Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043223 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
Re:TV Műsorok
« Válasz #7960 Dátum: 2016. március 17. - 20:20:21 »
Már csak két napot kell rá várni.  :oh:  ;D
Már csak 4 óra és 10 perc.  :brow: 
Addig Leon S. Kennedy majd folyamatosan mondja a pontos időt, mint az 5. Resident Evil filmben tette. :twisted: :hehe:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7961 Dátum: 2016. március 18. - 20:50:37 »
Daredevil S2
Négy részen vagyok túl,(igen, nehéz leállni) eddig hozza színvonalat. Mind akció mind dramaturgia terén. Sőt akcióban még jobban. Aki nézte az első évadot, az biztosan emlékszik arra a jelenetre, amikor Fenegyerek szétver 5-6 ruszki fickót egy folyosón hogy megmentsen egy elrabolt gyereket. No azt überelték, nem is kicsit.  :dd3: :box: :tujau:
Frank Castle meg k***a jó.  Jon Bertnhal, jó  választás volt. Karakter pont ellentéte Wilson Fisk-nek. Nem a háttérből, árnyékból ügyködik, már első részben kőkeményen leszögezi (a maga módján), hogy nem szarral gurigázik.
Holnap ledarálom az egészet.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

balogh44

• Thanos
« Válasz #7962 Dátum: 2016. március 18. - 22:57:48 »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7963 Dátum: 2016. március 19. - 08:41:51 »
Daredevil S2
Négy részen vagyok túl,(igen, nehéz leállni) eddig hozza színvonalat. Mind akció mind dramaturgia terén. Sőt akcióban még jobban. Aki nézte az első évadot, az biztosan emlékszik arra a jelenetre, amikor Fenegyerek szétver 5-6 ruszki fickót egy folyosón hogy megmentsen egy elrabolt gyereket. No azt überelték, nem is kicsit.  :dd3: :box: :tujau:
Abban a jelentben az volt a legjobb, hogy nem volt benne vágás. Ez is vágás nélküli?

Mero

• Thanos
« Válasz #7964 Dátum: 2016. március 19. - 08:46:31 »
Igen. Legalábbis annak tűnik.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7965 Dátum: 2016. március 19. - 09:24:15 »
Ja persze, lehet, hogy van benne, csak el van rejtve. Ez már csak az extrákból derül ki :)

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7966 Dátum: 2016. március 19. - 09:58:39 »
Daredevil S2

Én eddig öt részen vagyok túl, de csak megerősíteni tudlak, tényleg brutál jó. Kicsit féltem a showrunner váltás miatt, de max a stílusban érződik kicsit, a színvonalban egyáltalán nem. Rohadt jó, hogy foglalkoznak a hatalmi vákummal, amit Fisk maga után hagyott, és nem egyszerűen behoznak egy új főgenyát, aztán annyi.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7967 Dátum: 2016. március 19. - 19:04:35 »
Mert amúgy az egész 2. évad már elérhető?

Raisu

• Traveller
« Válasz #7968 Dátum: 2016. március 19. - 19:08:52 »
Igen, a Netflixes sorozatokból mindig kijön egyben az egész évad.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7969 Dátum: 2016. március 19. - 19:10:26 »
És az összes részhez van felirat?Mert én csak az 1. részhez találtam.

Mero

• Thanos
« Válasz #7970 Dátum: 2016. március 19. - 20:18:06 »
A Netflixen még nincs magyar felirat. Vagy csak rosszul tudom.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7971 Dátum: 2016. március 19. - 20:51:17 »
Nem, egyelőre nincs a Netflixen magyar felirat (szerintem nem is lesz még egy jó ideig), az meg, hogy a feliratozók milyen tempóval dolgoznak más kérdés. Gondolom, akik innen a fórumról darálják, azok vagy felirat nélkül, vagy angol felirattal nézik. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7972 Dátum: 2016. március 19. - 21:31:48 »
Igen. Legalábbis annak tűnik.
Gondolom ez a jelenet van most kint az IMDB főoldalán.

Mero

• Thanos
« Válasz #7973 Dátum: 2016. március 20. - 17:15:50 »
Igen.Egy része.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7974 Dátum: 2016. március 20. - 18:12:09 »
Tetszik. AZ első évad beli is jó volt. Nagyon valóságos, nem olyan kungfu filmesen pörgős, bár azt is szeretem. Szinte együtt fáradok el Fenegyerekkel,ahogy a végén már csak vonszolja magát.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7975 Dátum: 2016. március 21. - 13:58:04 »
Na így, hogy hagytam ülepedni a Daredevil második évadát egy napra írok róla pár gondolatot:
Az eleje, sőt talán a 3/4-e nagyon tetszett, hozta az első évad minőségét. Jon Bernthal meg amennyire szkeptikus voltam vele szemben, annyira rám cáfolt, rohadt jó Punishert lett belőle. De a vége fele egyre csalódottabb lettem. Inkább az egészet spoiler-be teszem, nehogy lelőjjek valakinek bármit is.

Az Elektrát játszó szinésznőt az elején bírtam, de ahogy haladtunk előre úgy lett egyre idegesítőbb. Az egész utolsó része az évadnak egyszerűen túl sok volt, sokat akartak, sokat sűrítettek bele, pedig ha kevesebbel megelégszenek ez is egy tökéletes évad lehetett volna. Még Fisk visszahozására azt mondtam, hogy ötletes.
De aztán jött Nobu, meg az egész Kéz sztorivonal, a Black Sky ami szerintem nagyon rossz volt. Hirtelen csak Elektra lett a kiválasztott, arról meg el is feledkeztünk, hogy több Black Sky is van, példának okáért az első évadban is volt egy. Tetszett, ahogy a Punisher sztorivonalat csinálták, de közben én nem hoztam volna be egy ekkora sztorit, mint a Kéz és Elektra, ez így nagyon összecsapott lett. Két ekkora sztorit nem fontam volna így össze...
Meg aztán még visszahozták Madame Gao-t, akit én már csak az Iron Fist sorozatba vártam vissza.
Az ezredes (vagy milyen rangja volt) meg amint megjelent a bíróságon lehetett tudni, hogy valami nem stimmel vele.
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy kiírták Ben Urichot, most meg kapkodtak, hogyan pótolják. Meg fura, hogy pár hónap alatt nem ürítették még ki az irodáját.
Továbbá meg számomra Matt viselkedése vagy hozzáállása hagyott bennem negatív érzéseket. Valahogy, az ügyvéd-igazságosztó-magánügyek civódást szerintem néhol nagyon karakter idegen volt. Az teljesen egyértemű volt, hogy a Nelson and Murdock feloszlik, de így szétbombázni a triászt, hát...
És amit mindennél jobban hiányoltam, egy korrekt lezárást, ahogy az első évad is egy kerek egész volt. Nem tudom, lehet csak az első évad tette hihetetlen magasra a lécet (tiszta True Detective effektus) és csak azért érzek így.

Szóval, én hihetetlen módon vártam, mert az első évad az AmKap 2-vel a két kedvenc MCU "epizódom", és ebben az évadban is volt potenciál, de ahogy írtam is, a kevesebb néha több :/ De ettől függetlenül jöhetne a 3. évad Bullseye-al ;D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7976 Dátum: 2016. március 24. - 20:43:24 »
Jó ez a Daredevil 2. évad.Bár egyértelműen Megtorló teszi azzá.Nem is a Foggy,vagy Karen.
Kegyetlenül jó.Amikor a tetőn kiláncolja Fenegyereket,és akkor,amiket ott mond,azzal teljes mértékben egyetértek.
Csak hogy a főnökömet idézzem: "Sajnos ilyen a világ."

Todd

• Pókfej
« Válasz #7977 Dátum: 2016. március 25. - 11:12:08 »
Erről valahogy ez jutott eszembe.
Az a különbség, hogy szerintem mind a Daredevil, mind a Megtorló által képviselt nézőpont a maga módján logikus jól értelmesen felépített és reális, épp ezért érdekes a két karakter konfliktusa, mert mindkettőnek van igazsága.
Háát... ha szerinted a Megtolrló gondolkodásmódja "értelmesen felépített és reális", akkor menj el pszichiáterhez szerintem.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7978 Dátum: 2016. március 25. - 19:32:26 »
Srácok!

Nem tud valaki egy magyar feliratot a Fenegyerek 2. évad,9. részéhez?Az összeshez van,de ehhez nem találtam.  :(
« Utoljára szerkesztve: 2016. március 26. - 14:51:38 írta Rockatansky »

Todd

• Pókfej
« Válasz #7979 Dátum: 2016. március 26. - 20:45:02 »
Most nézem újra a 90-es évek beli animated seriest. És úristen, a Nolan filmek, Arkham játékok, Mostani Batman képregények után mennyire jó egy olyan Batmant látni, aki nem egy érzelmi roncs, és aki képes a harag megfélemlítés, búsan nézés trión kívül más érzelmi megnyilvánulásokra is, sőt sokszor humoros, időnként pedig együtt érző, az ellenfeleivel szemben is.
Jó, sok kifejezetten komikus epizód is van, de sok baromi komoly is.