Tényleg jó? Csak meg kéne akkor nézni. Féltem tőle, hogy a képregény után nagyon béna lesz.
Be kell valljam, hogy a Birds of Prey képregényből eddig egyetlen számot sem olvastam, csak a Te és a fórumtársak lelkesedése csinált hozzá kedvet.

Ha már úgy néz ki, hogy magyarul egyelőre nem lesz, eredetiben el fogok belőle olvasni valamit, ha valahol hozzájutok egy komplett sztorihoz. Ezen felbuzdulva "kölcsönöztem ki" a sorozatot is. Ha jól láttam, valamikor a Smallville 1. évada környékén készült ez is, nagy sikerről nem beszélhetünk, mert akkor nyilván folytatták volna, még csak a pilotig jutottam, de nekem az tetszett. Na jó, nem egy Coppola mű, de bejött a hangulata. A képregénnyel viszont nincs összehasonlítási alapom, legalábbis eyelőre.
Az alapszitu is kicsit át van írva, az egész New Gothamben játzsódik, egyelőre nem tudni mi lett a régivel, vagy miért lett új neve, ha ugyanarról a városról van szó, melyet Batman bizonyos okokból elhagyott (mindent nem lövök le). A Gyilkos tréfához hasonlóan, Joker a Batman irántibosszúvágybólnyomorítja meg Batgirlt, így lesz Barbarából Oracle, óratoronnyal meg mindennel. Huntress pedig (a régi DC Univerzum Föld 2-es verziója szerint) Batman és Catwoman lánya, Helena Kyle, az anyját szintén a Joker ölte meg, az apjával sosem volt kapcsolata és nem is akar, Barbara lesz a gyámja. Az első részben kerül hozzájuk Fekete Kanári, aki még kb. középsikolás és álmaiban látta, amint Barbarát, ill. Catwomant lelövik, így elindul New Gothambe megkeresni őket, ami sikerül is.
Nem vagyok igazán tisztában a Fekete Kanárival, de a képregényben is ilyen pszichés képességei vannak?
Az első rész hangulata nekem mindezek alapján bejött, szerintem Huntress van a legjobban eltalálva, és a színésznőre is illik a szerep. Ja, és az alső részben felbukkan dr. Harleen Quinzel is.