Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043505 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #5080 Dátum: 2011. november 09. - 16:40:40 »
Ah, pedig én azt elég ötletesnek tartottam. :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ju

• Pókfej
« Válasz #5081 Dátum: 2011. november 09. - 18:20:17 »
Anno én a negyedik, vagy ötödik szezonvégén hagytam abba, amikor az 5 éves ugrás volt. Akkor se tetszett már nagyon, de ott végleg feladtam.
Én akkor adtam neki egy utolsó esélyt. Végre volt néhány friss ötlet az ugrás miatt, de szerintem megint hamar elfáradt és nem szólt semmiről.

Lynette különben eszméletlen jó színésznő, egy idő után már majdnem csak miatta néztem tovább a 2. évadot.
Tényleg az, de a karakterétől a falra másztam néha. A férjétől meg főleg, egy olyan teszetosza alak, hogy még. :-\

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5082 Dátum: 2011. november 09. - 18:48:12 »
Én akkor adtam neki egy utolsó esélyt. Végre volt néhány friss ötlet az ugrás miatt, de szerintem megint hamar elfáradt és nem szólt semmiről.

Én se közvetlenül az ugrás után hagytam abba, adtam még neki 3-4 résznyi esélyt, de szerintem már nagyon nem az a színvonal volt, mint az elején.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Ju

• Pókfej
« Válasz #5083 Dátum: 2011. november 09. - 23:15:44 »
Én még végignéztem azt az évadot, és szerintem te jobban jártál. ;) :D

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5084 Dátum: 2011. november 10. - 11:35:57 »
A sorozatjunkie filozófia szerint élek: nem nagyon van olyan sorozat, amit csak azért nézek, mert az elején tetszett és kíváncsi vagyok a végére (jelenleg talán csak a Fringe ilyen, sajna a 4. évad eddig elég gyenge, de úgy néz ki, ez lesz az utolsó, szóval most már végig nézem ;)). Minek nézzek olyat, ami nem tetszik, annyi jó sorozat van amiről lemaradnék ;).

BuB

• Pókfej
« Válasz #5085 Dátum: 2011. november 10. - 11:53:55 »
Én a Lostot végig "szenvedtem", végülis tetszett meg minden, inkább csak az utsó két évadnál húztam egy kicsit a számat, de úgy voltam vele, hogy b@$sza meg, 5 éve nézem, most már rohadjak meg kíváncsi vagyok a végére.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5086 Dátum: 2011. november 10. - 11:54:39 »
Legalább kiderültek a dolgok benne? Például, hogy mi volt az a nagy ordító óriás valami? :)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5087 Dátum: 2011. november 10. - 12:12:31 »
Arra pont adtak nagyjából elfogadható választ, de elég sok mindenre nem. Pl.: Mi a sziget? Miért különleges? stb. Az utolsó rész után voltak is felháborodott rajongók rendesen ;). Én mondjuk már a 6. évad közepe táján megbékéltem vele, hogy ott már semmi igazán fontos nem fog kiderülni, és így nem volt problémám a végével. Nekem már különben se a sorozatok vége a legfontosabb, hanem az odáig megtett út, és a Loston végig nagyon jól szórakoztam. Mindig azon mérem, mennyire tetszik valami, hogy milyen rövidnek tűnik. A Lostnál sokszor tűnt az a 40 perc 10-nek ;).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5088 Dátum: 2011. november 10. - 12:27:39 »
És mi volt a válasz? :)
Én is láttam az első évadot, de aztán kezdett nem érdekelni. Ennél a sorozatnál tudatosult bennem a sorozat-séma: mindig felfednek egy fátylat egy addigi titokról, de közben két másikat raknak bele, hogy sose hagyd abba. Ez volt az, amikor abbahagytam az ilyesfajta sorozatok nézését.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5089 Dátum: 2011. november 10. - 12:33:27 »
Először azt mondták, hogy ő a sziget védelmi rendszere, aztán kiderült, hogy ő valójában egy ember volt. Valami olyasmi jött le nekem, hogy ő testesíti meg a gonoszt, aki ha kijut a szigetről, akkor mindenkinek nagyon rossz lesz ;D.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5090 Dátum: 2011. november 10. - 12:58:19 »
Ja, hát én a füstös résszel totál nem voltam megelégedve... pont miután az axn leadta az utsó részt, az rtl elkezdte délutánonként leadni a 3. évadot, és így tudatában a végével, annyira érződött azokon a részeken, hogy akkor még totál mást akartak (nemtom író váltás volt közbe, vagy mi a franc?) azzal az egész füsttel meg a "Többiek" kavarásával is, hogy nekem nagyon nem klappolt az utsó két évadhoz... olyan volt, intha mondta volna a stúdió, hogy gyerekek bekell fejezni, 1000 rész helyett csak 40-et lehet megcsinálni, gyorsan dobjátok össze a végét.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5091 Dátum: 2011. november 10. - 13:21:29 »
A sorozatjunkie filozófia szerint élek: nem nagyon van olyan sorozat, amit csak azért nézek, mert az elején tetszett és kíváncsi vagyok a végére
Én akkor nézek ilyet, amikor éppen nincs olyan sorozat, ami érdekel. Ebben a dobozban van már a How I met your mother mostani évada is (meg, ha őszinte vagyok, az előző is), és a Matt Smith-es Doctor Who is. A Vampire Diaries még mindig érdekes, és nemrég a Ringert kezdtem el, az is tetszik a maga módján.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5092 Dátum: 2011. november 10. - 13:45:56 »
A Ringert én is nézem, egész nézhető szerintem. A Vampire Diaries mostani évada elég gyengén kezdett, de kb. a 3. résztől nagyon ütős. A Matt Smith-féle Doctor Who nekem nagyon bejön, lehet, hogy az erős átívelő szál miatt, ami amúgy is az egyik gyengém ;).

Lost: a 3. évad elején elkezdett erősen csökkenni a nézettség, és akkor döntötték el, hogy a 6. lesz az utolsó. Ezek után megint több lett a néző. Gondolom azért is, mert az emberek látták, hogy be lesz fejezve valamikor a sztori  (plusz a 3. szezon közepétől a szezon végéig volt szerintem a legjobb a sorozat) ;).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5093 Dátum: 2011. november 10. - 14:04:58 »
Kicsit hasonlít arra, amit Howard Mackie csinált a Pókemberben a V2 elején. Telerakta misztikus szálakkal, vártuk, hogy kiderüljön valami, csak éppen ő nem leplezett le semmit, csak adta az újabbakat. Amikor ebből mindenkinek elege lett, akkor kitalált valami magyarázatot az egészre, ami persze sántított. Nem csoda, hogy mindenki örült Paul Jenkins és JMS érkezésének.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5094 Dátum: 2011. november 10. - 16:08:48 »
A Ringert én is nézem, egész nézhető szerintem.
És végre egy új sorozat, amiben SMG játszik. :)

A Vampire Diaries mostani évada elég gyengén kezdett, de kb. a 3. résztől nagyon ütős. 
Hát ja, sok szempontból nem annyira ütős, mint az előző évadok, de még mindig nagyon izgalmas és néhány jelenet meg felülmúlja az összes korábbi részt. Pl az a rész, amikor Klaus-ék visszamennek Mystic Falls-ba... nem tudom, mikor meredtem utoljára ennyire egy filmre.

A Matt Smith-féle Doctor Who nekem nagyon bejön, lehet, hogy az erős átívelő szál miatt, ami amúgy is az egyik gyengém ;).
Nekem a történetek nem tetszettek benne eddig (még csak az 5. résznél vagyok), illetve a megoldások. Tökjó az alapötlet, aztán elviszik oda, ahonnan már nem lehet megoldani a helyzetet és jön egy deus ex, hogy mégis megoldódjon. Nekem nem álltak össze a történetek, pedig az alapötletek baromi jók, de a háttér hiányzott. Az átívelő szálakat én is szeretem, ezért is nézem még mindig, ezek ellenére. :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5095 Dátum: 2011. november 10. - 16:33:18 »
Én az utóbbi időben nem nagyon nézek sorozatokat, a legutóbbi komolyabb sorozat, amit sokáig követtem, az a Smallville volt, de egy idő után beleuntam, hogy annyira csűrik-csavarják a dolgokat, hogy Clark mindenkivel összefut, akivel igazából csak Supermanként találkozna, ő maga viszont sose fog belebújni a híres kosztümbe.

Jelenleg a Dragonball GT-t követem csak, de azt is inkább a nosztalgiafaktor miatt. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5096 Dátum: 2011. november 10. - 17:21:29 »
Megnéztem belőle 2 részt aztán abba is hagytam. Már nem adta vissza ugyanazt amit gyerekkoromban.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5097 Dátum: 2011. november 10. - 18:49:14 »
A GT mindig is hülyeség volt. A Z azért még mindig adja:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5098 Dátum: 2011. november 10. - 18:53:24 »
A GT nem is lett olyan jó, mint az első sorozat, történetileg se. Na meg felnőtt fejjel valóban gyerekes. :) A DBZ ehhez képest brutál akció-horror volt. :D Egyébként akárki akármit mond, az első sorozatból nekem a Harcművészeti Nagytornák a kedvenceim, azokat imádtam. :D 
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5099 Dátum: 2011. november 10. - 19:25:35 »
A végtelenbe nyúló tornák, ahol egy ütés 20 epizód. Én is szerettem őket, főleg amikor Teknős vert mindenkit. Asszem Tenshin ellen csinálta meg azt, hogy egyszerűen lelépett a küzdőtérről és nyerni hagyta, hogy Gokuval intézzék el egymás között. Nagy arc volt az öreg. Tisztára mint Stan Lee.