Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041726 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re:TV Műsorok
« Válasz #5460 Dátum: 2012. június 08. - 15:23:57 »
Jövő hét csütörtökön 22:40-kor a HBO-n lesz a Képregények: A DC Comics története című doksi.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5461 Dátum: 2012. június 09. - 15:55:59 »
Megnéztem a Game of Thrones 2. évad 10. befejező részét és nem értem, hogy az elején, Thyrionnak miért mondja az az öreg pap vagy ki, hogy Stannis legyőzte az apját a csatában? Amikor nem is...

Ju

• Pókfej
« Válasz #5462 Dátum: 2012. június 09. - 18:34:00 »
Megnéztem a Game of Thrones 2. évad 10. befejező részét és nem értem, hogy az elején, Thyrionnak miért mondja az az öreg pap vagy ki, hogy Stannis legyőzte az apját a csatában? Amikor nem is...
Nem azt mondja, hanem ezt: "The murderer and traitor Stannis Baratheon suffered a stunning defeat at the hand of your father", szóval pont fordítva

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5463 Dátum: 2012. június 09. - 19:04:29 »
Nem azt mondja, hanem ezt: "The murderer and traitor Stannis Baratheon suffered a stunning defeat at the hand of your father", szóval pont fordítva
Akkor a fordító hibázott. Felirattal néztem. Köszi!

Ju

• Pókfej
« Válasz #5464 Dátum: 2012. június 09. - 19:39:44 »
Nincs mit :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5465 Dátum: 2012. június 12. - 18:40:07 »
 ;D

Raisu

• Traveller
« Válasz #5466 Dátum: 2012. június 14. - 12:30:16 »
Ma indult. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #5467 Dátum: 2012. június 14. - 12:47:00 »
Oh, de kár, hogy nem mutattak képeket, mint a régi intróban, kivi lettem volna, hogy néznek ki. :D
Hát akkor csak megcsinálták... a nagy öregek állandó szereplők lesznek?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5468 Dátum: 2012. június 14. - 12:52:41 »
Nem olyan ez kicsit, mintha a Szomszédokat indítanák újra új szereplőkkel? Annak idején a Dallas volt az egyik első nagy családregény, de ma kíváncsi erre még valaki? Persze, belenéznek, a nosztalgia + kíváncsiság kedvéért, de hogy nem lesz több száz részes, mint az előző, az tuti.

Raisu

• Traveller
« Válasz #5469 Dátum: 2012. június 14. - 13:08:13 »
Állandó szereplők lesznek, igen. És szerintem az új generációnak is be fog jönni, nem hiába a gyerekek vannak első sorban középpontban. Én bőven kinézem amúgy a sorozatból, hogy megér 7-8 évadot, bár tény, hogy ha minden évad csak 10 részes lesz, akkor nem fogja elérni a 300+ részt, mint az előd. :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #5470 Dátum: 2012. június 14. - 13:13:24 »
Nagyon oldschool lett az intro. :D Ettől függetlenül valószínűleg belenézek, most úgyis véget ért minden, amit néztem. :) Bár most a Firefly-t nézem újra, annál nem hiszem, hogy jobban lekötne. ;)

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #5471 Dátum: 2012. június 14. - 13:47:32 »
Én remélem sikeres lesz a Dallas (ha jól emlékszem a Született feleségekből 3 színészt is szerződtettek...lehet, hogy a lányoknak majd bejönnek a dögös pasik, meg az ellenállhatatlan Jockey :) ). Larry is remélhetőleg felgyógyul a torok-rákból...az új sorozat forgatása alatt végig kezelték szegényt...

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #5472 Dátum: 2012. június 14. - 13:52:10 »
Oh, de kár, hogy nem mutattak képeket, mint a régi intróban, kivi lettem volna, hogy néznek ki. :D
Hát akkor csak megcsinálták... a nagy öregek állandó szereplők lesznek?

Ebben a cíkkben van egy intro (nem ugyanaz, mint a linkelt, s itt látszódnak a szereplők is...nem tudom hivatalos-e):
http://www.delmagyar.hu/ezmilyen/20_ev_utan_visszaternek_a_ewingok/2283918/

BuB

• Pókfej
« Válasz #5473 Dátum: 2012. június 16. - 22:01:21 »
Hm... :headscratch:
Nézte valaki most a Karatekölyköt? Nekem most nagyon úgy rémlik, hogy a végét jól megkúrtították...
No, semmi durva dolgot nem vettek ki (mintha lenne benne bármi durva...), szimplán beszédeket vettek ki, mikor Miyagi még egy utolsó beszédet nyom neki a szőnyegen, meg mintha a "gonosz" gyerek is balhézna még az edzőjével... :headscratch: ilyet még nem láttam, hogy sima jeleneteket kivegyenek egy filmből...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5474 Dátum: 2012. június 16. - 22:09:46 »
Hm... :headscratch:
Nézte valaki most a Karatekölyköt? Nekem most nagyon úgy rémlik, hogy a végét jól megkúrtították...
No, semmi durva dolgot nem vettek ki (mintha lenne benne bármi durva...), szimplán beszédeket vettek ki, mikor Miyagi még egy utolsó beszédet nyom neki a szőnyegen, meg mintha a "gonosz" gyerek is balhézna még az edzőjével... :headscratch: ilyet még nem láttam, hogy sima jeleneteket kivegyenek egy filmből...
Gondolom ez nem azért van, hogy alacsonyabb korhatárral adhassák és kiveszik a leszúrást, mint a DD-ben, aztán nem tudod mi fáj Elektrának annyira, hanem hogy rövidebb legyen és több műsoridő maradjon... reklámra természetesen :D A film megvót, mer' hát lement a Karatekölyök, tehát ez pipa.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5475 Dátum: 2012. június 16. - 22:12:37 »
Durva jeleneteket oké, azt vágom, de itt sima beszédek rémlettek.
De gyors utána néztem youtubon, és rájöttem, hogy ezek a 3. részben voltak, kevertem már a kettőt...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5476 Dátum: 2012. június 16. - 22:16:40 »
Durva jeleneteket oké, azt vágom, de itt sima beszédek rémlettek.
De gyors utána néztem youtubon, és rájöttem, hogy ezek a 3. részben voltak, kevertem már a kettőt...
Értem amit mondasz. Te is amit én? Most utána néztél és kiderült, hogy nem is maradtak azok ki, de amúgy én mindent kinézek az rtl tv2-ből, még ezt is amit írtam, hogy ilyen okból kurtítják meg.
De ez a korhatáros vágás is teljesen abszurd.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5477 Dátum: 2012. június 16. - 22:46:21 »
Ja, azt utálom, nem elég hogy ott van a karika, de azért megvágja... :roll:

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #5478 Dátum: 2012. június 16. - 23:25:27 »
Amúgy at RTL és TV2, meg a Film+ tényleg alaposan megvagdossa a filmeket.
Nemrég volt a FILM+-on a Die Hard - Drágán add az életed! első, Vass Gábor-féle, HBO-os szinkronja, s egy helyen közel 6-7 percet kivágtak (még 1-2 más helyen is voltak apróbb vágások). A vicc az, hogy ott sem a "véres" jelenetet szedték ki, na meg nem is beszéltek benne rondán.
De a Terminator 2-nél is vagdostak. 
A Pusztítónál (Sylvester Stallone-film), amikor anno még a TV3 adta, de más csatornák is, az egyik utolsó jelenetben Stallone lerúgja a jéggé fagyasztott Wesley Snipes fejét...ezt is előszeretettel kivágják az utóbbi években (bár ez azért érhető).
Anno még a Smallville fórumon olvastam, hogy egy részt ott is megcsonkítottak az elején...
Ki tudja miket művelnek a "vágók"...

BuB

• Pókfej
« Válasz #5479 Dátum: 2012. június 17. - 08:25:51 »
Hm, a Film3 is vagdoss? Nekem ott jópár filmnél tűnt úgy, hogy nem vágták meg, pölö ilyen volt pont a Pusztító. :headscratch:
Az egyik legpoénosabb jelenetet mindig kivágták az Rtl-en és a 2-esen, de a +-on leadták (amikor fejbe vágja Sly az ipsét a múzeum előtt a buzogánnyal.)