Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043522 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #6520 Dátum: 2013. december 05. - 08:05:18 »
Elég sokáig mutatták , nem véletlenül.  ;)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6521 Dátum: 2013. december 05. - 08:20:10 »
Nem tűnt fel elsőre, olyan régen volt az a rész... :-[ Megnéztem újra, most már megvan. Azt kell mondjam Ricket alakító színész baromi jól játszik. 8)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6522 Dátum: 2013. december 05. - 12:55:43 »
Én is most néztem meg az uccsó 3 részt egyben. Az első fura volt az "új" kormányzóval, de nem rossz (amikor az apát szétverte az nagyon "ütős" volt :)). A másodikban már kifejezetten érdekelt, hogy milyen változáson megy keresztül, a befejező részben pedig már fura is volt visszatérni Rickékhez. :) Nekem nem ütött akkorát a záró. Az, hogy a börtönt el kell hagyniuk, már a 3. évad zárójában vártam, hogy valaki meg fog halni közülük az is elég időszerű volt, a kislány halála pedig határozottan idegesítő volt. Az anyától egyedül játszik 100 méterre egy erdő szélén? Persze, a zombik mind a folyó túloldalán vannak, nyilván. Akkor sem engednék senkit egy nyílt terepen ennyire messze menni egyedül, főleg nem az anya a saját lányát. A kislányok a pisztollyal épp jókor érkeztek (honnan szereztek fegyvert? Hol tanultak lőni?), a lövöldözés meg röhejes volt. Sorozatlövő géppisztolyokkal lőttek, és nem találták el a futó embereket? Bakker, ott még célozni sem kell, csak pásztázni.  :omg: Egyedül Michonne volt jó (mint mindig). Épp jókor érkezett (bár utána nem tudom, hová tűnt, hogy Rick egyedül maradt). A busszal hol mentek ki? Van a börtönnek hátsó kijárata? A támadók egyáltalán minek törtek be? Elég lett volna a tankkal szétlőni mindent, a többiek simán megvárhatták volna odakinn, és senkinek sem lesz baja.
Szóval mozgalmas rész volt, de nem túl átgondolt.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6523 Dátum: 2013. december 05. - 14:05:17 »
A kislányok a pisztollyal épp jókor érkeztek (honnan szereztek fegyvert? Hol tanultak lőni?)
Gondolom, a konténerekből, mint a többiek. Carol tanította nekik.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6524 Dátum: 2013. december 05. - 15:04:27 »
Bár krízishelyzet volt, nem tudom, nem vette volna-e észre valaki, ha kislányok pisztolyt vesznek elő belőle - ahova persze bele kellett volna mászniuk, mert alig érték fel. Carol nem taníthatta őket lőni, legfeljebb célra tartani. Azonnal lebukott volna.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6525 Dátum: 2013. december 07. - 19:42:53 »
 ;D :lol:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6526 Dátum: 2013. december 12. - 13:57:35 »
Eddig azon a véleményen voltam, hogy a filmekből hagyják ki a Zöld Íjászt úgysem tudják jobbra megcsinálni mint az Arrow, sőt nekem többet ér a sorozat, mint a DC defektes filmjei.
Nos a véleményem nem változott, csak Flasht is hozzáteszem. És még mindig kötelező az Arrow, meg majd a Flash is ha egyszer elstartol.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6527 Dátum: 2013. december 12. - 22:06:13 »
Szerintem nem fog.

Raisu

• Traveller
« Válasz #6528 Dátum: 2013. december 13. - 04:27:57 »
??? Mi nem fog? Elstartolni a Flash sorozat? És ezt mégis mire alapozod? Arra, hogy az Arrow 2. évadának 8. része, amelyben Barry először szerepelt, az évad legnézettebb epizódja volt, és a folytatásra is csak minimálisan csökkent a nézettség? Arról nem is beszélve, hogy egy rettenetesen szimpatikus karaktert sikerült összehozniuk az alkotóknak. A CW nem hülye, nem fognak kihagyni egy ilyen lehetőséget. Azon se lennék meglepődve, ha egyből berendelnék sorozatnak.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6529 Dátum: 2013. december 13. - 18:15:08 »
Főleg hogy a mostani rész azzal ért véget, hogy egy baleset miatt megszerzi az erejét.

Constant

• Megtorló
  • Rengető
  • *
  • Pszichopata
« Válasz #6530 Dátum: 2013. december 13. - 21:15:45 »
Thor az Isten kalapácsa 4 perc múlva az Universal Channelen.
CONSTANT IN TRANCE:
-Arctic Moon
-Armin van Buuren
-Above and Beyond
-Sophie Sugar
-Tranquility Base

Lord Constant Level Complete! :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #6531 Dátum: 2013. december 13. - 23:11:25 »
??? Mi nem fog? Elstartolni a Flash sorozat? És ezt mégis mire alapozod? Arra, hogy az Arrow 2. évadának 8. része, amelyben Barry először szerepelt, az évad legnézettebb epizódja volt, és a folytatásra is csak minimálisan csökkent a nézettség? Arról nem is beszélve, hogy egy rettenetesen szimpatikus karaktert sikerült összehozniuk az alkotóknak. A CW nem hülye, nem fognak kihagyni egy ilyen lehetőséget. Azon se lennék meglepődve, ha egyből berendelnék sorozatnak.
Főleg hogy a mostani rész azzal ért véget, hogy egy baleset miatt megszerzi az erejét.

Egy ilyen karaktert, nem hiszem hogy egyből TV-re fognak adaptálni, pláne piros jelmezben feszítve. Egy külön mozifilmben, vagy egyből a Justice League moziban fog szerintem debütálni, bár ha igazak a pletykák, akkor latino Flash lesz!  :stupid:
Szerintem, nagyjából marad egy kabátos mellékszereplő ebben a sorozatban, mint Barry Allen, aki gyors lesz, de nem szuperhős.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6532 Dátum: 2013. december 14. - 00:55:17 »
De elvileg itt nem mellékszereplő, csak erre a két részre jelent meg felvezetve a saját sorozatát.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6533 Dátum: 2013. december 16. - 09:38:25 »
De elvileg itt nem mellékszereplő, csak erre a két részre jelent meg felvezetve a saját sorozatát.
Plusz a 20. részben fog még szerepelni...

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6534 Dátum: 2013. december 16. - 15:49:55 »

Sajna nem fog, mivel mégis inkább külön pilotot forgatnak. Pozitívum, hogy így több pénz jut rá, viszont ha mégse rendelik be sorozatnak, akkor valószínűleg sose fogjuk látni.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6535 Dátum: 2013. december 17. - 07:42:07 »

Sajna nem fog, mivel mégis inkább külön pilotot forgatnak. Pozitívum, hogy így több pénz jut rá, viszont ha mégse rendelik be sorozatnak, akkor valószínűleg sose fogjuk látni.

Ha hasonlóan jó lesz az Arrowhoz, akkor nem lesz gond. (nah, ezt jól megfogalmaztam)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6536 Dátum: 2013. december 17. - 17:46:59 »
Ha hasonlóan jó lesz az Arrowhoz, akkor nem lesz gond. (nah, ezt jól megfogalmaztam)

Ugyanúgy David Nutter rendezi a pilotot, mint az Arrownál.
Itt a munkássága:
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Nutter#List_of_directed_pilots

Szinte mindből sorozat lett. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6537 Dátum: 2013. december 17. - 18:20:03 »
Hű, a lista elején a Space: Above and Beyond. Amikor ment a TV3-on idehaza, egész család nézte.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6538 Dátum: 2013. december 20. - 10:07:12 »
Én a Roswell-t néztem régen sokat, de azon kívül, hogy valami UFO-s cucc volt, nem sok mindenre emlékszem már belőle ;D.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6539 Dátum: 2013. december 20. - 23:10:50 »
Nos, bő 2 évvel lemaradva mindenki mástól, tegnap befejeztem a Smallville sorozatot. :) Tetszett a záró epizód, visszahoztak benne egy csomó régi szereplőt, és végre Clark megkapott mindent ami ahhoz kell, hogy Superman legyen. :)
A Zöld Íjásszal fogom folytatni valamikor.