Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043357 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:TV Műsorok
« Válasz #6780 Dátum: 2014. április 12. - 01:22:44 »
Csökkent a nézettsége. Ennyire. Ami érdekes, figyelembe véve, hogy a második évad mennyivel jobb, mint az első.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6781 Dátum: 2014. április 12. - 10:19:11 »
Oh... WTF... az Íjász elrakták este 11 óra után...  :o :uhoh: hát ez szomorú...  :'(
Szerencsére minket, akik eredetiben nézik, ez nem érint.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6782 Dátum: 2014. április 12. - 21:53:13 »
Csökkent a nézettsége. Ennyire. Ami érdekes, figyelembe véve, hogy a második évad mennyivel jobb, mint az első.
ja hallottam vmi ilyesmit... bár érdekes, hogy csak most léptek...

Hu, és a mostani részben meg benne volt az Órakirály, de jó, és ráadásul a Szökésből "Zsebes" alakítja, fajin választás (bár ez a koma inkább Jokernek lenen nagyon jó  ;D) ééés, a magyar hangja hála az égnek ugyanaz volt, aki a Szökésben is, kiváló választás.  ;D
Bár nekem annyira nem volt egyértelmű, hogy ez az Órakirály lett volna, eléggé egybe mosták a Kalkulátor karakterével...  :headscratch:
Hu, és a Kord Industries is feltűnt, még a végén Kék Bogár is tiszteletét teszi a sorozatban :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6783 Dátum: 2014. április 15. - 10:00:00 »
Ki látta a Game of Thrones 4x02-t?

A királyi esküvő még jobban sikerült szerintem, mint a Red Wedding. És nem csak a vége miatt. ;)

Más:

MK: Legacy után szabadon:

« Utoljára szerkesztve: 2014. április 15. - 14:58:54 írta Hoby »
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #6784 Dátum: 2014. április 15. - 22:18:33 »
Nagyon nyomasztó rész volt bakker, mindenki beszólt egymásnak, az elején széttépték a csajt a kutyák, Joffrey szadizmusa aztán meg jól megpusztult... persze a :censored: Cersei Tyriont vádolja, mikor mindenki utálta a kis férget...
« Utoljára szerkesztve: 2014. április 15. - 22:20:54 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Ju

• Pókfej
« Válasz #6785 Dátum: 2014. április 15. - 22:32:52 »
A netes spoilereket persze előbb láttam. :hehe: De igazából oké, már olvastam a könyveket. :)

Már vártam, és tetszett a megvalósítás is. Még az lesz jó, hogy mindenki Tyriont vagy a Tyrell-eket gyanusítja.  :hehe: (de tényleg, ők miért csinálták volna, amikor pont most adták hozzá a lányt? Pont ők járnak vele rosszul.) Pedig vannak apró árulkodó jelek, amik később majd olyan jól összekattannak. :) A történetnek ezt a szakaszát imádtam nagyon, amikor olvastam, és innen lett érdekes Sansa karaktere. Nemsokára érthető is lesz, miért az a kedvenc karakterem, aki. ... A fenébe, erről most órákat tudnék beszélni. :-[ Majd megtárgyaljuk egy klubon, amikor lement már az évad nagy része. Remélem, az abszolút kedvenc jelenetemig eljutunk. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6786 Dátum: 2014. április 15. - 23:35:23 »
Pénteken lesz az Agymenők szinkronhangjaival közönségtalálkozó. Jön valaki?  :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #6787 Dátum: 2014. április 16. - 00:08:21 »
Ismerve a véleményemet a szinkronokról, szerintem én eszedbe sem jutottam. És, ha így van, mennyire igazad volt. :D Szóval, jó tudni, hogy lesz ilyen, de én kihagyom. :)

---
Bocsi, a kimaradt alvást részben csokival pótolom és kicsit hiperaktív lettem tőle. ;)  :uhoh:
« Utoljára szerkesztve: 2014. április 16. - 00:17:49 írta Ju »

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6788 Dátum: 2014. április 16. - 11:13:07 »
Pénteken lesz az Agymenők szinkronhangjaival közönségtalálkozó. Jön valaki?  :)
2 hete kezdtem el nézni. Ma értem a 2. évad végére. Vannak részek amikor szakadok a röhögéstől.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6789 Dátum: 2014. április 16. - 18:00:19 »
Én is ott tartok, mert újrakezdtem. :)

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #6790 Dátum: 2014. április 16. - 18:23:43 »

Remek rész volt, és nem tudom ki olvasta a könyveket, de külön kiemelendő, hogy George R.R. Martin írta a részt a forgatókönyvhöz, és rengeteg kis apró utalás, kitekintés volt az olvasók számára :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6791 Dátum: 2014. április 18. - 23:06:15 »
Megvolt a szinkron találkozó. Tök jó volt, nem bántam meg, hogy elmentem.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6792 Dátum: 2014. április 19. - 10:13:30 »
Nekem a BBT magyar szinkronja nem jön be, az eredeti sokkal jobb szerintem.

Látta valaki az Arrow (külföldön) legújabb részét? Nagyon f@sza. :oh: Komolyan kipróbálnék egy Arrow videógamét, ha készítenének... :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6793 Dátum: 2014. április 19. - 10:40:38 »
Látta valaki az Arrow (külföldön) legújabb részét? Nagyon f@sza. :oh: Komolyan kipróbálnék egy Arrow videógamét, ha készítenének... :D

A végére úgy néz ki, összeszedik magukat a készítők. Nagyon erős utolsó pár részt várok.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6794 Dátum: 2014. április 19. - 13:20:36 »

A végére úgy néz ki, összeszedik magukat a készítők. Nagyon erős utolsó pár részt várok.
Abszolút!

Raisu

• Traveller
« Válasz #6795 Dátum: 2014. április 19. - 16:21:11 »
Hát, nem tudom, nekem volt egy pár olyan húzásuk most, amitől csak fogtam a fejem mostanában.
1, Slade beállít Laurelhez, miután elrabolta Theát, elmondja neki, hogy Oliver az Íjász, és Laurel egyből elhiszi, hiába bizonyították be az első évadban, hogy nem.
2, 1. évad: Oliver golyót kap? Semmi baj, a rejtekhelyen kiszedjük belőle és összevarrjuk a sebet. 2. évad: Sarah lehorzsolta a homlokát és kiment a karja? Rohanjunk a kórházba, és értesítsük Laurelt is, hogy mindenképpen rájöjjön, hogy ki a Kanári!
3, Nem szólok, hogy van ellenszer a Mirakurure (ennél idiótább nevet meg ki sem találhattak volna a szernek...), mert anno nem használtam Slade-en, inkább hagyom, hogy Roy szenvedjen, és tönkremenjen a kapcsolata a húgommal, akire már bőven ráfért volna, hogy boldog legyen, és amúgy is most esett teljesen össze, mert kiderült, hogy egy szociopata állat az apja. Hol van a világ legjobb bátyjának járó díj?
4, Isabel. Úgy hazavágták a karaktert ezzel a háttérsztorival, hogy arról kódult.

Szóval, lehet hogy akciódús és csavaros a sorozat, de mostanában túl sok az ilyen wtf pillanat.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6796 Dátum: 2014. április 19. - 21:23:55 »
Megvolt a szinkron találkozó. Tök jó volt, nem bántam meg, hogy elmentem.
Erről tartasz vmi beszámolót? Mi volt ez az egész? Leültek és sztorizgattak, hogy milyen jókat röhögcsikélnek ők is a felvételek között?  :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6797 Dátum: 2014. április 19. - 21:44:18 »
Nagyjából igen. Kérdezgettünk tőlük mindent, hol a sorozattal, hol a szinkron munkával kapcsolatban, ők meg válaszoltak mindenre. A legjobb Howard hangja volt, ő az életben is tök olyan hangú, csak még jobban. :) Mintha még vissza kéne fognia magát, nagyon nagy arc volt. Görkorival érkezett.
A második legjobb Radzs hangja, ő is tök jó fej volt. Sheldoné is. Leonard hangja, Csőre Gábor kicsit idősebb volt, kicsit komolyabb. Penny hangja nem volt felismerhető (különben alapból Sheldoné sem), nem is hasonlított a karakterére. Viszont meglepő módon Amy hangja egy alacsony, vékony, fiatal lány. :)
Külsőre Sheldon és Bernadett hangjai hasonlítottak a legjobban. Stílusban pedig Howard és Radzs.
Elmesélték, hogy már az első évad idején kezdték ők is, vagyis még semmit sem tudtak a sorozatról, a karakterekről, így nagy dilemma volt, hogy Radzs hangja legyen-e akcentusos (amit magyarul nehéz megoldani), de mivel nem volt jelentősége, inkább a stílusát, habitusát emelték ki, amit azért megszívtak később, amikor külön erre épült pár poén. Mondták, hogy többnyire kettesével vannak a teremben, vagyis csak akik éppen beszélgetnek (ez többnyire Leonard-Sheldon, Howard-Radzs), és ők veszik fel a teljes anyagot, majd utánuk jön a következő páros. Sokszor nem is találkoznak a többiekkel. Egyszerre 4 részt vesznek fel, az egy teljes napos munka.
Ja, megkérdeztem, hogy visszanézik-e magukat, de nemigen. Idejük se nagyon van rá.
« Utoljára szerkesztve: 2014. április 19. - 21:48:34 írta kaine »

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #6798 Dátum: 2014. április 19. - 21:49:51 »
Ezt még így olvasva is olyan jó érzés!  :roll:
BATMAN,Spawn,Star Wars

Kilgores

• Keselyű
  • **