Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043337 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #5360 Dátum: 2012. március 19. - 22:30:58 »
Én a második könyv elején járok, de a szakdoga miatt április közepéig hanyagolnom kell. :\

Én nemrég kezdtem az elsőt, a többi ugyanaz, mint Raisu-nál. ;)

Majd kíváncsi leszek a véleményetekre, amikor eljutottatok a 3.-4. könyvig. A 3.-tól lesz igazán érdekes, ott sok új szemszög jön be. :) Előtte mindenki meglepődik, amikor elmondom, hogy Jaime az egyik kedvenc karakterem. :D Amikor meg elmondom, hogy a másik kettő Petyr és Sansa, akkor meg főleg meg akarnak kövezni, mindegy, hol tartanak a könyvben. ;)

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5361 Dátum: 2012. március 19. - 23:09:39 »
Én elolvastam mind a négy eddig megjelent könyvet. Nekem Tyrion a kedvencem, mindig töri valamin a fejét.  :hehe:
Danyt és kompániáját csípem még. Én is kedvelem Jaimet, amit az első könyv után nem hittem volna.  :oh:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Raisu

• Traveller
« Válasz #5362 Dátum: 2012. március 19. - 23:51:23 »
Nálam Dany és Arya az örök favorit. :) Sansát az első könyv végéig meg tudtam volna fojtani egy kanál vízben, de az utolsó pár fejezetben, meg a második könyv elején már valamivel elviselhetőbb volt.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #5363 Dátum: 2012. március 20. - 01:49:31 »
Nagyon király volt az évadzáró! Rick, most már próbál tökötnöveszteni. :) De a legkeményebb a kardos csaj volt a derekára láncolt két karoktól mentes bevarrt szájú zombival (Daryl női változata, csak még menőbb, ha ez lehetséges ) , annyira jó volt, hogy többször visszanéztük. :nezze: De üröm az örömben, hogy okt. 25-ig kell várni a következő évadra, részre. :-\ (ami viszont már 16 részes lesz )

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #5364 Dátum: 2012. március 20. - 02:42:54 »
Annyira érdekelt volna a folytatás. A hazai képregénykiadást el is kezdtem felszámolni.  ;D

Addig is a Spartacus BESZABEHU fináléja után másnap nyomulok a Trónok harca évadnyitóval, amit promóról promóra jobban várok.  :oh: Nyáron meg olvasom a könyveket is sorjában. Öt kötet elég húzósnak ígérkezik. Négy már a polcomon.  :D Finálé után abba is belecsapok.  :)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5365 Dátum: 2012. március 20. - 07:59:26 »
De a legkeményebb a kardos csaj volt a derekára láncolt két karoktól mentes bevarrt szájú zombival (Daryl női változata, csak még menőbb, ha ez lehetséges )

Én nem olvasom a képregényt, szóval nem tudom, ott milyen lehet a karakter, de itt nekem eléggé vicc kategória volt. Kb. mintha a Resident Evilből ugrott volna ki.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Ju

• Pókfej
« Válasz #5366 Dátum: 2012. március 20. - 09:29:23 »
Én elolvastam mind a négy eddig megjelent könyvet. Nekem Tyrion a kedvencem, mindig töri valamin a fejét.  :hehe:
Én is szerettem, főleg az elején. Aztán volt pár húzása, amikor olyan volt, mint egy teljesen más ember, az nem tetszett. Az első könyvben még nekem is ő volt a kedvencem. :D

Idézet
Danyt és kompániáját csípem még.
Őt is az elején szerettem. Később egy kicsit hülye liba lett, főleg akkor, amikor elküldte a testőrét. Ráadásul tök nem tud gondolkodni, innentől nem jó uralkodó. :(

Idézet
Én is kedvelem Jaimet, amit az első könyv után nem hittem volna.  :oh:
Pontosan! Én se hittem volna, hogy egy picit is kedvelni fogom. Aztán ő lett az a tragikus hős, akiért szinte megszakadhatna a szíved.

Nálam Dany és Arya az örök favorit. :)
Arya-t én is szeretem, nagyon érdekes szemszögekből látja a világot. És kiszámíthatatlan, mi fog történni vele. Mármint jobban, mint a többieknél. :D

Idézet
Sansát az első könyv végéig meg tudtam volna fojtani egy kanál vízben, de az utolsó pár fejezetben, meg a második könyv elején már valamivel elviselhetőbb volt.
Hú, az első könyvben én is! Még egy olyan idióta kis libát nem tudnék mondani... aztán egyre értelmesebb lett és jobban át tudom érezni a helyzetét is. Tetszik, ahogy változik azzal, hogy kikerült a kis rózsaszín, cukormázas környezetéből. Azért is kedvelem, mert hasonlít a kedvenc könyvemben a kedvenc karakteremre, bár közel sem annyira összetett, mint Malta Robin Hobb Liveship Traders trilógiájából. :)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5367 Dátum: 2012. március 20. - 12:26:23 »
Így fog kinézni az Íjász a készülő Green Arrow sorozatban:

Hát ez kb. teljesen ugyanúgy néz ki, mint a Smallville-ben. :drying:

BuB

• Pókfej
« Válasz #5368 Dátum: 2012. március 20. - 12:34:40 »
azért van változtatás, úgy tűnik,h ogy a hülye napszemüveget elhagyták, annyira nem is világos az a zöld, mint az Smallban, és az íj is csak sima íj, nem olyan über, mint amott. És talán kis szakálla is lesz, legalábbis borostás.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5369 Dátum: 2012. március 20. - 16:11:10 »
azért van változtatás, úgy tűnik,h ogy a hülye napszemüveget elhagyták,
Nem látszik van-e rajta.
... annyira nem is világos az a zöld, mint az Smallban,...
Sötétben van.
És talán kis szakálla is lesz, legalábbis borostás.
Az a badass faktor  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #5370 Dátum: 2012. március 20. - 16:35:00 »
Jóval nagyobba is meglehet nézni képet. És nyoma sincs annak a  rikító zöldnek, amit a Smallban viselt.
A napszemüveg télleg nem látszik (vagy fene se tudja, az orrán nem nagyon látszik nyoma, ha viselne szemüveget, ott már látszódnia kellene, nem? :headscratch:) , de annál gagyibb ötlet nem nagyon volt a Smallban (na jó, tuti volt, csak most más nem jut eszembe :hehe:) így sztem tuti elhagyják, ha már annyira akarnak szakítani a Smalllal.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5371 Dátum: 2012. március 20. - 18:14:24 »
Jólvan, csak vicceltem momó!  :D
Hát a szemcsi tényleg egy gagyi maszkpótló ötlet és még Sólyomszem is megkapta. De már a képregényben ha jól tudom.
A Smallvillben talán még a "Super jelmez be nem vállalása, de azért mégis legyen valmi" barmolások voltak gagyik. Az a Superman logós fesztiválpóló, meg a hosszú fekete kabát. Most akkor ő Batman, vagy a dark superman? Sőt még valami barna dzsekije is volt.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5372 Dátum: 2012. március 20. - 18:31:57 »
Az a dzseki szerintem elég gáz volt. A fekete cuccal nem volt baj. ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #5373 Dátum: 2012. március 20. - 21:50:51 »
Hn, most láttam, hogy az Rtl reklámozta az F4-et, egész pofás kis előzetest nyomtak neki. :D
Vasárnap este lesz, ha még valaki nem látta. ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5374 Dátum: 2012. március 21. - 00:37:41 »
13 részes. ;)
Megnéztem a WD végét is. Kicsit igazságtalan, hogy Ricket most elítélik a többiek, de a fura az, hogy nem is próbálja meg védeni magát. Mintha ő maga direkt vinné a dolgot a " Shane utamban állt ezért megöltem" irányába, ahelyett hogy "Ki akart végezni, a pisztoly csöve már a homlokomon volt. Az utolsó pillanatig vártam!". Mintha szándékosan állna át a sötét oldalra.
Remélem ezek után majd visszavesz az arcából a felesége  ;D
Elég húzós volt, ahogy Andreát véletlenül otthagyták. Jó húzás az írótól. A megmentője viszont elég bizarr. Kíváncsi leszek, hogy illik bele a WD világbába egy ilyen kardos, jelmezes, kardos figura, két láncra vert járkálóval. Mintha a 300-ból jött volna.
Tudja valaki mi volt a végén az az épület?

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5375 Dátum: 2012. március 21. - 04:54:04 »

Börtön.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5376 Dátum: 2012. március 21. - 10:34:45 »

Börtön.
Kösz!
Honnan tudod?

venom75

• Pókfej
« Válasz #5377 Dátum: 2012. március 21. - 10:44:34 »
Én még nem láttam , de a képregényben is az van. Így esélyes.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5378 Dátum: 2012. március 21. - 11:15:27 »
Én is megnéztem, tényleg az lesz. Ami jó, mert az ottani történetek a legjobbak a sorozatban, szerintem. Ez a kardos meg a legjobb karakter lesz rövid időn belül. :) Andreának nagyon drukkoltam, nagy szemétség lett volna, ha kinyírják.

venom75

• Pókfej
« Válasz #5379 Dátum: 2012. március 21. - 12:02:08 »
Megnéztem én is és tényleg a börtönt lehet látni a végén.
A kardos szereplőre én is kíváncsi leszek , elég furán hatott ott az erdőben.
Nekem érdekes volt , hogy az autópályán senkinek nem jutott eszébe az autók üzemanyagszintjét megnézni illetve plusz üzemanyagról gondoskodni.  :headscratch:
Folytatásról lehet már tudni valamit ?