Hát, nem tudom, nekem volt egy pár olyan húzásuk most, amitől csak fogtam a fejem mostanában.
1, Slade beállít Laurelhez, miután elrabolta Theát, elmondja neki, hogy Oliver az Íjász, és Laurel egyből elhiszi, hiába bizonyították be az első évadban, hogy nem.
2, 1. évad: Oliver golyót kap? Semmi baj, a rejtekhelyen kiszedjük belőle és összevarrjuk a sebet. 2. évad: Sarah lehorzsolta a homlokát és kiment a karja? Rohanjunk a kórházba, és értesítsük Laurelt is, hogy mindenképpen rájöjjön, hogy ki a Kanári!
3, Nem szólok, hogy van ellenszer a Mirakurure (ennél idiótább nevet meg ki sem találhattak volna a szernek...), mert anno nem használtam Slade-en, inkább hagyom, hogy Roy szenvedjen, és tönkremenjen a kapcsolata a húgommal, akire már bőven ráfért volna, hogy boldog legyen, és amúgy is most esett teljesen össze, mert kiderült, hogy egy szociopata állat az apja. Hol van a világ legjobb bátyjának járó díj?
4, Isabel. Úgy hazavágták a karaktert ezzel a háttérsztorival, hogy arról kódult.
Szóval, lehet hogy akciódús és csavaros a sorozat, de mostanában túl sok az ilyen wtf pillanat.