He... 
Lehet, bár nem tom, nekünk volt a Gaby által említett Thomes csatorna, egészen idén őszig, akkor változott pár cucc, elvették a BBc Primeot (és ezzel az egyetlen még megmaradt külföldi és éppen angol csatornát...) meg még mit tom én még miket, és helyette lett Ozone, Life network meg az említett Part Tv, meg anyám kínja... és ekkor tűnt el az a Thomes cucc is, ahol annak idején bejött az Hbo, bár mostanában azt se teszteltem (de amúgy ja, ott kellene bejönnie), mert én lassan egy éve nem emlékszem, hogy lett volna kódolatlan hétvége. 
Legalább megtanulunk külföldi nyelveket beszélni, nem

? Van T-home csatorna és tényleg azon kellett volna bejönnie a HBO-nak, de biztos lehetsz benne, hogy azon nem volt.
Amúgy ettől a héttől megint változott a csatorna-kiosztás...a nagy sikerű Deko helyett bekerült a Spektrum valami

. Már csak a Story 7-8-9-et várom, és elég Esmeraldával el leszünk látva....
Nálunk is egyébként már csak a CNN maradt, ami külföldi adó. Februárban a szerb állami tv-t is levették, ami elég mocskos húzás volt...sokszor még a magyar kereskedelmi- és sportadókat is kenterbe verte...
Amúgy visszagondolva, amikor 1996-7-ben Szegedre költöztünk volt vagy 4 német csatorna (Rtl, Rtl 2, Sat 1, Pro 7); 1 francia (TV5 France), 1 olasz (Rai Uno), 1 spanyol (TVE), 1 orosz (Osztankino), 1 szerb (RTS), a CNN és BBC...talán ennyi, más nem, és szépen leépítették ezeket....
Mondjuk nem csodálkozom, mert az elöregedő magyar lakosságot biztos jobban érdeklik a szapannoperák, meg a Dallas 123-dik ismétlése...az utóbbi 2-3 évben gyakorlatilag max. napi 30-60 percet tévézek, legalább leszoktattak a tévézésről....