BuB, én már túl vagyok az első két részen, de még nem jöttem rá, miért tetszik ez bárkinek is.
Tegnap barátnőmmel, és egy másik párral tartottunk sz*r filmek klubját, megnéztük a New Moont (2. rész), és utána a Planet terrort levezetésként. Mind egyetértettünk abban, hogy a szándékosan paródiának szánt zombis filmben fényévekkel értelmesebb párbeszédek hangzanak el (pedig tele van"Hol van a cucc?", és "Mivel fertőzöttek? - Mindennel!!!" kaliberű mondatokkal).
Rájöttem, hogy ennyi ŐŐŐŐŐ-t, mint abban a filmben, nemhogy összesen még nem hallottam, de más filmekben egyáltalán nem hallottam, mintha a színészek a szövegüket se tudnák. De a Twillight nagyon erölködik, hogy Belláék kapcsolata jónak tünjön, mert minden más szereplő inkompetensebb, mint ők, csak azt a szintet már csak mélyfúróval lehet alulmúlni (és pálinkával, meg zombiírtó tökös serifhelyettesekkel lehet kikúrálni). De végre tudom, hogy miért Jacobra álmodik nedveset minden kislány, mert ő többet volt félmeztelen, mint Conan, és rohadjak meg, de Bella szenvedéseihez képest még én is inkább azt vártam már.
Egyébként ebből jó piálós játékot is lehetne csinálni, ha mindig iszunk egy kört, valahányszor Jacob letépi a pólóját.