Megnéztem én is a Doctor Who karácsonyi részt végre. 
Imádtam elejétől a végéig. Igazából csak annyit mondanék: mi az, hogy áprilisig kell várni megint az új részekre?! Akarom a folytatást, most! 
Ja, még annyit, hogy az új főcím nem tetszett túlságosan, de ez legyen a legnagyobb gond.
Arról van valakinek infója, hogy miért lett másmilyen belülről a TARDIS?
Azért
olyan a TARDIS belseje, mert idén van a sorozat 50. évfordulója és ezért most csomó utalást tesznek bele a klasszikusból,
a belsőt is megváltoztatták, hogy jobban hozza a klasszikus kinézetét. A sorozaton belül több magyarázat is lehet, pl. hogy regenerálódott, stb. De amúgy a TARDIS-nak több irányítószobája van (lásd: The Doctor's Wife), talán egy másikat kezdett használni és azt tette meg a "főbejárativá"
a Pondékkal történtek után, hogy ne emlékeztesse őt az együtt töltött időre.
Egyébként az új főcím is utalás a klasszikus sorozatra, pl. a Doki felvillanó arca, hasonló effektek, stb.
Arrow:
Lehet nem is lesz magyar neve... bár valószínűbb, hogy el is cseszerintik a magyar neveket...
Biztos, hogy nem lesz neki magyar neve, mivel a sorozatban is csak törvényen kívüliként, csuklyásként, stb. emlegetik, nem pedig Zöld Íjásznak.
Egyébként elvileg majd idén megint próbálkoznak egy újabb Wonder Woman sorozattal is, aminek Amazon lesz a címe. Ez alapján valami hasonlóra számítok, mint az Arrow-nál.