Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043254 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:TV Műsorok
« Válasz #5960 Dátum: 2013. január 19. - 10:33:39 »
A SyFy évek óta elég komoly anyagi gondokkal küzd, az is csoda, hogy még vannak.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5961 Dátum: 2013. január 19. - 11:21:23 »
Van a Max's midnight movie doku szerű sorozat.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5962 Dátum: 2013. január 19. - 13:53:08 »
Hoppá, az RTLK keményen kockáztat, a Zöld Íjászt pénteken "főműsoridőben" fogják leadni, 21:30-kor kezdődik az első két rész, (hát lehet pofára esnek...) másnap délután pedig megismétlik... nagyon úgy tűnik, hogy tényleg reménykednek... (kivi vagyok hány részig hagyják azon az időponton, bár a 2-3 heti elpakolgatás inkább a 2-esre jellemző :roll:)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

hudekira

• Rengető
  • *
« Válasz #5963 Dátum: 2013. január 19. - 18:33:36 »
http://rtlklub.hu/sorozatok/ajanlo/videok/194579

a magyar logó szerintem eléggé gyenge lett

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5964 Dátum: 2013. január 20. - 00:28:25 »
Flashforward-ot nézte valki? 13-résznél tartok. Anno a tvben láttam az első kb 3 részt és nagyon tetszett, sajnáltam, hogy nem tudtam követni. Tv-ben követni egy sorozatot amúgy is lehetetlen sztem. Most elkezdtem és rá vagyok kattanva.
Tetszik az ilyen felépítésű sorozat, amikor olyna mintha egy nagy film lenne az egész évad. MInt a Hősök. Van a másik, amikor önmagában is megáll egy epizód. int pl a Colombo. Aztán van a köztes, mint pl a Dexter: egy epizód egy sztori és közben egy évadot átívelő történetszál.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5965 Dátum: 2013. január 20. - 02:46:15 »
Flashforward-ot nézte valki? 13-résznél tartok. Anno a tvben láttam az első kb 3 részt és nagyon tetszett, sajnáltam, hogy nem tudtam követni. Tv-ben követni egy sorozatot amúgy is lehetetlen sztem. Most elkezdtem és rá vagyok kattanva.

Ha jól emlékszem, a 12. részig néztem, aztán valahogy elfelejtődött a dolog. Utána meg hallottam, hogy az első évad után abbahagyták és nem lett igazán lezárva. :-\ Pedig az elején nekem is tetszett.
Viszont a könyv is megvan, amiből készült. Azt még mikroökonómia órákon olvastam, miközben a tanár magyarázott. ;D Csak utána jött a vizsgaidőszak és félbehagytam. De lehet, hogy egyszer még befejezem.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5966 Dátum: 2013. január 20. - 10:31:51 »
A SyFy évek óta elég komoly anyagi gondokkal küzd, az is csoda, hogy még vannak.

Ezt megértem, de akkor se lehet erre fogni a kreativitás hiányát, amit mostanában látni a SyFy-nál.

Flashforward-ot nézte valki?

Én is néztem. A pilot nagyon király volt, de valamit elronthattak, mert csúnyán lecsökkent a nézettség a végére. Szerintem nem volt, amúgy is szeretem az ilyen szerializált sorozatokat, mint ez. ;)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5967 Dátum: 2013. január 20. - 11:16:31 »
Ez könyv volt először? na az érdekes lehet. szeretem az időparadoxonos sztorikat. PL Az időutazó felesége nagy kedvencem.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5968 Dátum: 2013. január 20. - 15:15:15 »
offtopic

Az időutazó felesége nagy kedvencem.
Jéézusom, te az végig bírtad olvasni? :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5969 Dátum: 2013. január 22. - 22:14:59 »
offtopic

Az időutazó felesége nagy kedvencem.
Jéézusom, te az végig bírtad olvasni? :D
Miért ne?

BuB

• Pókfej
« Válasz #5970 Dátum: 2013. január 23. - 07:08:59 »
Hm, nézi valaki az RtL-en a Kód vetélkedőt? Tegnap oda tévedtem féli meddig és arra lettem figyelmes, hogy egy kérdésnél Balázs egy Rozsomák kontra Jézus mondattal dobálózik :D (elvben a Pápa twiterzéséről volt a kérdés, és állítólag vmi ilyesmi kérdéssel is zargatták vagy mi... :headscratch:), na de a lényeg, hogy már Balázs is Rozsomák néven emlegeti a kicsi mutkót :D márha ez a mi Rozsomákunk akart lenni, kicsit későn kapcsoltam..

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5971 Dátum: 2013. január 24. - 16:53:17 »
Végignéztem a Flashforwardot. Nagyon jó, csak ugye lezáratlan és nyitva hagy kérdéseket a következő évadra ami sosem készült el.
-Ki és főleg miért hajtja végre az ájulásos kísérleteket?
-Stacey miért maradt ébren Iraqban, amikor ott is ájulásos kísérletet végeztek.
-a három csillag tetkós katonák a Yerico emberei?
-Mi a fenéért van ott az a kenguru???

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5972 Dátum: 2013. január 24. - 17:39:10 »
Hm, nézi valaki az RtL-en a Kód vetélkedőt? Tegnap oda tévedtem féli meddig és arra lettem figyelmes, hogy egy kérdésnél Balázs egy Rozsomák kontra Jézus mondattal dobálózik :D (elvben a Pápa twiterzéséről volt a kérdés, és állítólag vmi ilyesmi kérdéssel is zargatták vagy mi... :headscratch:), na de a lényeg, hogy már Balázs is Rozsomák néven emlegeti a kicsi mutkót :D márha ez a mi Rozsomákunk akart lenni, kicsit későn kapcsoltam..
Az a gyerek tuti képben van. Minden szarkazmus nélkül.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5973 Dátum: 2013. január 24. - 17:55:35 »

Volt erről egy cikk. Olyat is kérdeztek a pápától, hogy fájt-e neki, amikor Darth Vader ledobta a szellőzőaknába a Halálcsillagon. Mivel hasonlít az Uralkodóra.  :roll:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5974 Dátum: 2013. január 24. - 18:59:23 »
Az a gyerek tuti képben van. Minden szarkazmus nélkül.
Oh... nem gondoltam volna...:O
Azért az tök gáz, hogy már több helyen Rozsomákként szerepel... de a rohadt moziban még mindig nem nevezik át... (talán majd a rebootra...)

Todd

• Pókfej
« Válasz #5975 Dátum: 2013. január 24. - 19:22:55 »
Szerintem alapvetően elég gáz lenne ha átneveznék, az átlag mozinéző így is nehezen érti meg az ilyesmit (teljes joggal).
Amúgy a filmben is rendszeressen a farkasokkal helyezik párhuzamba. Az X2-ben az elején egy farkas vezeti be a bunkerbe, majd a műzeumba való átkötésnél is egy kitömött farkasra vált át Logan arca. A Wolviban a legenda amit a "fölösleges kötelező női karakter" elmond neki, szintén a farkasokról szól. Tehát annyira nem elrugaszkodott ez a név.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5976 Dátum: 2013. január 24. - 20:09:50 »
Az a legenda nem csak átlett költve a magyarban, hogy Farkas legyen? Ott ugyanúgy WOlverinről beszélt a csaj, nem?
Amúgy nem csak a moziban állítják párhuzamba velük, mert az Origins comicsban is végig Farkasokkal flangál... sose értettem miért...

(amúgy meg lesz@rom, hogy összezavarodna a szegény egyszeri magyar néző... ;D hol érdekel engem, hogy most nem értik, amikor úgyis gyerekes dolognak gondolák az egész comicsot... :hehe:)
« Utoljára szerkesztve: 2013. január 24. - 20:12:00 írta BuB »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5977 Dátum: 2013. január 24. - 21:03:31 »
hol érdekel engem, hogy most nem értik, amikor úgyis gyerekes dolognak gondolák az egész comicsot... :hehe:)
Én nem tagadom, hogy gyerekes. Ez benne a lényeg:)

Todd

• Pókfej
« Válasz #5978 Dátum: 2013. január 24. - 21:22:41 »
Változó. A nyugati/amerikai comic 90%-ban kegyetlenűl gyerekes és töketlen, és ugyanez elmondható a rajongók többségéről is (lásd a legutóbbi Pókemberes esetet). A többi, európai, keleti egyéb műfajokban picit jobb az arány (a rajongóknál mondjuk nem hiszem).

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5979 Dátum: 2013. január 26. - 07:44:09 »
Arrow. firth look Deathroke
http://www.huffingtonpost.com/2013/01/25/arrow-deathstroke-manu-bennett_n_2548605.html#slide=2024707
Jól néz ki. Kiv leszek rá maszkban. Biztos nem hagyják el, mert szerepelet az első részben csak maga a maszk.