Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043375 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:TV Műsorok
« Válasz #7500 Dátum: 2015. június 10. - 14:26:35 »
Nem fiatal hozzá?

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7501 Dátum: 2015. június 10. - 14:47:26 »
Hát ha azt nézzük, hogy Thomas Jane fiatalabb volt mikor eljátszotta a szerepet, mint ő most, akkor nem. ;)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Todd

• Pókfej
« Válasz #7502 Dátum: 2015. június 10. - 15:21:13 »
Hát ne abból indulj ki, hogy a Vietnami háborúban szolgált. ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7503 Dátum: 2015. június 10. - 15:36:27 »
Meg amúgyis az a trend, hogy mindenkit megfiatalítanak. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7504 Dátum: 2015. június 10. - 21:18:09 »
Sajnos nekem elsősorban nem a  WD van a szemem előtt, hanem az Így jártam anyátokkal.  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7505 Dátum: 2015. június 10. - 22:54:59 »
Spoilerek!

Flash: ma fejeztem be a sorit. Télen megnéztem ugyan az első felét, de már alig emlékeztem rá, így most elkezdtem elölről. Bátran állítom, hogy az egyik abszolút kedvenc sorozatom  lett. A WD csak kispályásként kulloghat jóval elmaradva mögötte. Életemben először éreztem egy sorozatnál mérhetetlen dühöt (amikor megölték Ciscót, és úgy tűnt, a legjobb mellékszereplőt kiírják a sorozatból), de nem csak ennyi az érdeme.
A szereplők nagyon jók kivétel nélkül (talán Thwane volt gyengébb, de a végén nagyon odatette magát). Az Íjász-Flash bunyó  király volt, Felicity vendégszereplései  is mindig telitalálatok voltak, ahogy az időutazós rész is, és ritka, de a romantikus szál sem volt sem  túlzó, sem erőltetett.  Barry nem volt  legyőzhetetlen - sokszor csak a  véletlennek köszönhette az  életét. Wells játéka is nagyon tetszett. Rég láttam olyan sorozatot,. amit alig lehetett  félbehagyni, de ez olyan volt.
10/10

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #7506 Dátum: 2015. június 10. - 22:56:47 »
Most jött ki az Izombie évadzáró... nagyon király rész volt, akár csak a többi... jöhetne jövőhéten a második évad.  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7507 Dátum: 2015. június 11. - 09:17:01 »
kaine: őt tartod a legjobb mellékszereplőnek? Én kb. tapsikoltam örömömben, amikor, amikor Wells megölte, és csak minimális mértékben sajnáltam. Amikor meg a vége felé leesett, hogy az egészet visszacsinálják, nagyon csalódott voltam. :'D Persze, utána megtudtam, hogy ő lesz Vibe, úgyhogy onnantól kezdve már nem is vártam a halálát. De legalább az évad végére feleannyira se volt idegesítő, mint kb. a 16-17-ig részig folyamatosan. Szvsz. Joe köröket ver mindenkire mellékszereplők közül.

Közben végre bepótoltam a Daredevilt, és baromi jól szórakoztam. Vannak apróbb hibái, de kb. semmit sem vonnak le az élvezhetőségből. Nagyon eltalálták a hangulatot, a karaktereket, a castingot, mindent. Az egyik kedvenc részem, amikor flashbackelnek Matt és Foggy egyetemi éveire, nem is gondoltam volna, hogy ilyen feelgood hangulata lesz bármelyik jelenetnek is, mint azoknak a flashbackeknek. Wesley-t nagyon bírtam, sajnáltam is, hogy meghalt szegény, és hogy nem bontották ki kicsit jobban a karaktert, engem pl. érdekelt volna, hogy ismerkedett meg Fiskkel. Vanessa és Fisk kapcsolata is nagyon tetszett, meg úgy egyáltalán Fisk maga egy remek karakter lett. Kicsit úgy éreztem, hogy egyszerre volt félelmetes maffiavezér és egy hisztis kisgyerek. Fenegyerek új jelmez viszont nem jött be. Szerintem a filmben sokkal jobban eltalálták. :\ Kíváncsian várom, hogy mi lesz a második évadban. Azt meg megint csak sajnálom, hogy Ben Urichot ezzel kiírták a filmes univerzumból. :(

Todd

• Pókfej
« Válasz #7508 Dátum: 2015. június 11. - 09:41:57 »
Fisk szerintem is jó karakter volt, főleg hogy időnként mondhatni egészen szimpatikus volt, már-már neki szurkoltam néha, ogy sikerüljön kicsinálnia valakit.  ;D
A sorozat végi jelmez nekem tetszett, kár hogy most csak ennyit láttunk belőle. Bent kicsit én is sajnáltam, és főként tényleg emiatt, de úgy néz ki, hogy a Marvelnél nem hosszú életűek a Ben nevű karakterek.  :twisted:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7509 Dátum: 2015. június 11. - 10:33:44 »
kaine: őt tartod a legjobb mellékszereplőnek? Én kb. tapsikoltam örömömben, amikor, amikor Wells megölte, és csak minimális mértékben sajnáltam. Amikor meg a vége felé leesett, hogy az egészet visszacsinálják, nagyon csalódott voltam. :'D Persze, utána megtudtam, hogy ő lesz Vibe, úgyhogy onnantól kezdve már nem is vártam a halálát. De legalább az évad végére feleannyira se volt idegesítő, mint kb. a 16-17-ig részig folyamatosan. Szvsz. Joe köröket ver mindenkire mellékszereplők közül.
Joe? Tényleg jó ő is, de semmi extra nekem. Bevallom, a félévadnál még nekem sem volt  kedvenc, de a második felében nagyon az lett. Amikor a Fekete Kanáritól a gépért cserébe egy közös fotót kért, az óriási volt.  ;D
Jut eszembe, eleve fantasztikus volt, hogy a régi Flash volt Barry apja (ő is jobb volt nekem Joe-nál), plusz a Star laboros Tinát  is betették, aki ráadásul itt is Tina, de végül mindent vitt és zseniális ötlet volt a Trickster visszahozása. Aki ezt kitalálta, egy állat volt.  ;D Hogy a régi, 20 évvel ezelőtti Flash sorozatban Trickstert játszó Mark Hamill megint szerepeljen, ráadásul úgy, hogy a sztori szerint 20 éve lecsukott Trickstert elővegyék (és nem mellesleg összehozzák  itt Barry apjával, az akkori Flashsel, aki akkor lecsukatta). Ha pedig mindez nem lett volna elég, feltolták a geek-faktort  100%-ra, és Mark Hamill szájából elhangzott az "én vagyok az apád!" mondat.  :lol:

A vége: Thwane megszakította Wells idővonalát, vagyis az Anti-Flash megszűnt létezni. De akkor nem jött vissza az időben, nem ölte meg Wellst, a részecskegyorsító  a maga idejében készül el, nem lesz hibás, és Flash sem születik meg. Nem?
« Utoljára szerkesztve: 2015. június 11. - 10:39:13 írta kaine »

Ju

• Pókfej
« Válasz #7510 Dátum: 2015. június 11. - 16:24:41 »
Sajnos nekem elsősorban nem a  WD van a szemem előtt, hanem az Így jártam anyátokkal.  :D
Abban is benne volt?? :D

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #7511 Dátum: 2015. június 11. - 16:37:04 »
Egy részben 10 éve.

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #7512 Dátum: 2015. június 11. - 20:04:31 »
Ma néztem meg az Arrow utolsó részét.
Itt akár véget is érhetne az egész sorozat...happy end,mindenki megkapta amit akart.Én speciel nem is bánnám,már nagyon lapos volt ez a 3.évad,nem azt mondom,volt pár jó rész de összességében elmaradt az előző kettőtől.
Amúgy simán lehetne csinálni egy Arrow ivós játékot:igyál amikor valaki azt mondja hogy "you have failed this city","to save my city","become someone else","become something else"...ez a pár sor komolyan mondom hogy minden részben benne van valamilyen formában,és nem csak a bevezetésben...szerintem tuti hogy direkt csinálják. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7513 Dátum: 2015. június 11. - 23:12:06 »
Abban is benne volt?? :D
Az első részek egyikében, amikor Ted háromszor hívta el Robint egy bulira, és emiatt három bulit kellett tartaniuk. :) Ő volt az ismeretlen srác a buliban, akiről Ted beszélt, hogy mindig van valaki, akiről senki sem tudja, kicsoda, és hogy került oda. :) Kicsit mexikói selyemfiú kinézete van, szöges ellentétben áll a WD  szerepével. :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #7514 Dátum: 2015. június 15. - 16:37:49 »
Az első részek egyikében, amikor Ted háromszor hívta el Robint egy bulira, és emiatt három bulit kellett tartaniuk. :) Ő volt az ismeretlen srác a buliban, akiről Ted beszélt, hogy mindig van valaki, akiről senki sem tudja, kicsoda, és hogy került oda. :) Kicsit mexikói selyemfiú kinézete van, szöges ellentétben áll a WD  szerepével. :)
Jaaa...! :D Tudom, melyik rész. :) Majd megnézem újra, mert pont ő nem maradt meg. Azt hiszem, a mexikói selyemfiú beütés közrejátszott benne. ;D

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #7515 Dátum: 2015. június 18. - 01:01:05 »
A vége: Thwane megszakította Wells idővonalát, vagyis az Anti-Flash megszűnt létezni. De akkor nem jött vissza az időben, nem ölte meg Wellst, a részecskegyorsító  a maga idejében készül el, nem lesz hibás, és Flash sem születik meg. Nem?
Elméletileg a gyorsító mindenképpen hibás lett volna Thawn/Wells a jövőből jött úgyhogy ő gyorsabban megépítette , mert nem akarta kivárni azt a 30-35 évet ameddig Barry Flas-é válik + kellő mértékben felgyorsul ahhoz hogy ezt felhasználja az időgépéhez...Thawn ereje elméletileg a ruhájából jön ami valahogy fel van tültve Flas Speed-force-ával és itt lett az egész annyira belemagyarázós hogy nem érdemes kattogni rajta...főleg ha azt vesszük hogy a Berry-t megcsapó villám is Barry maga (itt is volt Válság) ergo oda csapódik be a téridőbe ahova akar a részecskegyorsító baleset meg sok hűhó semmiért...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7516 Dátum: 2015. június 18. - 12:55:46 »
Én úgy gondoltam, hogy Wells direkt szabotálta a gépet, hogy megszülethessen a Villám, vagyis ha nem cserélik le Thwane-re, akkor akár működhetett volna is.

Ma befejeztem a Zöld Íjászt is. A félévadtól néztem, eleinte elég fura volt, hogy minden rész arról szól, hogy valaki hazudott, kiderült, nagyon sajnál valaki valamit, és sírnak. Szerencsére nem tartott túl sokáig, és utána már egyre jobb lett. A régi háttérsztori is jobban tetszett, mint korábban a szigetes. Örültem Katana megjelenésének, de ami mindent vitt nálam, az a Kanári-sírás megjelenése és kivitelezése. Óriási volt, vagy 15-ször visszatekertem. :) Vajon erre Nyssa tanította?
Legjobb mellékszereplő továbbra is Felicity, de Nyssa is nagyon tetszett (már a megjelenése óta). Először azt hittem, hogy ő lesz Lady Shiva.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7517 Dátum: 2015. június 18. - 14:30:03 »
Egyre biztosabb vagyok benne, kaine, hogy nekünk homlokegyenest ellenkező az ízlésünk. :D Számomra a 3. évadban Ray és Nyssa volt a legjobb mellékszereplő, Felicityt szerintem eléggé tönkretette az Oliverrel való románca. Kb. tényleg csak sírt egész évadban. Kivéve, amikor Ray-jel volt. Ray-jel jók voltak. A hongkongi sztori meg rengeteg sebből vérzett, és az egész csak arra kellett, hogy a végén tudjuk, hogy mi az az Alfa-Omega vírus, illetve hogy emlékeztessenek minket arra, hogy Amanda Waller tényleg nagyon buta. Jó, behozták Katanát is. De ettől eltekintve az egész dög unalom volt, és nevetséges. Amikor pl. Oliver kínaiul nyugtatgatja a szerencsétlen Akiót, aki amúgy japán, nem tudtam eldönteni, hogy sírjak-e, vagy nevessek kínomban. Ra's al Ghul meg... róla ne is beszéljünk. Ezt a szánalmas paprikajancsit nem fogom megbocsátani nekik egy ideig. Remélem, hogy csak azért volt ekkora színvonalbeli zuhanás, mert a Flash-sel voltak elfoglalva a készítők, és jövőre sikerül kitalálniuk, hogy hogy tudják megoldani, hogy mindkét sorozatuk jó legyen. Vagy akkor a negyedik évad végén köszönjenek el Oliveréktől, és foglalkozzanak csak Barryékkel. Én legalábbis biztos azt fogom tenni még egy ilyen évad után.  :uhoh:

Btw, a canary cry a gallérnak volt köszönhető, amelyet Cisco készített Laurelnek, Nyssának semmi köze nem volt hozzá. Vagy mire gondolsz?
« Utoljára szerkesztve: 2015. június 18. - 14:32:10 írta Raisu »

BuB

• Pókfej
« Válasz #7518 Dátum: 2015. június 18. - 14:41:02 »
He, sokan a színvonalbeli zuhanást a sorozat hosszúságában keresték, nost, ez nem fog változni, mert a 4. évad is 23 részes lesz... ahogy a Flash is, viszont a Legend of Tommorrow meg csak 16... lehet jobban járna mindegyik sorozat ezzela  16 résszel...  :headscratch:

Btw: mi bajod votl Rassal? Nekem rohadtul bejött, Ollie ellent mond nekem, oké, ellene fordítom a várost, amit annyira szeret, hogy semmi más választása nelegyen, mint "hozzá rohanni"... rohadt jó taktika volt, és egész végig vakartam a  fejem, hogy a képregényben Batseel ezt miért nem játszotta meg soha?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #7519 Dátum: 2015. június 18. - 16:21:07 »
Leginkább az, hogy a színésznek zéró kisugárzás volt, nem volt benne semmi tekintélyt parancsoló, és egyáltalán nem jött át, hogy ő egy sokat  megért, bölcs, tiszteletre méltó ellenfél. Inkább volt egy egyszerű, hisztis terrorista, aki random jóslatokban hitt, és akinek a legnagyobb problémája az életben, hogy lánya született, és nem fia... És ez ugyan nem a karakter hibája, de az évad legnagyobb baromságai hozzá köthetők (ld. Oliver túléli a döfést és a zuhanást, illetve a magyarázat, hogy miért nem lehet elmondani Ra's al Ghulnak, hogy Merlyn tehet Sarah haláláról, és nem Thea. Ez utóbbi mondjuk elég sokat hozzátesz a karakter ostobaságához.)