Az ilyeneket meg szépen bevágják késő estére valami occó szinkronnal, és részükről le van tudva.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3913 Dátum: 2011. január 30. - 18:25:15 »
Azt tudom, hogy csomagok vannak, de ez azért poén. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3914 Dátum: 2011. január 30. - 18:29:30 »
Stúdió biztos így próbál valami nullszaldót kihozni belőle. Eladják buta külföldieknek. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3915 Dátum: 2011. január 30. - 18:51:18 »
 :D :D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3916 Dátum: 2011. január 30. - 19:07:06 »
Annyira érdekes, hogy összesen nyolc epizódot élt meg a könyörtelen bukása előtt.
Mivel látom megint mindent tudtok, egy gyors kérdés? A sorozatokat nem évadonként rendelik? Elkészítik a pilotot és az alapján döntenek, hogy oké, egy évadot hozzatok srácok. Nem minden héten részenként csinálgatják és közben figyelgetik a nézettséget...  :stupid:

És mivel rengeteg minisorozat is készül (3-10 rész), lehet ez is az nem? Bár fogalmam nincs erről a sorozatról csak kérdezem, mielőtt még ennyire leszóljátok. :)

És nem feltétlenül az a jó sorozat aminek 200 évada van, az új Battlestar minden idők egyik legjobb, legsikeresebb sci-fi sorozata és bizony csak 4 évados, mivel odáig tart a sztori és nem kezdték el húzni, mint a rétestésztát. ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #3917 Dátum: 2011. január 30. - 19:42:22 »
Oh, dehogynem kezdték, a 3. évad közepe kicsit langyos volt, ott azért eléggé megrekedt a sztori. De a vége az nagyot ütött. :D

És igen, évadokat rendelnek, de ha vmi bődületesen rossz nézettséget hozz, akkor lelövik, most is volt ilyen sorozat tavaly, csak a címe nem jut az eszembe... :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #3918 Dátum: 2011. január 30. - 19:53:38 »
Sarah Connor krónikák, abból még lett is volna több, de pár rész után leszedték a műsorról.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3919 Dátum: 2011. január 30. - 20:07:08 »
És igen, évadokat rendelnek, de ha vmi bődületesen rossz nézettséget hozz, akkor lelövik, most is volt ilyen sorozat tavaly, csak a címe nem jut az eszembe... :headscratch:
Igen, de ettől függetlenül az évad végig elkészül, nem? Mert ami annyira sz@r azt már a pilot résznél lelövik, vagyis adásba sem kerül...

Sarah Connor krónikák, abból még lett is volna több, de pár rész után leszedték a műsorról.
Annak 2 évada van, a magyar Tv-k hozzáállását a sorozatokhoz meg inkább hagyjuk... :hehe: