Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041173 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #7400 Dátum: 2015. május 14. - 09:37:55 »
Hát kb. ellőtték a teljes pilotot...

És valszeg nem sok köze lesz az Arrowhoz... legalábbis és semmi hozzáköthetőt nem fedeztem fel benne...  :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7401 Dátum: 2015. május 14. - 10:42:06 »
Hááát. Én ezt passzolom, szerintem nagyon gáz  :uhoh:

(Meg bőven orbitális nagy bukás lehet... CBS-nél vmi 10 milliós nézettséget várnak el tőle, összehasonlítás képpen: Flash 4m, Arrow 3m, Constantine 3-3,5m (ez ugye az NBC-nek kevés volt...). Meglátjuk.)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7402 Dátum: 2015. május 14. - 11:05:25 »
Szerintem is nagyon gáz. Szinte szó szerint ugyanazt a filmet leforgatják, csak egy lánnyal? Maga a sztori sehol sem új, de úgy tűnik, nem is céljuk ez irányba lépéseket tenni. Illetve visszafelé igen, mert a tini Supergirl a mai trendeknek megfelelő visszalépés. A Smallvillebeli Supergirl, Laura Vandervoort minden tekintetben köröket ver rá - külsőre, korra, komolyságra és még sztorira is. Szerintem is bukta lesz, de persze 5 perc alapján még bármi lehet belőle.

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #7403 Dátum: 2015. május 14. - 12:28:37 »
Hát, hogy ez mennyire gagyi lesz, az valami hihetetlen. Ez a csaj egyáltalán nem illik erre a szerepre... Én valahol azt olvastam, hogy a sorozatbeli Arrow és Flash univerzum része lesz a Supergirl is, tehát, ha nem bukik meg, akkor lehetnek majd átfedések a másik két sorozattal.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7404 Dátum: 2015. május 14. - 13:05:35 »
Ez érdekes cucc lesz... :D Kövezzetek meg, de én nem érzem annyira gáznak. :D Az látszik, hogy próbálnak biztosra menni a sztorival, illetve könnyed, vicces felütéssel kezdenek. Elsőre nekem is olyan érzésem volt, mintha valami csajos filmet néznék, de a főszereplő cuki, nekem tetszik. :) Egyébként ez még csak a tailer, ráadásul a pilotról, később bőven fordulhat komolyabb/durvább irányba is a sztori, egy sorozatnál ezt nem nagy kunszt megoldani. ;)
Ja, és az nálam nagy pluszpont, hogy rögtön megkapja a szuperhősrucit + nevet, úgyhogy nem egy második Smallville lesz.
Igazából ha a DC nagyot akarna dobni, egy-két epizódra beküldené cameózni Cavillt, Superman göncben. ;D Az baromi nagyot ütne, dehát ilyen logikus lépést nem nézek ki a DC-ből. :roll:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7405 Dátum: 2015. május 14. - 14:01:55 »
Dean Cain ott van a várólistán.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7406 Dátum: 2015. május 14. - 14:17:34 »
Én bevallom, rosszabbra számítottam, és mivel Calista Flockhart is szerepel benne, ezért mindenképp nézni fogom.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7407 Dátum: 2015. május 14. - 14:43:47 »
Nekem a csaj annyira nem szimpi...  :-\

És az első kép a Holnap Legendáiból, vagy mi is lett a címe...

Hehe... Saraból talán fehér Lámpás Kanári lesz?  :hehe:  ;D
És persze, hogy Hawkgirlnek nincs álrucija... túl szép lett volna... ő is dzsekibe fog rohangálni mint Tűzvihar?  :'(
A bal oldali srác az  meg ki fene lenne?  :headscratch:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7408 Dátum: 2015. május 14. - 14:48:39 »
Idézetet írta: Raisu
Én bevallom, rosszabbra számítottam, és mivel Calista Flockhart is szerepel benne, ezért mindenképp nézni fogom.
Ja, részemről is megérdemli az esélyt.

Amúgy azt nem értem, hogy ha a film elején Kara még csak civil, akkor minek visel szemüveget a munkahelyen? Hiszen szuperjó a látása. :D

Dean Cain ott van a várólistán.
Igen, de ő már nem szupersztár, az ő szereplése max a geek-eknek lenne plusz poén, reklámértékkel nem bírna.

Idézetet írta: Bub

Na neee, hát ez mi a szösz? Újabb Arrow spin-off? :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7409 Dátum: 2015. május 14. - 15:25:12 »
Na neee, hát ez mi a szösz? Újabb Arrow spin-off? :lol:

Pontosan.  ;)
Akkor jön majd, mikor a Flash meg az Arrow következő évada elmegy téli szünetre.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

BuB

• Pókfej
« Válasz #7410 Dátum: 2015. május 14. - 15:41:34 »
És még ott van a Vixen animációs rajzfilm sorozat, ami elvben vmikor most nyáron menne, amíg jönnek az újabb évadok... legalábbis vmikor októberben erről volt szó, azóta elég nagy kuss van körülötte..   :headscratch:  :'(

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7411 Dátum: 2015. május 14. - 16:35:52 »
Nekem a csaj annyira nem szimpi...  :-\

Hehe... Saraból talán fehér Lámpás Kanári lesz?  :hehe:  ;D
És persze, hogy Hawkgirlnek nincs álrucija... túl szép lett volna... ő is dzsekibe fog rohangálni mint Tűzvihar?  :'(
A bal oldali srác az  meg ki fene lenne?  :headscratch:

Szerintem az a Wentworth Miller.A.k.a. Michael Scofield.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7412 Dátum: 2015. május 14. - 16:59:38 »
Bal oldali. Tom,hogy a jobb oldali Fagy Kapitány, de a bal oldali szélső egy nagy kérdőjel.  :headscratch:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #7413 Dátum: 2015. május 14. - 17:27:45 »
Rip Hunter, időutazó.

When heroes alone are not enough… the world needs legends.  Having seen the future, one he will desperately try to prevent from happening, time-traveling rogue Rip Hunter is tasked with assembling a disparate group of both heroes and villains to confront an unstoppable threat — one in which not only is the planet at stake, but all of time itself.  Can this ragtag team defeat an immortal threat unlike anything they have ever known? DC’S LEGENDS OF TOMORROW stars Victor Garber (“The Flash,” “Alias”); Brandon Routh (“Arrow,” “Superman Returns”); Arthur Darvill (“Doctor Who”); Caity Lotz (“Arrow”); Ciarra Renee (“Pippin”); Franz Drameh (“Edge of Tomorrow”); with Dominic Purcell (“The Flash,” “Prison Break”); and Wentworth Miller (“The Flash,” “Prison Break”). Based on the characters from DC Comics, DC’S LEGENDS OF TOMORROW is from Bonanza Productions Inc. in association with Berlanti Productions and Warner Bros. Television, with executive producers Greg Berlanti (“Arrow,” “The Flash,” upcoming “Pan”), Marc Guggenheim (“Arrow,” “Eli Stone,” “Percy Jackson: Sea of Monsters”), Andrew Kreisberg (“Arrow,” “The Flash,” “Eli Stone,” “Warehouse 13”) and Sarah Schechter (“Arrow,” “The Flash,” upcoming “Pan”).
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #7414 Dátum: 2015. május 14. - 17:48:54 »
Tegnap délután az Euronews hírcsatornán volt egy rövid, kb. 5 perces bejátszás a hétvégi képregényfesztiválról. Egy francia rajzolóval (azt hiszem Typex volt a neve), és egy cseh hölggyel készült riport volt benne, illetve a Kingpines pult többször is felismerhető volt, és a záróképen a képregényekkel teli Kingpines állvány volt totálban. :kingpin:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7415 Dátum: 2015. május 14. - 18:03:39 »
Rip Hunter, időutazó.

Áááh...  kúl, akkor valszeg ő hozza a rossz híreket  ;D
Hm, akkor vajon Booster feltünése is várható, úgy tom, hogy Rip Booster fia...  :headscratch:

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7416 Dátum: 2015. május 14. - 18:34:52 »
Most pedig már meg is van az első ellenség, aki nem más, mint Vandal Savage.

http://www.newsarama.com/24501-vandal-savage-revealed-at-dc-s-legends-of-tomorrow-s-first-big-bad.html
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #7417 Dátum: 2015. május 14. - 19:07:44 »
Trailer is van már:
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 14. - 19:12:05 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7418 Dátum: 2015. május 14. - 20:09:45 »
Öhm, egyelőre nem merem megnézni... spoileres a Flash és az Arrow végére nézve? (21. résznél tartok mindkettőben...)

Raisu

• Traveller
« Válasz #7419 Dátum: 2015. május 14. - 20:21:38 »
Nem.