Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041173 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Hoby

• Keselyű
  • **
Re:TV Műsorok
« Válasz #4500 Dátum: 2011. április 19. - 15:55:41 »
Amúgy a nulladik rész mennyit számít? Csak azért, mert itt csücsül a gépemen az első, de ha fontos a nulladik, akkor először megnézem azt.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Ju

• Pókfej
« Válasz #4501 Dátum: 2011. április 19. - 16:03:33 »
Jó kérdés, én is csak ma hallottam 0. részről. A google szerint azt emlegetik így, amit az HBO kiadott kb 2 hete sneak preview néven, ez pedig az első rész első kb negyedórája. Szóval, ha igazam van, akkor nézheted nyugodtan. :) Annak meg nem lenne értelme, hogy ezen kívül legyen 0. rész, mert ez is a könyv elején kezdődik, nekem elég biztosnak tűnik. :)

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #4502 Dátum: 2011. április 19. - 16:28:27 »
Ez egy regényfolyam. Egy szó szerint súlyos regényfolyam. Lassan darabja lesz vagy 1500 oldal...
És végül kódolatlan volt? Mert én tegnap este sehol se találtam az Hbo-t... :roll:
Elvileg az. Ha DigiTV-nél vagy, akkor nem, mert nem vették meg, de a többi szolgáltatónál lement. A kódolatlan HBO általában a szolgáltató saját (általában képújságos) csatornáján szokott menni, nem a normál sávot oldják fel.
Bár nem egészen értem, miért lenne jó az, hogy megnézni egyetlen részt magyarul, ráadásul úgy, hogy volt már egy nulladik előtte.
Hát ez az, hogy azt se találtam meg... :roll: helyette nekünk vmi kaki Part tv van... :-\
A 0-ról meg nem tudtam... azt hittem ez az első, meg elvben nem magyar, hanem angol volt, felirattal, a szinkronos vmikor májusban jön.
Meg ha tetszik, elkezdem majd kölcsönözni. ;D

Ez a kódolatlan HBO egy kamu (gondolom Te is T-kábelnél vagy?). Egyszer 2009-ben kódolatlanként volt meghirdetve az HBO....3 napra azt hiszem. Rá is készültem rendesen, vettem dvd-ket...mondom milyen jó lesz a hétvége, megnézek és felveszek jó pár filmet....erre nézem, keresem-hangolom jobbra-balra a tv-t....sehol nincs HBO.
Írtam is egy levelet a nagy T-s cégnek, amire ez a válasz jött:

"Levelét köszönjük.

Az Ön által említett problémát egy központi hiba okozza.
Szíves türelmét kérjük a javításig, amit szakembereink hamarosan elvégeznek.
Sajnáljuk a felmerült kellemetlenségeket. Reméljük, a jövőben kapcsolatunk során Ön már csak pozitív tapasztalatokat szerez."

Ezt a levelet 2009. októberében kaptam.....úgy látszik azóta se tudják kijavítani a hibát vagy nem találják a hiba okát  :D , mert azóta is volt kódolatlanként hirdetve a HBO, de egyszer sem lehetett fogni....
Az ilyen hirdetések/reklámok a legjobbakk...van, de mégsincs....

Szerk.: Látom hódmezővásárhelyi vagy...én meg szegedi, úgyhogy gondolom nálad is ugyanaz a hiba, ha T-kábeles vagy....
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 19. - 16:31:17 írta D-TOX »

BuB

• Pókfej
« Válasz #4503 Dátum: 2011. április 19. - 16:39:13 »
He... ;D
Lehet, bár nem tom, nekünk volt a Gaby által említett Thomes csatorna, egészen idén őszig, akkor változott pár cucc, elvették a BBc Primeot (és ezzel az egyetlen még megmaradt külföldi és éppen angol csatornát...) meg még mit tom én még miket, és helyette lett Ozone, Life network meg az említett Part Tv, meg anyám kínja... és ekkor tűnt el az a Thomes cucc is, ahol annak idején bejött az Hbo, bár mostanában azt se teszteltem (de amúgy ja, ott kellene bejönnie), mert én lassan egy éve nem emlékszem, hogy lett volna kódolatlan hétvége. :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #4504 Dátum: 2011. április 19. - 16:54:29 »
He... ;D
Lehet, bár nem tom, nekünk volt a Gaby által említett Thomes csatorna, egészen idén őszig, akkor változott pár cucc, elvették a BBc Primeot (és ezzel az egyetlen még megmaradt külföldi és éppen angol csatornát...) meg még mit tom én még miket, és helyette lett Ozone, Life network meg az említett Part Tv, meg anyám kínja... és ekkor tűnt el az a Thomes cucc is, ahol annak idején bejött az Hbo, bár mostanában azt se teszteltem (de amúgy ja, ott kellene bejönnie), mert én lassan egy éve nem emlékszem, hogy lett volna kódolatlan hétvége. :headscratch:

Legalább megtanulunk külföldi nyelveket beszélni, nem  :D? Van T-home csatorna és tényleg azon kellett volna bejönnie a HBO-nak, de biztos lehetsz benne, hogy azon nem volt.
Amúgy ettől a héttől megint változott a csatorna-kiosztás...a nagy sikerű Deko helyett bekerült a Spektrum valami  ;D . Már csak a Story 7-8-9-et várom, és elég Esmeraldával el leszünk látva....
Nálunk is egyébként már csak a CNN maradt, ami külföldi adó. Februárban a szerb állami tv-t is levették, ami elég mocskos húzás volt...sokszor még a magyar kereskedelmi- és sportadókat is kenterbe verte...
Amúgy visszagondolva, amikor 1996-7-ben Szegedre költöztünk volt vagy 4 német csatorna (Rtl, Rtl 2, Sat 1, Pro 7); 1 francia (TV5 France), 1 olasz (Rai Uno), 1 spanyol (TVE), 1 orosz (Osztankino), 1 szerb (RTS), a CNN és BBC...talán ennyi, más nem, és szépen leépítették ezeket....
Mondjuk nem csodálkozom, mert az elöregedő magyar lakosságot biztos jobban érdeklik a szapannoperák, meg a Dallas 123-dik ismétlése...az utóbbi 2-3 évben gyakorlatilag max. napi 30-60 percet tévézek, legalább leszoktattak a tévézésről....

« Utoljára szerkesztve: 2011. április 19. - 16:56:31 írta D-TOX »

BuB

• Pókfej
« Válasz #4505 Dátum: 2011. április 19. - 17:09:51 »
Ja tééélleg... anno mennyi német volt itt is, szinte ugyanazok, amiket említettél. Én azokon néztem  a Pókit, X-eket, de aztán 2000 körül szépen eltűnt az összes...(Múltnap mamámnál voltam és ott a parabolán már a Német Mtv-t se találtam sehol, na mondom, f@sza, na nem mintha azt néztem volna, csak unalomüzésképpen hallgattam volna, hátha lett volna más is német zenén kívül. :hehe:)
Pár éve meg annyi magyar van már, hogy számon tartani se tom... mondjuk a Story tv-t nem bánom, mert ott legalább tom/tudtam amíg el nem felejtettem szépen sorba, nézni a Született Feleségek elejét, azokat még nem láttam. ;D
Cnn nektek még van?? :o Wow, nekünk az már tavaly, 2010 eleje óta nincs, azt vették el legelőször, aztán a BBc  worldot, most meg a primeot... :-\

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4506 Dátum: 2011. április 19. - 19:08:36 »
 Az HBO-s kódolatlanságot én se tapasztaltam eddig, mikor állítólag volt.  Már nem is tartom számon, hogy mit cserélnek ki vagy tesznek be a UPC csomagomba. Minden hónapban változik a tartalma. Jelenleg egy kezemen meg tudom számolni mit nézek egy héten meg a tv-ben. Többit kölcsönzőm.  ;D

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #4507 Dátum: 2011. április 19. - 19:44:28 »
Régi szép idők....amikor kicsi voltam 1993-1994 környékén, minding felkeltem kora reggel, s a Pro 7-en néztem a Batmant. Azután szinte minden jó rajzfilm volt a német csatornákon is (alig vártam a hétvégét miattuk). Pókember, Ezüst Utazó, X-men az RTL-en; Superman és a Batman újabb évadjai a Pro 7-en; Dragon Ball, Dragon Ball Z, Hulk, Sailor Moon, Pokémon, Digimon, Transformers: Beast wars az RTL 2-ön. És olykor a Sat 1-en a Bolygó kapitánya, meg a Centurions.
Nem kell mondani, hogy szinte 5-10 évvel hamarabb láttunk ott mindent....

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4508 Dátum: 2011. április 19. - 19:57:16 »
47 évnyi Doctor Who 6 percben:

BuB

• Pókfej
« Válasz #4509 Dátum: 2011. április 19. - 20:23:42 »
Régi szép idők....amikor kicsi voltam 1993-1994 környékén, mindig felkeltem kora reggel, s a Pro 7-en néztem a Batmant. Azután szinte minden jó rajzfilm volt a német csatornákon is (alig vártam a hétvégét miattuk). Pókember, Ezüst Utazó, X-men az RTL-en; Superman és a Batman újabb évadjai a Pro 7-en; Dragon Ball, Dragon Ball Z, Hulk, Sailor Moon, Pokémon, Digimon, Transformers: Beast wars az RTL 2-ön. És olykor a Sat 1-en a Bolygó kapitánya, meg a Centurions.
Nem kell mondani, hogy szinte 5-10 évvel hamarabb láttunk ott mindent....
Hell Yeah! :D Én azt sose felejtem el, amikor anno még a német Rtl-en hétvégén reggel 5-6 körül volt nagyon sokáig a TF rajzfilm, de imádtam, utána meg nem sokkal megjelent itthon a képregény is, igaz akkoriban a 3. évad ment, és szinte senkit nem ismertem belőle, szinte senki nem volt benne aki akkoriban a képregényben szerepelt. :D
Azután meg nem sokkal később, jött a klaszikus Pókember rajzfilm is délelőttönként, 95-96 körül meg jött az új, de tetszett, hogy nem csak klasszikus ellenfelek vannak benne (a régiben szinte csak Doom, Kingpin, meg Oki Doki volt, legalábbis amiket én láttam, na asszem ekkor rüheltem meg őket ;D), főleg akkor őrültem meg, amikor az introban feltűnt Vészmanó, akkor tombolt pont itthon az ő sztorijai is.
Basszus... ezer éve már, igaz se volt...  :(

Ju

• Pókfej
« Válasz #4510 Dátum: 2011. április 19. - 20:31:33 »
47 évnyi Doctor Who 6 percben:
Király volt! :D

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4511 Dátum: 2011. április 19. - 20:44:17 »
Ez nem igaz. Csak Doctor Who néznek vagy mi?  :twisted:

Én csak a Planet of the Dead tv-filmet láttam belőle. Abban bukkant fel David Tennant (Harry Potter and the Goblet of Fire) először Doctorként és partnere Michelle Ryan (Bionic Woman) volt. Hiába tetszett a rész, a sorozathoz nem hozta meg a kedvem. Plusz múlthéten véletlenül láttam az Animaxon egyik rész végét.

« Utoljára szerkesztve: 2011. április 19. - 20:49:18 írta BlackArrow »

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4512 Dátum: 2011. április 19. - 20:45:40 »

Ju

• Pókfej
« Válasz #4513 Dátum: 2011. április 19. - 20:56:01 »
Én csak a Planet of the Dead tv-filmet láttam belőle. Abban bukkant fel David Tennant (Harry Potter and the Goblet of Fire) először Doctorként
Az nem az első, hanem az utolsó éve volt Davidnek. ;) Tényleg jó kis film volt (ha nem tévedek, karácsonyi film volt?....), de a sorozat sokkal-sokkal jobb, komolyabb, több benne a történet, jobbak a karakterek (vagy csak több idő van kifejteni őket :)).

Ugye? ;D
:bravo:

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4514 Dátum: 2011. április 19. - 21:39:31 »
Az nem az első, hanem az utolsó éve volt Davidnek. ;) Tényleg jó kis film volt (ha nem tévedek, karácsonyi film volt?....), de a sorozat sokkal-sokkal jobb, komolyabb, több benne a történet, jobbak a karakterek (vagy csak több idő van kifejteni őket :)).

Szerettem az angol sorozatokat, mivel jó pár amerikai szériát is nézek visszamenőleg nem fér már bele, hogy ledaráljam.

Egy új sorozatot bármikor bepróbálok, egy évad 6 rész, még belefér.  :brow:

Számomra a két igazán nézős a Mistits és a (modern) Sherlock.

Előbbi a különös képességű nagy dumás közmunkával büntettet srácok miatt. Utóbbi az amerikai krimi sorozatokat megszégyenítő zseniális nyomozással operáló ifjú Sherlock napjainkban áthelyezve  és bemutatva. Mindkettő nagyon erős a karakterekben és képességeik érdekes módon történő kamatoztatásában.

Misfitsnek ősztől jön a 3. évadja:

Sherlock nyártól vagy ősztől lesz a 2. évad:

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #4515 Dátum: 2011. április 19. - 21:54:39 »
Misfitsnek ősztől jön a 3. évadja

És milyen gáz, hogy ha minden igaz, nem lesz benne Nathan.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4516 Dátum: 2011. április 19. - 21:56:58 »
A Trónok Harcához:

Nálunk bejött a kódolatlan HBO, úgyhogy bele tudtam nézni (bár érdekes módon nem magyarul adták, hanem angolul ment, magyar felirattal  :roll: ), sajna az első feléről lemaradtam, úgyhogy csak kb fél órát láttam belőle, de az alapján nekem az volt a benyomásom, hogy unalmas. Persze így nem tudok teljesen megalapozott véleményt mondani, több részt is meg kellene nézni hozzá, de az első benyomásom nem volt túl jó róla. Nekem is fura volt, hogy ahhoz képest, hogy fantasy, semmi mágia, vagy misztikus lények nem voltak benne. Írtátok, hogy később lesznek benne fantasy lények, de azért én egy sorozatnál a a nyitóepizódokba is raktam volna belőlük, hisz az első részeknél a legfontosabb a figyelemfelkeltés. Számomra elég vontatott volt, amennyit láttam belőle, sőt, úgy éreztem hogy az erotikus részek is azért kellettek bele, hogy fenntartsák az izgalmat.  :hehe: De elhiszem nektek, ha azt írjátok, hogy később jobb lesz a sorozat, de egyelőre nem fogott meg.
Ja, az a fehérhajú pali (akinek van a fehérhajú húga) totál a Steiner Kristófra emlékeztetett engem. :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4517 Dátum: 2011. április 20. - 01:38:27 »
A Starz  tavaly indult sorozatához Spartacus: Blood and Sand-hez képest, ahol rendesen lezavarnak egy-egy menetet és liter számra folyik a vér egész lightos meztelenkedés terén a Game of Thrones:hehe:

300 utánérzésű elsőre a Spartacus, de a második felére elégé erős sorozattá válik.

Az idei Spartacus: Gods of the Arena, előzmény évad lett (de csak az első évad után szabad megnézni, mert különben nagy spoilerekbe futhattunk), mivel a főszereplő, Andy Whitfieldnél rákot diagnosztizáltak, így adva neki a felépüléshez kis haladékot, de mivel visszaesett, így más fogja jövőre a 2. évadban játszani Spartacust. Ritkán volt sorozatnál hasonlóra példa.

A tavalyi és az idei évad beharangozója:

« Utoljára szerkesztve: 2011. április 20. - 01:41:50 írta BlackArrow »

Todd

• Pókfej
« Válasz #4518 Dátum: 2011. április 20. - 08:04:01 »
300 utánérzésű elsőre a Spartacus, de a második felére elégé erős sorozattá válik.
Az tuti, lényegében még a zene is tiszta 300. De ezek alapján tök jó mókának tűnik.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4519 Dátum: 2011. április 20. - 09:04:45 »
Nekem most a kedvencem láttam eddig az összes részét és nagyon tetszik. Nagyon sajnálom , hogy a 2. évadban más lesz a főszereplő.