Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043230 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re:TV Műsorok
« Válasz #5220 Dátum: 2012. január 12. - 19:29:15 »
Ami viszont tényleg gáz, az a 8. évad főgonosza

Szerintem semmi gond nem volt vele, ráadásul a végén nem mutatták konkrétan, hogy meghalt volna, ergó simán visszatérhet, amikor már Superman-ként tevékenykedik.
Biztos nem halt meg. A gond az, hogy első találkozásnál kinyírja, ezt a légiós srác is megmondta, itt meg elég volt földhöz vágni és betemetni. Ez csípi a szemem a leginkább, még Davistől is eltekintek, ami szintén érdekes negatív értelemben.

mutkacsaba

• Bogár
  • **
« Válasz #5221 Dátum: 2012. január 16. - 10:57:59 »
Idézet
http://www.sg.hu/cikkek/87038/szuperhosos_tevesorozat_keszul

Lesz Hulk meg Deadmen TV sorozat? Én még egyikről sem hallottam. Lehet már tudni valamit róluk?

BuB

• Pókfej
« Válasz #5222 Dátum: 2012. január 16. - 12:47:45 »
Ez érdekes, kár, hogy nem Smallville spin-off lesz, elvben viszont a blue Bettle az lesz... :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

mutkacsaba

• Bogár
  • **
« Válasz #5223 Dátum: 2012. január 16. - 13:10:50 »
Idézet
blue Bettle

El leszünk most halmozva.  ;D

A Wonder Woman pilothoz van felirat?

Raisu

• Traveller
« Válasz #5224 Dátum: 2012. január 16. - 13:37:53 »
Ez érdekes, kár, hogy nem Smallville spin-off lesz, elvben viszont a blue Bettle az lesz... :headscratch:
Mármint a Blue Beetle lesz Smallville spin-off? Egyáltalán berendelték? Tudtommal az a videó, amelyben felölti a páncélt, csak egy tesztvideó volt, hogy "ilyen lenne". Meg bevágták a Cartoon Network DC Nation blokkjának reklámjába, de még ők sem jelentették be, hogy berendelték volna a sorozatot. Mindenesetre, ha a CN-ön lesz, akkor valószínűleg nem spin-off lesz, hanem teljesen önálló sorozat.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5225 Dátum: 2012. január 16. - 14:40:15 »
Oh, úgy tudtam, hogy azt berendelték már és Booster is benne lesz,v agy mi... :headscratch:

Ww-hez nincs felirat, én a minap néztem meg.

Valszeg azon kevés állatfaj közé tartozom, aki azt mondja, hogy Hmhm, elment, kivi lennék a folytatásra.
 Nekem valahol bejött ez a realisztikusabbá tétel, gondolom úgy voltak vele, ha bejött a Smallvilleben akkor itt is bejöhet, édekes elgondolás volt ez a cég vezetős akármi... Azért főképp arra lettem volna kíváncsi, hogy ezután mi lett volna, mi lett volna Diana eredet sztorija.
A főszereplő csaj igazán impozáns lett, amennyien tartottak tőle (köztük én is) az első képek alapján, sztem ahhoz képest nagyon jó kis csajszi lett belőle a kamerák előtt sokszor jól ki is domborították a pozitiv tulajdonságait.
Az akciók meg aztán hú... egy tv sorozathoz képest oda tették magukat, már az üldözés is tök jó volt, de a végén a verekedés igazán remek lett, jó, hogy figyeltek arra, hogy ha WW megüt valakit, akkor az valszeg nem csak összeesik, hanem pár métert repül előtte. (az meg külön jó volt, hogy a Smallville összes "akjiójánál" látványasabbak és hosszabb volt, és nem fél perces bunyót csináltak...)
A ruha nekem tetszett, mármint az első variáns is, aztán kicsit gáz, hogy csak meghajoltak a habzó szájú rajongók előtt, akik már kiakadtak azon, hogy miért nem bugyiban rohangál... de a végére megkaptuk azt is...
Szal, nekem valamennyire bejött, kíváncsi lettem volna egy első évadra, még ha az csak egy 6 részből is állt volna, igazán bepróbálhatták volna legalább azt...

(Amúgy semmi hír róla, most próbálkoznak vmi mással, vagy várnak még ezzel, vagy vmi...?)

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #5226 Dátum: 2012. január 17. - 00:04:32 »
Talán egyszer a Hulkkal.  Még a WW előtt lehetett olvasni róla, hogy a cgi-t szeretnék forradalmasítani tévés szinten vele és még 2-3 évet várni kell rá az előkészületekig, de azóta sincs semmi friss hír róla.  :uhoh:

(Amúgy semmi hír róla, most próbálkoznak vmi mással, vagy várnak még ezzel, vagy vmi...?)

Friss hír:

http://www.sorozatjunkie.hu/2012/01/17/sorozat-lehet-a-green-arrow-bol/
« Utoljára szerkesztve: 2012. január 17. - 15:15:51 írta BlackArrow »

BuB

• Pókfej
« Válasz #5227 Dátum: 2012. január 19. - 21:04:54 »
Hö, ott maradt a tv-m a való világ összefoglalóján és a tegnapi akármi összecsapásban megint a TDk zenéje szólt. :D Emlékszem már az előző évadban is sokat használták film muzsikáját.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #5228 Dátum: 2012. január 19. - 21:52:09 »
Csodálom az Inception trailer-zenéjét nem játszották még be.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5229 Dátum: 2012. január 19. - 22:25:58 »

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5230 Dátum: 2012. január 20. - 00:43:38 »
Mi ez az agymenés? :D
Tejet kérek! Csokisat!

venom75

• Pókfej
« Válasz #5231 Dátum: 2012. január 20. - 07:07:25 »
Ez nem volt már itt ?? Valahol láttam.  :cavinton:

Raisu

• Traveller
« Válasz #5232 Dátum: 2012. január 20. - 09:52:36 »
Én anno belinkeltem a sorozatjunkie-s hírt. Ott fent volt a két előzetes.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5233 Dátum: 2012. január 20. - 10:02:11 »
Kevin visszatér. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #5234 Dátum: 2012. január 24. - 22:11:23 »
Hu, most hirtelen bele tudtam pillantani (új előfizetésünk lett, így most már van Animaxunk...) a DBGT-be... háát elég érdekes, elég kemény magyar szöveget kapott...
Dögölj meg, meg Rohadj meg... :o
Minden anime ilyen? :D

Raisu

• Traveller
« Válasz #5235 Dátum: 2012. január 24. - 23:55:08 »
A Shonen fightok (Bleach, Naruto, Dragon Ball stb.) igen. Bár igazából a fordítóktól is függ. A magyar Narutóban régen alaptalanul durván káromkodtak, de a DB-be ezek szerintem beleférnek, kb. ilyen szinten káromkodnak a japánban is. Legalábbis arányaiban nézve. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #5236 Dátum: 2012. január 25. - 07:13:32 »
Lehet, csak valahogy meglepődtem... a Z-ben nem voltak ilyenek sztem... talán a dögölj meg még volt, de a rohadj meg, az tuti nem ;D
Így elérik, hogy az Orrtt megint beint nekik. :hehe:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #5237 Dátum: 2012. január 25. - 07:38:14 »
"Megint"? Mikor cseszekedett velük is? :surp:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5238 Dátum: 2012. január 25. - 07:39:52 »
'99-ben.
Ugyanakkor én nem tartanék attól, hogy az ORTT cseszekedne most velük. :)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #5239 Dátum: 2012. január 25. - 07:43:07 »
Dehát akkor még nem is volt Animax? ... ja, hogy a DBZ-re gondolt Bub? Azt hittem, a csatornával szórakoztak. :-[