Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1044236 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #4240 Dátum: 2011. február 24. - 09:14:09 »
Megnéztem , de semmiben nem változott a véleményem a csávóról.  :stupid:

BuB

• Pókfej
« Válasz #4241 Dátum: 2011. február 24. - 09:58:16 »
Na, erőt vettem magamon és megnéztem, most annyira nem húzott fel, mint a múltkor, mert azt már tudtuk hogy nem szereti Döncit. De értelmezési baja is van a fickónak.
Egyrészt, nem értette meg, hogy a legtöbb komentelőnek az volt a baja, hogy nem tudták megkülönböztetni a játék trailert, és ő miért nem javította ki őket, vagy akkor ennyire vak volt... a másik, hogy nem szereti batset fasza, nem is várta tőle senki, hogy az egekig magasztalja, de a probléma itt az volt, hogy semmit nem tudott mondani a 3. részről, és erre azt mondja, hogy miért kellene olyan infókat mondania, ami megtalálható a neten, hát ha már ez a téma, nem ártana felkészülni rá... ha suliban felelni kellene egy adott tananyagról és én neki állok tök másról beszélni,  olyan karót kapnék, mint a huzat...
És ha ő nem szakértő, akkor miért nem korrigálta ki a konferálást? Gondolom hízott a mája, aztán látva, hogy mennyi baromságot hordott össze-vissza a filmről, vissza szívta ebben a videóban...
Ez a videó meg valszeg csak azért kellett, mert már kezdett lecsengeni az egész... mint ahogy célzott is rá..
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

venom75

• Pókfej
« Válasz #4242 Dátum: 2011. február 24. - 12:25:31 »
Felfújt lufi az egész. Szerintem szót sem érdemel már többet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4243 Dátum: 2011. február 24. - 13:57:59 »
Az egyetlen, ami nagyon vicces volt benne, amikor felsorolta, hogy milyen filmekkel nincs egy kategóriában a Batman, benne volt a Birodalom visszavág. Ami pedig épp annyira geek film, mint a Batman, csak az még az ő geek filmje. :) Hiszen a Birodalom, hiába nagyszerű film, ugyanúgy nincs ott a NAGY KLASSZIKUSOK között, mint a másik említett Volt egyszer egy vadnyugat, mondjuk.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4244 Dátum: 2011. február 24. - 16:19:01 »
A Birodalom Visszavág nem tartozik a nagy klasszikusok közé? Szerintem meg a legnagyobb. Bár én kissé elfogult vagyok mert a kedvenc filmem a másik két SW résszel együtt. Láttam már vagy egy tucatszor kb. :D
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #4245 Dátum: 2011. február 24. - 16:56:35 »
Kaine arra gondolt, hogy ugyanúgy az is a kor kommersz filmjének számtott, ami fölött az akkori kritikusok értetlenül álltak, hogy mi a fene olyan jó ebben, mint most ez a pofa a Batmannel.
Akkor azt se sorolták egy kategóriába az Aranypolgárral.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4246 Dátum: 2011. február 24. - 17:19:16 »
Kicsit félre értelmeztem, de most már tiszta. :-[
Tejet kérek! Csokisat!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4247 Dátum: 2011. február 25. - 18:26:21 »
Ma este 19:05-kor a Film+-on: Kék Villám. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4248 Dátum: 2011. február 25. - 19:47:19 »
No, ez a cikk a Puzsér vita miatt íródott.
Röviden, köszönjük szépen... :-\ ismét divat lesz a képregényeket/rajongókat majmolni?
http://www.bombahir.hu/bombagyar/puzser-robert-es-a-batman-rajongok
« Utoljára szerkesztve: 2011. február 25. - 19:53:33 írta BuB »

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4249 Dátum: 2011. február 25. - 20:19:33 »
Szerintem abszolút nem mond hülyeséget a kijavítás alatt, mondom ezt persze úgy, hogy nem láttam magát a beszélgetést. És persze nem is akarom megnézni, mert kit érdekel, hogy ha valaki lefikázza a filmet, ami nekem tetszik (most itt nem kimondottan a Sötét Lovagra gondolok, mert az nekem se a szívem csücske, hanem általánosságban tessék érteni ;))... A blogos/gyíkos/hype-os dologgal egyetértek és "a film szubjektív" kiselőadással pedig nagyon. Ezt valóban kevesen értik meg, persze az is igaz, hogy ne ilyen "fikázós" módszerekkel akarjon valaki kitűnni, reklámozni magát, de sajnos az ilyen megmozdulások a marketingben (és természetesen a médiában) egyre inkább használtak...
Az IMDB dolog meg természetes, ezt már itt a fórumon mi is többször átbeszéltük....

A cikkel kapcsolatban meg kár a szó, kedvenc mondatom:
"Nos, kérem szépen, a képregényt, avagy a comics-ot, ezt a szuperhősös-filléres dolgot azért találták ki, hogy az igénytelen és kulturálatlan proliknak legyen mit nézegetni."   ;D
« Utoljára szerkesztve: 2011. február 25. - 20:33:39 írta holloo »

venom75

• Pókfej
« Válasz #4250 Dátum: 2011. február 25. - 20:27:00 »
Szánalmas ez az írás, szerintem csak provokáció.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4251 Dátum: 2011. február 25. - 21:32:44 »
Lehet, hogy a szerző a Puzsér haverja. :hehe: Egyébként tényleg szánalmas a cikk, nomeg az írója is.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4252 Dátum: 2011. február 25. - 21:33:55 »
A szerzője tomcat. Akinek ez nem mond semmit, az adjon hálát kedvenc istenségének és ne is akarja firtatni tovább. Akinek meg mond, annak úgyse kell tovább ragozni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4253 Dátum: 2011. február 25. - 21:42:20 »
Egészen pontosan ezt akartam írni, tg. Tomcat egy szánalmas bunkó, mindig is az volt, és nem fog változni - és elég legyen ennyi.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4254 Dátum: 2011. február 25. - 21:54:13 »
A kommentekből kiderül, hogy annyi esze volt, hogy magát facebook-on férfi helyet nőnek állította be. De mi vagyunk az infantilis hülye gyerekek.  :nemtudom:

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #4255 Dátum: 2011. február 25. - 23:53:46 »
Nos a Smallville nézéséről már olyan 3 hete leszoktam, holnap legalább valami jó dolog lesz helyette, a Star Trek 2. mozifilmje (Viasat 3). 1 hét múlva meg a Star Trek 3. része lesz.

Jövő kedden meg a nagy sikerű, 2-3 hete Rtl klubon vetített, Árnyék nélkül cím folytatása látható majd (tv2) :D:
http://www.port.hu/arnyek_nelkul_2._hollow_man_2/pls/fi/films.film_page?i_film_id=80268

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4256 Dátum: 2011. február 26. - 00:53:02 »
Ezt a Tomcat fickót fel kéne négyelni, aztán egy folyóba szórni. :twisted: Legyetek szívesek ne linkeljetek több ilyen cikket, mert felrobban az agyam. Köszi. :D
Tejet kérek! Csokisat!

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4257 Dátum: 2011. február 26. - 14:44:46 »
A céljukat elérték, beszéltek róla. Holott szóra sem érdemes ez az egész, annyira szánalmas.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

BuB

• Pókfej
« Válasz #4258 Dátum: 2011. március 05. - 11:57:23 »
Na, kira. Az RTul folytatja a Spectacular Spider-mant. :spidey:
Asszem ma volt a 4. rész (mivel a karácsony és Szilveszter között újra kezdték...) így talán most eljutunk tovább is mint a 6. rész, nagy mázlival le adják mindkét évadot. :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4259 Dátum: 2011. március 05. - 13:30:34 »
Én meg ma délelőtt láttam a The Incredible Hulk rajzfilmsorozatot a Viasat 3-on, nem is tudtam hogy adják. :surp: Két rész is volt egymás után, az egyikben Thor is szerepelt. :)
Csak az volt fura nekem, hogy itt Betty haja szőke. :D

A Pókember rajzfilmek közül nekem még mindig a régi The Animated Series az etalon, mind grafikailag, mind hangulat terén.