Többnyire ő van kivágottabb ruhákban, vagy fehérneműben, így értem, mit esznek rajta annyian, de nekem nem jön be.
Nekem nagyon tetszik Erica Durance, de nem ezért. Szerintem kimondottan szép arca van (plusz a sötét hajú lányok amúgyis a gyengéim

), amint megláttam őt a sorozatban, egyből megtetszett.

Kristin Kreuk (=Lana) is nagyon szép (sőt, szebb mint Erica), de Erica jobban bejön, mert ő természetesebb. Kristin túl egzotikus nekem.

Nekem pont az első néhány évad tetszett jobban a Smallville-ből. Akkor ment el a kedvem tőle, amikor egyre jobban kifacsarták a sztorikat, behoztak olyan karaktereket, akikkel Clark a büdös életben nem találkozhatott fiatalkorában, és amikor rájöttem, hogy ebben az univerzumban a büdös életben nem lesz Clarkból Superman. Ja, és egy idő után után az is idegesített, hogy
a nagy évadzáró epizódok látszólag teljesen felkavarják az eseményeket, aztán a következő évad nyitórészében olyan f*szán helyreraknak mindent, és úgy megy tovább az élet, mintha mi sem történt volna. 
Viszont, a sorozat elhozta minden idők (számomra) legjobb Lex Luthorját!

Aztán az első részben felváltva fogtam a fejem; röhögtem; és azon gondolkodtam, hogy ez most vajon komoly-e. Ilyen hosszú 40 percem ritkán van.
Asszem neked inkább a későbbi évadok fognak tetszeni...

Azok izgalmasabbak, drámaiabbak, jobban kavarják a sztorikat. És mivel te amúgyis elvonatkoztatsz Szupitól, nem fog zavarni, hogy k**vára semmi közük az eredeti Superman történetfolyamhoz.

Pont, mint Liv Tyler. De persze ez tök szubjektív és Liv Tyler is sokak szerint gyönyörű, szerintem meg szenet lehet bányászni vele.
Ezzel mondjuk annyiból egyetértek, hogy míg a Gyűrűk Urában Arwen szerepében eszméletlen gyönyörű volt és olvadoztam tőle, addig a Hulk 2-ben annyira csúnya volt, hogy tényleg leküldtem volna a szénbányába, ahonnan még a 7 törpe is kiszaladt volna ijedtében. De azért összességében egy randit nem utasítanék el vele, tud ő szép lenni, ha akar.

Mi az a V?
Egy középkategóriás sci-fi sorozat, amit el is kaszáltak 2 évad után (jellemzően pont akkor, amikor kezdett jobb lenni).
Én meg azt hittem, a V mint Vendettáról beszéltek.

Aranyos, kedves, szép, és bárhova elvisz 1 mp alatt.
Erre Árnyék és Flash nagyon besértődne.