Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043300 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:TV Műsorok
« Válasz #5180 Dátum: 2012. január 09. - 21:16:31 »
Szerintem a nyolcadik évadtól nagyon durván mélyrepülésbe kezdett. Baromira erőltetett és bugyuta lett, Tom Welling színészi játéka kb. a 0-val volt egyenlő, és szép lassan az összes jó karakter eltűnt, akik miatt még érdemes volt nézni a sorozatot. A sorozatzáró pedig kb. felért egy konstans facepalmmal. :\ Amennyire szerettem a 6-7. évadig, annyira elment a kedvem az egésztől az utolsó három év alatt. Nem tudom, mit csináltam volna Chloe, Oliver és Tess nélkül.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5181 Dátum: 2012. január 09. - 21:19:53 »
Laura Vandervoort szerintem is szép. :) Azért nem mondanám, hogy a világ legszebb nője, de nagyon szép vonásai vannak és úgy vannak meg benne a babaarcos jellemzők, hogy közben karakteres nő marad. A V-ben tetszett. :) Lana viszont (nem jegyeztem meg a csajszi nevét...) szerintem valami nagyon rusnya. :D Legalábbis 1 rész alapján, többet még nem tudtam megnézni. Véleményt kérek: később is olyan lesz, mint amilyen az első rész volt? Szóval, ha tetszett, akkor a többi is jó eséllyel indul; ha nem, akkor később sem lesz jobb? :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5182 Dátum: 2012. január 09. - 21:30:30 »
Nekem Lois sosem tetszett benne. Többnyire ő van kivágottabb ruhákban, vagy fehérneműben, így értem, mit esznek rajta annyian, de nekem nem jön be.
Az abszolút jót eljátszani sosem hagy nagy lehetőséget a színésznek, hisz nincs lehetősége váltogatni a játéka között. Amikor rossz lett - például a piros (?) kriptonittól -, akkor nekem nagyon tetszett az is, ahogy ő játszott.
Azt tudom, hogy Lex és Lana eltűnik, sajnálom is mindkettőt, főleg, hogy Chloét már erősen unom, az ő karakterével már régóta nem tudnak mit kezdeni. Viszont Oliver nagyon jó és Jimmyt is bírom.
A V-ben tetszett. :)
Mi az a V?
Idézet
Lana viszont (nem jegyeztem meg a csajszi nevét...) szerintem valami nagyon rusnya. :D
Érdekes. Szerintem az egyik legszebb arcú lány, aki közben ránézésre aranyos is. Kevés ilyen van.

Idézet
Legalábbis 1 rész alapján, többet még nem tudtam megnézni.
Mármint az első évad 1. része? Arra már rég nem emlékszem, ott milyen volt. :) Azt tudom, hogy az első évad még nem igazán jött be nekem, a másodiktól kezdtem leragadni, abban voltak nagyon tetszetős részek.
Amikor elkezdték vetíteni, nekikezdtem, de akkoriban nekem Superman= a Lois és Clark volt, az a sorozat (és Superman) nagyon tetszett (na az a Lois akkoriban nagyon szép volt). Elsőre nem tudtam elfogadni TW-et Supermanként, ráadásul előtte volt egy "Az ifjú Superman kalandjai" sorozat is, ami ugyanilyen alapú volt, és azt nagyon hamar abbahagytam, annyira nulla volt. Úgyhogy ezt is abbahagytam pár rész után. Akkor szoktam vissza, amikor elkezdték a Sliders előtt adni, amit én mindig videóra vettem, ha nem voltam otthon, és a műsoridő be nem tartása miatt mindig hagytam elé és mögé fél órát. Így sokszor láttam az aktuális Smallville végét, ami egyre jobb lett (az már a 2. évad volt). Úgyhogy elkezdtem ténylegesen nézni és a harmadiktól már minden rész előtt ott ültem. :)

« Utoljára szerkesztve: 2012. január 09. - 21:32:12 írta kaine »

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5183 Dátum: 2012. január 09. - 21:42:34 »
Mi az a V?

Egy középkategóriás sci-fi sorozat, amit el is kaszáltak 2 évad után (jellemzően pont akkor, amikor kezdett jobb lenni).

http://en.wikipedia.org/wiki/V_%282009_TV_series%29
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5184 Dátum: 2012. január 09. - 21:51:22 »
Köszi! Kicsit tovább kerestem, és kiderült, hogy Laura a hangja Mary Jane-nek a Spider-Man: Edge of Time videójátékban!  :D

Jut eszembe, annak idején, az első Superman folytatásnál úgy volt, hogy Tom Welling lehetne a főszereplő, de nem vállalhatta a sorozat miatt - nem fért bele az idejébe. Most beleférne, hogyhogy nem őt választották a jelenlegi helyett?

Ju

• Pókfej
« Válasz #5185 Dátum: 2012. január 09. - 21:57:25 »
Mi az a V?
Egy sorozat, arról szól, hogy megjelenik 1-1 baromi nagy űrhajó a Föld nagyvárosai felett és bemutatkoznak a földönkívüliek, akik első ránézésre baromi kedvesek, fejlettek és csak barátkozni jöttek. :) Ott az egyik földönkívüli lány Laura VdV.

Idézet
Érdekes. Szerintem az egyik legszebb arcú lány, aki közben ránézésre aranyos is. Kevés ilyen van.
Én is hallom, hogy sok embernek tetszik. Igazából tipikusan az a típusú lány, akiről néha készül egy szép felvétel, amikor pont jó szögben kapják el, máskor viszont nagyon nem szép. Pont, mint Liv Tyler. De persze ez tök szubjektív és Liv Tyler is sokak szerint gyönyörű, szerintem meg szenet lehet bányászni vele. :) Nekem különben még Lana karaktere is betett annak, hogy tetsszen nekem. ;) Nem bírom az olyan karaktereket, mint ő.

Idézet
Mármint az első évad 1. része? Arra már rég nem emlékszem, ott milyen volt. :) Azt tudom, hogy az első évad még nem igazán jött be nekem, a másodiktól kezdtem leragadni, abban voltak nagyon tetszetős részek.
Aham, gondoltam, ha már elkezdem nézni, akkor az elejétől kezdem. :) Aztán az első részben felváltva fogtam a fejem; röhögtem; és azon gondolkodtam, hogy ez most vajon komoly-e. ;D Ilyen hosszú 40 percem ritkán van. ;) ;D Pedig alapból elvonatkoztattam a Superman témától és úgy néztem, mint egy sima, bármilyen sorozatot. Lehet, hogy átugrom az 1. évadot, hátha a 2. már jobban tetszik... :headscratch:

Egy középkategóriás sci-fi sorozat, amit el is kaszáltak 2 évad után (jellemzően pont akkor, amikor kezdett jobb lenni).
Nekem tetszett. :) Az első néhány rész baromi jó volt, és utána is volt benne néhány nagyon szuper intrikai/politikai lépés. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5186 Dátum: 2012. január 09. - 22:00:13 »
:) Ott az egyik földönkívüli lány Laura VdV.
Láttam, nagyon tizedik főszereplő csak.
Idézet
Igazából tipikusan az a típusú lány, akiről néha készül egy szép felvétel, amikor pont jó szögben kapják el, máskor viszont nagyon nem szép.
Én épp úgy láttam, hogy sosem készült róla rossz szögben kép. :)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5187 Dátum: 2012. január 09. - 22:11:00 »
Nekem tetszett. :) Az első néhány rész baromi jó volt, és utána is volt benne néhány nagyon szuper intrikai/politikai lépés. :)

Az eleje szerintem se volt rossz, de kb. a 3. résztől már nem igazán jött be. Lehet, ehhez köze van annak, hogy össze-vissza váltogatták a készítőket, és ettől kimondottan szétesett az egész. Nagyon látszott, hogy nem egységes a dolog.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5188 Dátum: 2012. január 09. - 23:22:12 »
Harry's Law

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #5189 Dátum: 2012. január 09. - 23:31:59 »
Azt kell mondjam Wonder Woman-nek sokkal szebb, mint Lois-nak.  ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5190 Dátum: 2012. január 10. - 00:30:14 »
Többnyire ő van kivágottabb ruhákban, vagy fehérneműben, így értem, mit esznek rajta annyian, de nekem nem jön be.
Nekem nagyon tetszik Erica Durance, de nem ezért. Szerintem kimondottan szép arca van (plusz a sötét hajú lányok amúgyis a gyengéim ;D ), amint megláttam őt a sorozatban, egyből megtetszett. :D Kristin Kreuk (=Lana) is nagyon szép (sőt, szebb mint Erica), de Erica jobban bejön, mert ő természetesebb. Kristin túl egzotikus nekem. :D

Nekem pont az első néhány évad tetszett jobban a Smallville-ből. Akkor ment el a kedvem tőle, amikor egyre jobban kifacsarták a sztorikat, behoztak olyan karaktereket, akikkel Clark a büdös életben nem találkozhatott fiatalkorában, és amikor rájöttem, hogy ebben az univerzumban a büdös életben nem lesz Clarkból Superman. Ja, és egy idő után után az is idegesített, hogy a nagy évadzáró epizódok látszólag teljesen felkavarják az eseményeket, aztán a következő évad nyitórészében olyan f*szán helyreraknak mindent, és úgy megy tovább az élet, mintha mi sem történt volna. :drying:
Viszont, a sorozat elhozta minden idők (számomra) legjobb Lex Luthorját!  :worship:

Idézetet írta: Ju
Aztán az első részben felváltva fogtam a fejem; röhögtem; és azon gondolkodtam, hogy ez most vajon komoly-e.  Ilyen hosszú 40 percem ritkán van.
Asszem neked inkább a későbbi évadok fognak tetszeni... ;D Azok izgalmasabbak, drámaiabbak, jobban kavarják a sztorikat. És mivel te amúgyis elvonatkoztatsz Szupitól, nem fog zavarni, hogy k**vára semmi közük az eredeti Superman történetfolyamhoz. ;D

Idézetet írta: Ju
Pont, mint Liv Tyler. De persze ez tök szubjektív és Liv Tyler is sokak szerint gyönyörű, szerintem meg szenet lehet bányászni vele.
Ezzel mondjuk annyiból egyetértek, hogy míg a Gyűrűk Urában Arwen szerepében eszméletlen gyönyörű volt és olvadoztam tőle, addig a Hulk 2-ben annyira csúnya volt, hogy tényleg leküldtem volna a szénbányába, ahonnan még a 7 törpe is kiszaladt volna ijedtében. De azért összességében egy randit nem utasítanék el vele, tud ő szép lenni, ha akar. ;D

Mi az a V?
Én meg azt hittem, a V mint Vendettáról beszéltek. :D

Aranyos, kedves, szép, és bárhova elvisz 1 mp alatt. :)
Erre Árnyék és Flash nagyon besértődne. :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2012. január 10. - 02:04:08 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #5191 Dátum: 2012. január 10. - 04:00:47 »
Nálam a Smallville benne van az újranézős top10-ben  ;D  (az is tolódik  :roll: ).  Azért megnéznék az egész sorozatról egy olyan verziót, ami minden filler epizódot és felesleges mellékszálat mellőz. Vajon mennyire lenne a végeredmény ütős?  :brow:

venom75

• Pókfej
« Válasz #5192 Dátum: 2012. január 10. - 09:49:43 »
Én is nagyon szeretem a sorozatot és már nagyon várom a 10 évadot a magyar adókon.
Az nekem is nagyon tetszett amikor Lois beöltözött Wonder Woman-nek. Amúgy a sorozatban a végítéletes részektől vártam volna többet,az nagy csalódás volt.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5193 Dátum: 2012. január 10. - 10:16:27 »
Doomsday-nél az volt a gond, hogy minden addiginál kisebb volt a költségvetés, és nem tudták igazán jól megjeleníteni a szörnyet. >:( Amit a szezonzáróban műveltek "csata" címszó alatt, az szánalom. :headscratch: A 9. évados gonosszal már nem volt gond. ;) Callum Blue szerintem nagyon jó volt Zod szerepében.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5194 Dátum: 2012. január 10. - 11:04:37 »
Elvben a 10. évados gonosz is gáz volt megvalósításban, mintha ilyesmit olvastam volna... :headscratch:

Amúgy a Viasat épp a héten kezdte újra leadni a 9.-et (abból is csak a JSA-s rész ért valamit.) hátha utána jön már a 10. évad... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5195 Dátum: 2012. január 10. - 11:11:14 »
Szerintem a 10. évados főgenyóval nem volt gond: http://static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2010/09/lazarus8.jpg
Bár nem sokat szerepelt teljes valójában.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5196 Dátum: 2012. január 10. - 12:53:09 »
Oh, jó kis spoiler. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #5197 Dátum: 2012. január 10. - 13:39:41 »
Én láttam más filmben is. Különben mi bajod vele? Aranyos, kedves, szép, és bárhova elvisz 1 mp alatt. :)
Nem tom megfogalmazni. Valami az arcfelépítésében van, ami nem tetszik. :-[ :nemtudom: Nekem Chloe a favoritom nagyjából egy helyen Ericával, Lana, talán Tess s csak utána Kara.
Ju: Az első évad végig olyan, hogy 1 r-sz/1 szörny (vagy valami más). Vannak ott is jó részek (pl a jövőbe látó öregasszony Clarkkal meg Lex-szel libabőrös jelenetek :) ), de főleg a karakterek bemutatása a célja. A második évadtól viszont már van tényleges sztorivonal. Viszont ha át akarod ugrani az elsőt, néhányat érdemes (már csak a visszatérő szereplők miatt): 4; 6 (a nyanyás); 8; 9 (vége miatt); esetleg 11; 12; 14-16; 18 (7.-ben visszatér csak azért) 21. Szerintem ezek a lényegesebb részek.
Bub: Nem a JSA-st adta, hanem újrakezdték a 9. évadot. Több embernek azt írták, valamikor nyáron folytatják. :roll: Talán ha a végére érnek a 9-nek...
« Utoljára szerkesztve: 2012. január 10. - 13:41:28 írta Mike »

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5198 Dátum: 2012. január 10. - 14:34:09 »
Oh, jó kis spoiler. ;D

Sorry. ;D
Mondjuk szerintem ez elég kicsi spoiler a szezonnal kapcsolatban. Amúgy is elég drága lehetett a CGI, szóval lehet erre számítani. Szerintem elég ötletesen oldották meg végül is a dolgot, szóval nekem nem volt gondom vele. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5199 Dátum: 2012. január 10. - 15:40:46 »
Idézet
Akkor ment el a kedvem tőle, amikor egyre jobban kifacsarták a sztorikat, behoztak olyan karaktereket, akikkel Clark a büdös életben nem találkozhatott fiatalkorában, és amikor rájöttem, hogy ebben az univerzumban a büdös életben nem lesz Clarkból Superman.
Ez engem sohasem zavart. Mármint az, hogy nem lesz belőle "Superman". Ez ugyanis nem igaz, ő már itt és most is Superman. Igaz, hogy nem fog minden passzolni a felnőttkori történeteibe, de az nem baj. A régi Superman-filmek se passzoltak az akkori képregényekhez, csak éppen akkoriban még nem ismertük a képregényt. Szerintem ez az időszaka sokkal érdekesebb, mint a későiek, és az ellenségei is sokkal hihetőbbek, emberközelibbek (filmesek), mint a képregényesek. Ugye Supermannel mindig is az volt a gond, hogy mennyire legyőzhetetlen, mennyire hihetetlen. Ezt megváltoztatták a sorozatban - amivel ugye ellentmondtak a képregénynek -, de mindenképpen jó irányba mentek vele. Ugye annak idején úgy reklámozták, hogy "Superman - ha Stan Lee írta volna".