Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041063 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
Re:TV Műsorok
« Válasz #5940 Dátum: 2013. január 12. - 03:51:54 »
Megnéztem én is a Doctor Who karácsonyi részt végre. ;D
Imádtam elejétől a végéig. Igazából csak annyit mondanék: mi az, hogy áprilisig kell várni megint az új részekre?! Akarom a folytatást, most! ;D
Ja, még annyit, hogy az új főcím nem tetszett túlságosan, de ez legyen a legnagyobb gond.
Arról van valakinek infója, hogy miért lett másmilyen belülről a TARDIS?

Azért olyan a TARDIS belseje, mert idén van a sorozat 50. évfordulója és ezért most csomó utalást tesznek bele a klasszikusból, a belsőt is megváltoztatták, hogy jobban hozza a klasszikus kinézetét. A sorozaton belül több magyarázat is lehet, pl. hogy regenerálódott, stb. De amúgy a TARDIS-nak több irányítószobája van (lásd: The Doctor's Wife), talán egy másikat kezdett használni és azt tette meg a "főbejárativá" a Pondékkal történtek után, hogy ne emlékeztesse őt az együtt töltött időre.
Egyébként az új főcím is utalás a klasszikus sorozatra, pl. a Doki felvillanó arca, hasonló effektek, stb.

Arrow:
Lehet nem is lesz magyar neve... bár valószínűbb, hogy el is cseszerintik a magyar neveket...

Biztos, hogy nem lesz neki magyar neve, mivel a sorozatban is csak törvényen kívüliként, csuklyásként, stb. emlegetik, nem pedig Zöld Íjásznak.

Egyébként elvileg majd idén megint próbálkoznak egy újabb Wonder Woman sorozattal is, aminek Amazon lesz a címe. Ez alapján valami hasonlóra számítok, mint az Arrow-nál.

balogh44

• Thanos
« Válasz #5941 Dátum: 2013. január 12. - 14:32:11 »
Bridget Regan jó lenne a szerepre:

De van egy olyan érzésem, hogy valami nyeszlett, tini, emo csajt kapunk nyakig fekete bőrcuccban! :(
« Utoljára szerkesztve: 2013. január 12. - 14:34:18 írta balogh44 »

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5942 Dátum: 2013. január 12. - 16:22:20 »
Biztos, hogy nem lesz neki magyar neve, mivel a sorozatban is csak törvényen kívüliként, csuklyásként, stb. emlegetik, nem pedig Zöld Íjásznak.

Egyébként elvileg majd idén megint próbálkoznak egy újabb Wonder Woman sorozattal is, aminek Amazon lesz a címe. Ez alapján valami hasonlóra számítok, mint az Arrow-nál.

Arrow: a sorozatban (nem tudom mely részben), egy párbeszédben elhangzik a kérdés, hogy "mi legyen a neve? Zöld Íjász"? A válasz: "á, az tök béna"

WW: nagyon jó lenne, ha készülne belőle egy normális sorozat.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5943 Dátum: 2013. január 12. - 17:14:05 »
Arrow: a sorozatban (nem tudom mely részben), egy párbeszédben elhangzik a kérdés, hogy "mi legyen a neve? Zöld Íjász"? A válasz: "á, az tök béna"

Emlékszem (meg talán Ju még említette is), de az csak egy poén vagy easter egg akart lenni, szóval nem akkora katasztrófa, ha ott félrefordítják, mondjuk Zöld Nyílnak. Bár azért tényleg utánanézhetnének, de szerintem meg is teszik. Mondjuk elég kevés ideje lehetett a fordítónak, ha ilyen gyorsan megvették a sorozatot, de a címszereplőnek azért csak utánanézett legalább.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5944 Dátum: 2013. január 12. - 17:20:31 »
Mondjuk elég kevés ideje lehetett a fordítónak, ha ilyen gyorsan megvették a sorozatot, de a címszereplőnek azért csak utánanézett legalább.
Majd a feliratok.org- ról tölt le egy kis segítséget :-)

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5945 Dátum: 2013. január 12. - 17:23:33 »
Majd a feliratok.org- ról tölt le egy kis segítséget :-)

:lol: Az a durva, hogy szerintem néhány hivatásos fordító tényleg így is tesz. A többi meg csak jó volna, ha így tenne. :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #5946 Dátum: 2013. január 12. - 18:29:10 »
Na és az ellenfelek? Elvben lesz benne Deadshot, Deathstroke, Firefly( Céllövő, Halálcsapás, Tűzbogár)... ezekre vajon milyen megfejtés fog születni, márha a sorozatban az ő nevüket említették...  :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5947 Dátum: 2013. január 12. - 19:21:24 »
Deadshot, Deathstroke, Firefly( Céllövő, Halálcsapás, Tűzbogár)

Deadshot volt említve, a történet szerint az Interpol ezt a kódnevet adta neki, Deathstroke feltűnt, de nem emlékszem, hogy mondták volna a nevét, Firefly pedig még csak most jön.
De Huntress se volt megnevezve.
Inkább a Nolan-féle "Selina Kyle és nem Macskanő" elvet használják.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5948 Dátum: 2013. január 12. - 19:43:22 »
Hát nem tom, hogy jó e ez nekünk...
Most mindenki Nolan után megy... egy idő után lehet ez rohadt uncsi lesz, csináljunk képregény filmet, de totál térjünk el tőle, a karaktert se nevezzük a nevén, legyen minél realisztikusabb és sötét... :roll:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5949 Dátum: 2013. január 12. - 20:28:59 »
Miért, a kilencvenes években az eredeti médiumban is hogy bejött már ez, nem? Leszámítva persze azt az apróságot, hogy végérvényesen összeomlott tőle, de hát ez részletkérdés. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #5950 Dátum: 2013. január 12. - 23:15:27 »
Azta, nem nagyon nézzek Rtl 2l-t, csak most oda tévedtem mert adják a Sweeny Tood-ot, gondoltam bele sassolok, de nem semmi dolgok zajlanak a RTl 2-őn, a 3. reklám van, és eddig mind 3-at a tetves, rohadt, kurta mondat közepébe tolták bele... :roll: :roll: :drying: hogy ennyire ne figyeljenek... ez rendszeresen van itt, mert ezzel már a Coolon is találkoztam? :uhoh:
« Utoljára szerkesztve: 2013. január 12. - 23:18:46 írta BuB »

Ju

• Pókfej
« Válasz #5951 Dátum: 2013. január 13. - 01:21:03 »
Muszáj elmondanom, hogy a Bokurano még mindig az egyik legjobb anime, amit valaha láttam. Az Evangelionnál is milliószor jobb. :) Ajánlom mindenkinek. :) (Talán azoknak is, akik nem szoktak animét nézni.) De gyakorlatilag csak ennyit lehet elmondani róla anélkül, hogy bármi spoilert is elmondanék. ;)

... az egyetlen probléma, hogy szinte lehetetlen letölteni... :-[

Raisu

• Traveller
« Válasz #5952 Dátum: 2013. január 13. - 08:54:40 »
Én most az Ixion Saga DT című agymenésre kattantam rá, hála egy ismerősömnek. Nagyon beteg sorozat, egy fiúról szól, aki átkerül egy JRPG világba. Kb. olyasmi, mint a Slayers, csak ez igyekszik minden komolyságot nélkülözni. :D Az első 3-4 részt mindenképp érdemes megnézni, az 5. és a 6. kicsit gyengébbre sikerült. Jelenleg is fut a sorozat, a 14. résznél tart.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5953 Dátum: 2013. január 13. - 14:47:12 »
Elsőre tényleg agymenésnek látszik. :uhoh: We'll see. ;)

Raisu

• Traveller
« Válasz #5954 Dátum: 2013. január 16. - 11:41:07 »
Február 1-jén indul az Arrow A Zöld Íjász címmel az RTL-en. Ennyit arról, hogy biztos elrontják a címet és a karakter nevét. ;)

Magyar hangok:
Arrow: Bozsó Péter
Dinah “Laurel” Lance: Bognár Anna
Tommy Merlyn: Karácsonyi Zoltán
John Diggle: Epres Attila
Thea Queen: Molnár Ilona
Moira Queen: Igó Éva
Quentin Lance nyomozó: Galbenisz Tomasz
Walter Steele: Haas Vander Péter
Joanna De La Vega: Németh Borbála
Lucas Hilton nyomozó: Varga Gábor

Én ez alapján reménykedem egy jó szinkronban. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #5955 Dátum: 2013. január 16. - 11:55:18 »
Haaa, de jóóó ;D De várd ki, még ott a 3 gonosz, akiknél megvan a rontás lehetősége ;D

Bozsó Peti... hát nem tom... :headscratch: a gyerekfejéhez lehet nem rossz, de egy Olliehoz már annyira nem jönne be nekem, annál azért a Young J hangja százszor jobb.

Kezdés időpont van már esetleg? (és honnan van ez az infó?)

Raisu

• Traveller
« Válasz #5956 Dátum: 2013. január 16. - 12:41:49 »
A Sorozatjunkie-ról. Időpont még nem volt.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5957 Dátum: 2013. január 16. - 12:53:07 »
Na igen, ők elég informatívak. ( azt hittem neked is volt közöd hozzá :D).
Háát, Feb 1, az péntek, előző héten véget ér az Odaát 4. évada, így sanszos, hogy Péntek 23 óra körülre rakják... :-\

Ju

• Pókfej
« Válasz #5958 Dátum: 2013. január 18. - 14:09:10 »
Állítólag a SyFy nem csinál új Alphas évadot...  :-\

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5959 Dátum: 2013. január 19. - 10:10:30 »
Azért az elég gáz, hogy a SyFy-on szinte már nincs is sci-fi sorozat. Sőt szinte nincs is saját készítésű sorozatuk. A Stargate franchise kinyírásával kezdődött, azóta meg elkaszálták szinte minden jó sorozatukat (Eureka, Sanctuary, BSG, stb.).
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”