Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043268 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
Re:TV Műsorok
« Válasz #7460 Dátum: 2015. május 27. - 12:47:28 »
Engem amúgy az érdekelne, hogy Marvel sorozatok miért nem voltak eddig. Mármint, DC-s sorozatok a '90-es évek közepe óta szinte folyamatosan mennek, ehhez képest a Marvelnek egészen a SHIELD-ig nem volt semmi jelentős dobása
Szerintem azért, mert a DC a Warner leányvállalata, míg a Marvel önálló volt, és csak most, hogy beindult a stúdió, és felvásárolta a Disney, lett erre kapacitása.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7461 Dátum: 2015. május 27. - 13:19:01 »
De attól még más stúdiók láthattak volna fantáziát a hőseikben. Pl. a Fox már a 2000-es évek elején csinálhatott volna egy X-Men sorozatot.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7462 Dátum: 2015. május 27. - 13:29:22 »
De attól még más stúdiók láthattak volna fantáziát a hőseikben. Pl. a Fox már a 2000-es évek elején csinálhatott volna egy X-Men sorozatot.

Anno elég problémás lett volna összehozni egy X-Men sorozatot tekintve,hogy oda azért kell némi cgi ami meg akkoriban túl drága volt és kb elérhetetlen egy tv sorozat számára. Nézd csak meg a Smallville-t és rájössz miről beszélek ;D
Manapság már meg lehetne próbálni,de még mindig csak korlátokkal, mert a legtöbb mutáns ereje azért sok effektet követel mint pl Magneto, Vihar, Apokalipszis, Árnyék stb Egyelőre jobb ha inkább egész estés filmeket csinálnak velük mint sorozatot, bár egy X-Faktort azért el tudnék képzelni olyan tagokkal akik nem kerülnek olyan sokba! Küklopsz, Bestia, Rozsomák, Jean, Kolosszus szerintem simán beleférne és abszolút nem tűnne gagyinak a megvalósítás 8)

De én azt javaslom,hogy előbb csináljanak egy Pókember vagy Batman sorozatot, mert hozzájuk teljesen passzol a sorozatmodell. Nyilván nem fognak mivel jelenleg a blockbuster filmekben van a pénz,de azért álmodozni csak szabad :D

Raisu

• Traveller
« Válasz #7463 Dátum: 2015. május 27. - 13:48:38 »
A Smallville esetében szerintem a CGI volt a legkisebb baj, bár tény, hogy az utolsó évadokban már az is nevetséges volt. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #7464 Dátum: 2015. május 27. - 14:22:49 »
Ott, ha jól emlékszem a 7. évadtól ment el a producer, vagy mi i s volt, és lett kisebb költségvetése...  de ahhoz képest Végítéletet egész szépen oldották meg... kinézetét, és nem a nevetséges harcot vele gondolok ;D

Amúgy egy Batman sorozatra én is befizetnék... röhej, hogy a Gotham végülis az lenne, de mégsem...  :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7465 Dátum: 2015. május 27. - 14:28:46 »
Na igen, és ahogy elnézem a jelenlegi felhozatalt a cgi még most is messze van a normálistól :lol: Bár a Flash azért elég jól hozza az elvárt szintet,de van még hová fejlődni. Remélem a következő 5 évben az effektek minősége javulni fog és akkor jöhetnek a komplikáltabb sorozatok is.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7466 Dátum: 2015. május 27. - 14:33:14 »
Emlékszik valaki erre a sorozatra?
http://www.imdb.com/title/tt0165564/?ref_=nm_flmg_act_34
Pokoli szolgálat (Bristone)
Lionel Luthor a Smallevilleből volt az Ördög/Isten :)

Raisu

• Traveller
« Válasz #7467 Dátum: 2015. május 27. - 14:33:59 »
Nem, a Gotham egy előzménysorozat, egy Gordon és Batman ellenségei sorozat. ;) Ez az, amit az emberek valamiért nem akarnak megérteni, pedig akkor talán nem fikáznák ennyire.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7468 Dátum: 2015. május 27. - 15:28:08 »
Engem amúgy az érdekelne, hogy Marvel sorozatok miért nem voltak eddig. Mármint, DC-s sorozatok a '90-es évek közepe óta szinte folyamatosan mennek, ehhez képest a Marvelnek egészen a SHIELD-ig nem volt semmi jelentős dobása
Szerintem azért, mert a DC a Warner leányvállalata, míg a Marvel önálló volt, és csak most, hogy beindult a stúdió, és felvásárolta a Disney, lett erre kapacitása.
Az volt a baj, hogy idióták kezében voltak a jogok, Megtolró, Fenegyerek, Elektra, Blade, őket már a 90-es években TV-re adaptálhatták volna, de nem, ők úgy gondolták csinálnak, valami X-Men jellegű, hibrid baromságokat!

Rajzfilmek terén viszont, a Marvel vezetett a 90-es években, (lásd: Spider-Man, X-Men, Fantastic Four, Hulk, Iron-man, Silver Surfer), míg a DC/Warner csak Batman-ben és egy Superman rajzfilm sorozatban gondolkodott.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7469 Dátum: 2015. május 27. - 15:29:16 »
Egen, csak nekem épp azzal van a bajom, mint anno a Smallal... itt már mindenki megjelenik még azelőtt, hogy Bruceból bats legyen... amott is Clark már összeakadt mindenkivel még mielőtt Supermenné vált volna...  oké-oké, tom, egy idő után már az egész Smallville kezdeti évek elhagyta az előzmény bemutatása eredeti ötletet és kialakult egy "önálló univerzum"

Raisu

• Traveller
« Válasz #7470 Dátum: 2015. május 27. - 15:56:40 »
De a Gothamben nem szuperbűnözőkről van szó, hanem többnyire egyszerű gengszterekről, akik valószínűleg már az előtt is gengszterkedtek, hogy Batman színrelépett volna. Ha mondjuk rendes Joker, Mr. Freeze meg Poison Ivy lenne, és 10+ évig sanyargatnák Gothamet, mielőtt Bruce felöltené a gúnyát, az tényleg gáz lenne, de szerencsére nem ez megy a sorozatban. :)

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7471 Dátum: 2015. június 01. - 18:35:38 »
 :brow:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7472 Dátum: 2015. június 01. - 19:30:50 »
Várós.  :brow:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #7473 Dátum: 2015. június 02. - 09:22:56 »
Ez mitől olyan várós? Mitől lesz ez különleges, hogy egy teljes 10 epizódos sorozatot csináljanak belőle?  :headscratch:

Todd

• Pókfej
« Válasz #7474 Dátum: 2015. június 02. - 09:28:57 »
Attól várós gondolom, hogy a DareDevil is egy marha jó sorozat lett.  ;)
Én most járok a vége felé, de nagyon sok meglepő fordulat van benne, az egész teljesen kompromisszum mentes. Amúgy a Marvel eddig is a maradékkal építkezett, mivel minden igazán nagy karakterüket eladták, mégis felhúzta a legjobb filmes univerzumot, míg mindenki más aki arany bányákon ült belebukott.
Igen, a karakter totál érdektelen, de attól még várós.
Kéne ebbe a kis mini univerzumba egy Megtorló is, és térjen vissza Tom Jane!

Raisu

• Traveller
« Válasz #7475 Dátum: 2015. június 02. - 09:53:43 »
Könyörgök, David Tennant lesz benne Purple Man, naná, hogy várós.  ;D

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7476 Dátum: 2015. június 02. - 10:14:39 »

Ha nem is egy saját sorozatban (az lenne a legjobb), de a Daredevil második évadába jöhetne!  8)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7477 Dátum: 2015. június 02. - 10:35:27 »
Akár. A Garth Ennis féle Murdock, Castle gyerekkori barátság egy tök érdekes vonal lenne, és abszolút illene a sorozatba. Vagy akár egy olyan sztori, hogy Castle-t letartoztatják (vagyis inkább hagyja magát elkapatni :D), és Matt lenne az ügyvédje. Ezek simán mehetnének a sorozatba.
És a kezem belelóg a bilibe. ;D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7478 Dátum: 2015. június 02. - 10:36:48 »
Ez mitől olyan várós? Mitől lesz ez különleges, hogy egy teljes 10 epizódos sorozatot csináljanak belőle?  :headscratch:

Valahogy nekem is ez volt az első gondolatom. :D
Egyébként ez a csaj volt Jane a Breaking Bad-ben.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7479 Dátum: 2015. június 02. - 11:25:57 »
Attól várós gondolom, hogy a DareDevil is egy marha jó sorozat lett.  ;)
Én most járok a vége felé, de nagyon sok meglepő fordulat van benne, az egész teljesen kompromisszum mentes. Amúgy a Marvel eddig is a maradékkal építkezett, mivel minden igazán nagy karakterüket eladták, mégis felhúzta a legjobb filmes univerzumot, míg mindenki más aki arany bányákon ült belebukott.
Igen, a karakter totál érdektelen, de attól még várós.
Vili, hogy a DD jó, ezt adom, mert én is a 8.nál tartok és meglepően jó, bár nekem kicsit lassú, oks, hogy ügyvéd, de elég sok az ügyvédes dolog benne, elmehetne egy olyan sorozatnak is simán ;D de a Vezér nagyon jó, nagyon bejött (olyan mint egy nagy gyerek egy-két helyen ;D ).
Szal, azt vágom,h ogy DD ből miért kapott tv sorozatot, de egy ilyen kis semmilyen ?  :headscratch: ) karakter mint Jessica Jones? Nekem furi.