Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1044013 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #7080 Dátum: 2014. november 27. - 18:56:19 »
Igen, ezért jó eddig. :) Szerencsére a többi idegesítő szereplő "elhullott" mostanra. :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #7081 Dátum: 2014. november 27. - 19:00:19 »
Lesz még pár hullás, nyugi!!  ;D

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #7082 Dátum: 2014. november 27. - 20:07:34 »
Hát, hadd ne soroljam. Én másfél évig voltam, talán EGY dolgot tudnék mondani, ami jó volt benne, a többit úgy utáltam, mint még semmit. Te mit szerettél benne?
Jó csapatépítő volt. Valahol azért fegyelmet is tanultunk. Legjobban a 90%os utazáskedvezmény tetszett. (Helyi járatokon meg ingyen). pl:Dunaújváros-Veszprém 51ft volt. Budapestre meg 20ft. Bejártam egy csomó helyet. Jó volt a kaja. (Igen Ercsiben jó volt a kaja).

Todd

• Pókfej
« Válasz #7083 Dátum: 2014. november 27. - 20:23:02 »
Hála istennek egyetlen egy percet sem voltam már katona, persze én is ismerek olyanokat, akik szerint nem volt rossz. De apám csak rosszat tudott mondani róla, persze őt jól megszívatták, mivel apja pap volt, így bekerült az építőszázadba gyakorlatilag köztörvényesek közé (akkoriban a papok nem örvendtek túl nagy népszerűségnek), így őket lényegében az alapkiképzés után építkezésekre küldték, ahol olyan körülmények között dolgoztak, hogy ketten meg is haltak, páran, inkább felvágták az ereiket, mert így átkerülhettek kórházba ahol jobb volt.
Valahányszor bárkinél szóba kerül, hogy azért jó volt az a sorkatonaság, meg fegyelem, meg minden, csak azt tudja mondani, hogy annak a két embernek a családjának magyarázzák meg, hogy mennyire jó a katonaság.

Szóval ezeket a sztorikat ismerve abszolút azon a véleményen vagyok, hogy ez nem hiányzott volna az életemből.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7084 Dátum: 2014. november 27. - 20:58:42 »
Lassan átcsapunk offba, de én mindig úgy láttam, hogy azok, akik jó bulinak mondják a honvédséget, és röhögve mesélik egymásnak a poénos sztorikat, azok elfelejtik, hogy van 20 röhögős történetük, ami összerakva is maximum két óra az egy (+) évből. Persze azokra jó visszagondolni, de mellette rengeteg szemétséggel is találkoztunk, és én még egy szót se szóljak, mert akkor már 4-5 éve Kung-Fuztam, vagyis velem nem mertek genyázni, de elég volt látni, hogy másokkal miket művelnek.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7085 Dátum: 2014. november 27. - 21:37:53 »
Az embereknek lételeme,hogy másokat megalázzon/megalázzanak.A csordaszellem csak továbbfokozza ezt.Egy adott csoport,vagy kör mindig kiszemeli magának a "nyápic Parkereket".

Ju

• Pókfej
« Válasz #7086 Dátum: 2014. november 27. - 22:05:56 »
Valahányszor bárkinél szóba kerül, hogy azért jó volt az a sorkatonaság, meg fegyelem, meg minden, csak azt tudja mondani, hogy annak a két embernek a családjának magyarázzák meg, hogy mennyire jó a katonaság.
Hát ez az...
Fegyelmet máshol is tanulhatsz. Pl elmész Tomihoz edzeni és még jól is érzed magad. :)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7087 Dátum: 2014. november 27. - 22:18:31 »
Érdekes és nem úgy vettem észre, hogy az idősebbek közül sokan, akik annyira odavannak azért, hogy kéne a sorkatonaság, mert a "mai fiataloknak is fegyelmet és tiszteletet kellene tanulnia", annyira megtanulták volna ezt. Másrészt a tiszteletet szerintem ki kell érdemelni, a figyelmet fel kell kelteni, és a kvázi normális viselkedéshez  megfelelő szülői, környezeti iránymutatások, példák kellenek, nem sorkatonaság. :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7088 Dátum: 2014. november 28. - 07:03:47 »
Érdekes és nem úgy vettem észre, hogy az idősebbek közül sokan, akik annyira odavannak azért, hogy kéne a sorkatonaság, mert a "mai fiataloknak is fegyelmet és tiszteletet kellene tanulnia", annyira megtanulták volna ezt. Másrészt a tiszteletet szerintem ki kell érdemelni, a figyelmet fel kell kelteni, és a kvázi normális viselkedéshez  megfelelő szülői, környezeti iránymutatások, példák kellenek, nem sorkatonaság. :)

Jaja.Ezek a 45+os emberek mindig ezzel érvelnek,amit  leírtál.És az is igaz,hogy ha ők maguk fegyelmet tanultak volna a katonaságnál,akkor miért van az,hogy 80%-uk kocsmatöltelék, alkoholista, kibic?
Egy másik észrevétel.Ezek a szóban forgó emberek ráadásul mindig úgy beleélik magukat,mintha minimum Delta Force kommandósok lettek volna.  :hehe:

venom75

• Pókfej
« Válasz #7089 Dátum: 2014. november 28. - 09:27:52 »
Én is voltam katona és én is nemsokára 40 leszek, de én például tényleg élveztem a katonaságot. Az én katonáskodásom eléggé furán alakult és lehet , hogy összességében a jó kis történetek amiket átéltem nem teszik ki a katonaságnál lehúzott időm felét sem akkor is azt mondom én jól éreztem magam. 
A történetem azzal kezdődött, hogy létszámfelettiként haza akartak küldeni a bevonulásnál, de külön kértem , hogy hagy maradjak. Augusztusban vonultam be és Balassagyarmatra kerültem a határőrségre majd egy nap után elvittek Sopronba kiképzésre ( itt is tettem az eskümet ) ami nem volt egy leányálom, de annyit mint ott lövöldöztem és harckocsiztam máshol biztosan nem tehettem volna meg. Három hónap után , nagyon sok jó barát és egy csinos hölgy ismeretsége után  visszakerültem Balassagyarmatra ahol mint vegyvédelmes teljesítettem újabb három hónapot.  Akkor zajlott a Jugoszláv háború ezért a határ megerősítésre önkénteseket kerestek Siklósra a laktanyába, természetesen jelentkeztem , jó bulinak gondoltam . Az ENSZ katonákkal jártunk a határra, nem mondanám , hogy szórakozás volt , de szerettem. Újabb barátok begyűjtése  és három hónap szolgálat  ( helikopterezés , tankozás , és egyéb katonai járművek használata, megismerése ) után visszakerültem öregként Balassagyarmatra. A Sopronba megismert hölgy mivel Bonyhádi volt , majdnem minden hétvégén meglátogatott így kellemesebbé téve az ott tartózkodásomat. Siklóson sikerült egy lőtt sebet beszereznem a combomra egy éjszakai határátkelés megakadályozása során, de még erre is azt mondom BULIIIIII !! Az utolsó három hónapomat Balassagyarmaton tudtam le mint ügyeletes és rajparancsnok.  Összességében én sok élménnyel és haverral lettem  gazdagabb, a mai napig tartom velük a kapcsolatot. Elhiszem , hogy sokaknak csak a szívatás marad meg , de szerintem minden hozzáállás és emberfüggő. A letöltött 12 hónap után nem, nem gondolom , hogy kommandós lennék , de előfordulhat , hogy kitartóbb és tapasztaltabb lettem egy -két téren.   Mivel én tűzoltó vagyok és az is egy egyenruhás szervezet tapasztalatból mondom , hogy igen is észre lehet venni a különbséget a katona viselt és a "mai fiatalok" hozzáállásán . 

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7090 Dátum: 2014. november 28. - 10:17:44 »
Nem kötözködésből, csupán kíváncsiságból: miben nyilvánul meg ez a hozzáállásbeli különbség?

Todd

• Pókfej
« Válasz #7091 Dátum: 2014. november 28. - 10:22:26 »
Szintén nem kötözködésből, de akkor nem jött el az ideje, hogy átköltözzünk az Off-ba?  :hehe:
mert amúgy szerintem is érdekes ez a téma, csak nem itt kellene kifejteni komolyabban.  ;)

venom75

• Pókfej
« Válasz #7092 Dátum: 2014. november 28. - 10:56:14 »
Mentem. Off. ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #7093 Dátum: 2014. november 28. - 19:05:18 »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7094 Dátum: 2014. november 29. - 18:15:18 »
A Gotham 10. részét néztétek?Öcsém,Alfred keményebb mint Rozsomák!  ;D

SemzU

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #7095 Dátum: 2014. november 29. - 20:31:04 »
Jön a kiképzés és a következő évadban MiniBatman osztja az igazságot.  :D

Viccet félre téve, nekem eddig bejön ez a koncepció, csak Bruce maradjon meg gyereknek.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7096 Dátum: 2014. november 30. - 10:05:36 »
A Bruce úrfis vonalat leszámítva jó sorozat.Vicc,hogy a tini Macskanő tart kiképzést a leendő Denevérembernek.Lehetne Catman. :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #7097 Dátum: 2014. december 05. - 22:06:33 »
Csak azért tették bele, hogy a kis Bruce ne legyen egyedüli gyerek, akkor már inkább Tommy Elliot-ot kellett volna, nem pedig egy mini Macskanőt, ami így tök gáz, szerintem.
Más: Lassan készítgetik a Jessica Jones Netflix szériát. A kiszemelt jelölt állítólag Krysten Ritter
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 05. - 22:19:56 írta balogh44 »

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7098 Dátum: 2014. december 05. - 22:12:31 »
A Breaking Badben nagyon bírtam... viszont Jessica Jonesnak egyelőre nem tudom elképzelni. Remélem rámcáfol :)

Öhm, a Póknő nem Jessica Drew? Vagy én vagyok totál elkeveredve?
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 05. - 22:16:26 írta Kilgores »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7099 Dátum: 2014. december 05. - 22:15:53 »
Sons of Anarchy-t bírod?