Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041041 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Hoby

• Keselyű
  • **
Re:TV Műsorok
« Válasz #6940 Dátum: 2014. augusztus 09. - 16:49:06 »
Én nem térek magamhoz amiatt, hogy nem film lesz, hanem sori. Persze lehet, hogy jobban járunk így, de egyelőre vannak kétségeim.

Elvileg azt mondták a készítők, hogy úgy kell rá gondolni, mint egy nagy filmre. Ráadásul mivel Netflix, ezért egyben kiadják az egész évadot, szóval azonnal meg is lehet nézni az egészet. ;)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6941 Dátum: 2014. augusztus 09. - 17:39:25 »
Tényleg? Egyben lesz az egész? De ha még csak most kezdik a forgatást, akkor sokára lesz kész.

Raisu

• Traveller
« Válasz #6942 Dátum: 2014. augusztus 09. - 17:58:34 »
Egyébként most attól még,hogy a Netflix gyártja,megjelenhet-e máshol?Gondolom igen,de ki tudja. ;D
Nem igazán értek a Netflix működéséhez...
Elvileg minden további nélkül.

Tényleg? Egyben lesz az egész? De ha még csak most kezdik a forgatást, akkor sokára lesz kész.
Jövő májusban fog felkerülni mind a 13 rész a Netflixre. A kérdés az, hogy a Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist és a Defenders sorozatra mennyit kell majd várni utána.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6943 Dátum: 2014. augusztus 09. - 18:03:03 »
Az még majdnem egy év... és hogy tervezik? Ha lemegy a 13, utána annyi, és csak a kövit nyomják, vagy párhuzamosan a négy?

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6944 Dátum: 2014. augusztus 09. - 19:18:52 »
Hát az jó kérdés, mikor jön a többi, de azért a Netflixnek sincsenek végtelen forrásai (plusz azért vannak még saját sorozataik is), szóval szerintem évi 2-3 (inkább 2) Marvel-sorozatnál többre nem kell számítani tőlük.

Raisu

• Traveller
« Válasz #6945 Dátum: 2014. augusztus 09. - 19:34:23 »
Az még majdnem egy év... és hogy tervezik? Ha lemegy a 13, utána annyi, és csak a kövit nyomják, vagy párhuzamosan a négy?
Lemegy a Daredevil, utána jön a Jessica Jones, utána, a Luke Cage, majd az Iron Fist, és végül a 4 vagy 8 részes Defenders, ami összefogja és lezárja a négy 13 részes sorozatot. Szóval nem párhuzamosan fognak futni, és valószínűleg mindegyik csak egy évad lesz. Viszont pletykálták azt is, hogy ezek a sorozatok is a filmes univerzumban fognak játszódni.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6946 Dátum: 2014. augusztus 09. - 20:11:07 »
Ha már a SHIELD meg az Agent Carter is a filmes univerzumban játszódik, akkor szerintem ezek is nyugodtan lehetnek annak a részei. ;)

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #6947 Dátum: 2014. augusztus 09. - 23:02:33 »
Jessica Jones helyett Moon Knightot kellett volna betenni szerintem.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6948 Dátum: 2014. augusztus 10. - 11:56:00 »
Jessica Jones helyett Moon Knightot kellett volna betenni szerintem.

Én még a Megtorlóval tudnék elképzelni egy sorozatot. És még csak vissza se kéne fogni magukat, szóval lehetne kellően brutális. ;)

Peter P

• Tarantula
  • *
    • Hálózsák
« Válasz #6949 Dátum: 2014. augusztus 10. - 12:27:14 »
Hát az jó kérdés, mikor jön a többi, de azért a Netflixnek sincsenek végtelen forrásai (plusz azért vannak még saját sorozataik is), szóval szerintem évi 2-3 (inkább 2) Marvel-sorozatnál többre nem kell számítani tőlük.

Hát amennyire tudom az ABC a produkciós cég (az Agents of S.H.I.E.L.D.), a Netflix csak sugároz. Ugye az ABC inkább családbarát (azon belül is a leginkább nő orientált csatorna), a Netflix előfizetéses csatorna folytán sugározhat "durvább" "erőszakosabb" tartalmat is. 

venom75

• Pókfej
« Válasz #6950 Dátum: 2014. augusztus 13. - 17:26:38 »
Ki mit szól a Constantine pilot epizódjához ?

Ju

• Pókfej
« Válasz #6951 Dátum: 2014. augusztus 14. - 09:07:14 »
Ki mit szól a Constantine pilot epizódjához ?
Pár hete láttam, amikor még csak webrip volt belőle... Meh. Klisé klisé hátán, a szarkazmus meg erőltetett, de nagyon.  :-\

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6952 Dátum: 2014. augusztus 20. - 11:35:38 »
Adrianne Palicki mégis csak szuperhősnő lesz ;), ő játssza Mockingbird-öt:

http://www.newsarama.com/21917-would-be-wonder-woman-joins-agents-of-s-h-i-e-l-d-as-marvel-hero.html

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6953 Dátum: 2014. augusztus 20. - 17:47:55 »
For Breaking Bad fans.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #6954 Dátum: 2014. augusztus 21. - 14:28:14 »

http://www.newsarama.com/21917-would-be-wonder-woman-joins-agents-of-s-h-i-e-l-d-as-marvel-hero.html

Akkor most már tényleg el kell kezdenem nézni ezt a sorozatot. ;D

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6955 Dátum: 2014. augusztus 21. - 17:47:49 »
Szeptember 23-án kezd a 2. évad, addig még bőven van idő ledarálni az elsőt. ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #6956 Dátum: 2014. augusztus 21. - 21:47:17 »

Akkor most már tényleg el kell kezdenem nézni ezt a sorozatot. ;D

Plusz, Szivacsember is feltűnik majd benne:

Brian Patrick Wade:

:)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6957 Dátum: 2014. augusztus 21. - 21:59:41 »
Még hasonlít is. :) Remélhetőleg jobban oldják meg, mint a Hulk filmben.  :uhoh:

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6958 Dátum: 2014. augusztus 25. - 17:02:51 »
Megvolt a Doctor Who 8. évad premierje. Azt kell mondanom, hogy a Capaldi nagyszerű választás volt a Doktor szerepére. Persze kell még, és szerintem fog is fejlődni, de szvsz Tennant se volt tökéletes az elején. A sztoriról: imádom a viktoriánus korban játszódó részeket, szóval már előnyből indítottak. ;) Capaldi remekül hozta az éppen regenerálódott Doktort. Épp ezért jó, hogy a premiert forgatták elsőnek, látszódott, hogy még nem érzett rá tökéletesen a szerepre, de ez nagyon jól állt neki. Clara már soha nem lesz a kedvenc companionöm, de ki lehet bírni. Strax pedig szokás szerint imádni8való volt. ;) Az átívelő szálról még nem tudom, mit gondoljak, de szerintem Missy lehet akár egy másik time lord is. Sőt, talán kicsit merész ötlet, de lehet, hogy Missy=Master? Ja, a Matt Smith cameo is király volt.
Összefoglalva: tetszett a kezdés, az előzetes alapján pedig a következő részt imádni fogom (nem tehetek róla na, a dalekok a gyengéim).

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #6959 Dátum: 2014. augusztus 25. - 17:54:51 »
Már én is megnéztem, egyrészről hatalmas volt élőben nézni oldalt chat fallal (ez az első évadom amit élőben tudok nézni) másrészről míg a barátaimnál kiverte a biztosítékot az új doktor addig nekem tetszett az ötlet, Még a nyáron rebesgették, hogy benne lesz a master így lehet hogy ő missy, Na nekem is nagyon tetszett várom a Szombatot  :brow: