Én is most néztem meg az uccsó 3 részt egyben. Az első fura volt az "új" kormányzóval, de nem rossz (amikor az apát szétverte az nagyon "ütős" volt

). A másodikban már kifejezetten érdekelt, hogy milyen változáson megy keresztül, a befejező részben pedig már fura is volt visszatérni Rickékhez.

Nekem nem ütött akkorát a záró. Az, hogy a börtönt el kell hagyniuk, már a 3. évad zárójában vártam, hogy valaki meg fog halni közülük az is elég időszerű volt, a kislány halála pedig határozottan idegesítő volt. Az anyától egyedül játszik 100 méterre egy erdő szélén? Persze, a zombik mind a folyó túloldalán vannak, nyilván. Akkor sem engednék senkit egy nyílt terepen ennyire messze menni egyedül, főleg nem az anya a saját lányát. A kislányok a pisztollyal épp jókor érkeztek (honnan szereztek fegyvert? Hol tanultak lőni?), a lövöldözés meg röhejes volt. Sorozatlövő géppisztolyokkal lőttek, és nem találták el a futó embereket? Bakker, ott még célozni sem kell, csak pásztázni.

Egyedül Michonne volt jó (mint mindig). Épp jókor érkezett (bár utána nem tudom, hová tűnt, hogy Rick egyedül maradt). A busszal hol mentek ki? Van a börtönnek hátsó kijárata? A támadók egyáltalán minek törtek be? Elég lett volna a tankkal szétlőni mindent, a többiek simán megvárhatták volna odakinn, és senkinek sem lesz baja.
Szóval mozgalmas rész volt, de nem túl átgondolt.