Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041102 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
Re:TV Műsorok
« Válasz #8000 Dátum: 2016. április 23. - 06:27:55 »
Lesz Krypton sorozat? :ohmy:
BATMAN,Spawn,Star Wars

Raisu

• Traveller
« Válasz #8001 Dátum: 2016. április 23. - 08:04:08 »
Ha berendelik, akkor igen.

szabocsab2

• Grizzly
  • *
« Válasz #8002 Dátum: 2016. április 23. - 19:20:51 »
Íme a legújabb Doctor Who companion:https://youtu.be/YaLficIRInM

BuB

• Pókfej
« Válasz #8003 Dátum: 2016. április 23. - 22:22:19 »
Hehe, láttátok, hogy az RTL-en holnap este lesz az Amerika Kapitány, az Első Bosszúálló este 8-tól?
És bírom milyen pofás reklámokat csináltak neki.  :D

(azért jól szétszedték a Marvel filmeket, A Vas Filmek és a Hulk a tv2-őn, a Bosszúállók és Kapi az RTl-en... a Thor nem is tom, volt e már vhol...? )
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #8004 Dátum: 2016. április 24. - 09:22:31 »
Pont tegnap este láttam és nekem is nagyon bejött a reklám!

Kárt,hogy nincs fent sehol... :-\
BATMAN,Spawn,Star Wars

BuB

• Pókfej
« Válasz #8005 Dátum: 2016. április 24. - 20:56:10 »
Anyás, milyen kis exkluzív kicsiny reklámot kapott a Kapi 3 az RtL-en az Első rész alatt.  :oh:
Nem tom, vajon a 2. részt leadják a 3. előtt?  :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #8006 Dátum: 2016. április 25. - 00:02:16 »
Nem nézek tévét már ezer éve, viszont találtam egy viszonylag friss reklámot PH-ról. Véletlenül nem ez volna az?  ;D

Az első rész reklámját is megtaláltam:

http://rtl.hu/rtlklub/ajanlo/amerika-kapitany-az-elso-bosszuallo-2016-04-24

Harmadjára pedig... Volt másnak is bátorsága megnézni ezt az Audi reklámnak álcázott konkrét jelenetet magából a Kapi 3 filmből? Amíg konkrét csavarokat le nem lőnek, addig nem zavar. Így is több az elérhető marketinganyag, mint kéne. A net átka.  :drying:

https://www.youtube.com/watch?v=Ur7sXdGkBl8
« Utoljára szerkesztve: 2016. április 25. - 00:30:50 írta BlackArrow »

Todd

• Pókfej
« Válasz #8007 Dátum: 2016. április 25. - 08:15:08 »
Hát ez valami baromi jól sikerült, nagyon erős évad volt. Képregényes/szuperhősös sorozatok közül szerintem ez az eddigi legjobb. Már az első évad is tetszett, és féltem is picit, hogy nem tudnak annyira jót összerakni a másodikra, de tévedtem. Nem is kicsit. Nemhogy jobb volt, hanem sokkal jobb.
Nekem az első évad vontatottnak és sokszor eseménytelennek tűnt, de kétségkívül jó volt, viszont erről ez egész biztosan nem mondható el, végig úgy éreztem, hogy pörög.

Ehhez nagyon nagyban hozzájárul Megtorló karaktere, akit valami hihetetlenül jól vittek filmre, szerintem a mozis verziók elbújkálhatnak mellette. ..
Kifejezetten jót tett neki, hogy más karakter sorozatában ismerhettük meg, mert így először kívülről csak annyit láthattunk, hogy micsoda vadállat mészáros, de ahogy keresztezték az útjaik egymást Fenegyerekkel, úgy ismerhettük meg mi is a személyiségét, részleteket a múltjából, céljait, morális értékrendjét.
Maximálisan egyetértek, a Megtorló vonal vitte a hátán az évadot, pedig elvileg nem is az volt a fő veszélyforrás. Szerintem is jobb volt így, mintha önálló sorozatot kapott volna, mert így megmaradt az, ami eredetileg a karakter megjelenésénél is volt, hogy ő igazából egy "főgonosz" és nem egy "superhero", és csak fokozatosan bontják ki, kedveljük meg. Először úgy álltam hozzá, hogy ez egy pszichopata, aki ezzel egyetért, az őrült, aztán egyre jobban megismertük, megsajnáltuk a karaktert.
Az is tetszett, hogy a konfliktus legalább ugyanannyira verbális volt kettejük kzött, mint fizikai. Így kell ezt jól megírni.
Érdekes volt a pere is, ott meg a tavaly itthon is megjelent Évszázad perét vegyítették bele a sztoriba. Mondjuk itt volt hiányérzetem, a tárgyalással talán többet lehetett volna foglalkozni, több dolog kiderülhetett volna Frankről is, illetve hangsúlyozhatta volna jobban az ügy nagyságát, fontosságát. Aztán a börtönös részek, hát azok valami zseniálisak voltak.
Szerintem ennyi rész elég volt a perre, és ott kifejezetten tetszett, hogy Foggy és Karen hangsúlyosabb karakterek voltak.
Az Elektrás, Kéz dolog ehhez képest szinte csak feloldás, egyszerű kalandozásnak tűnt, pedig az se volt az. Nem mondom, hogy az nem tetszett, de önmagában szerintem kevés lett volna, így szerintem jó választás volt, hogy nem csak ezt a szálat rakták bele.
Elsőre ura volt ez, hogy két egymástól totál független szálon fut a sorozat, és nem is függnek össze a végére sem. De igazából az élet is ilyen, nem minden függ össze mindennel, így ez rendben van így.
De számomra is a Kéz szál és Nobu mint a minden mögött álló főgonosz mastermind a széria gyenge pontja. Egész egyszerűen ő nem főgonosz, nem is érdekelt, végig azt vártam, hogy van még fölötte valaki.
A mellékszereplők is rendben voltak Foggy-val, és Karen-nel is látszik, hogy próbáltak mit kezdeni az alkotók. (...) Karent meg viszik el ebbe az oknyomozós-újságírós irányba. (...) Az látszik, hogy Ben Urich helyére próbáltak valaki mást behelyettesíteni, hogy legyen egy bölcs, sokat látott újságíró, aki tud segíteni, és ismeri a város ügyeit. (...) Elektrát alakító színésznővel nem vagyok teljesen kibékülve, egyszerűen eldönteni se tudtam róla, hogy most keleti-kínai, vagy nem, de ugye görögnek kellene lennie.
Foggy és karen jó szereplők voltak, mint már írtam, Ben nekem annyira nem hiányzott, Elektra sem volt túl szimpatikus. Amúgy ő igazából egy görög ázsiai zsidó csaj, de utóbbit ha nem mondja Rock, észre sem veszem. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2016. április 25. - 08:19:32 írta Todd »

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #8008 Dátum: 2016. április 25. - 09:22:34 »
Ha berendelik, akkor igen.
Remenykedem benne.

Ash vs Evil Dead?Valaki? :lol: :hehe:
BATMAN,Spawn,Star Wars

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8009 Dátum: 2016. április 25. - 14:09:13 »
A Fenegyerek második évadát nem kezdtem el, mert az első nagyon nem tetszett, de belekezdtem, amolyan kitöltőnek a Jessica Jonesba. Iskolapéldája annak, hogy milyennek kell lennie egy dark sorozatnak. A Fenegyereknél szörnyen erőltetettnek éreztem, hogy mennyire akarták darkosítani, a mélázó Vezérrel, meg a suttogásokkal, meg az állandó sötéttel, egyszerűen gáz volt. Itt semmi ilyesmi nincs, mégis sokkal feszültebb, átérezhetőbb a probléma, az életveszély, a megőrülés veszélye, meg minden. Még csak a hetedik résznél járok, de minden rész egyre jobb, és nálam máris beelőzte a Walking Dead-et. Kilgrave az egyik legjobb ellenség/bűnöző, akit tévéhez kitaláltak, és az egész sorozat alapindulása is nagyon tetszik.
Az Avengers eseményei után történik, amikor már mindenki tudja, hogy vannak szuperképességű egyének, hősök, de fel sem merül senkiben, hogy vannak olyanok is, akik nem akarnak a képességeikkel nyilvánosság elé lépni, hogy hagyják őket békén, vagy éppen rosszra használják azokat. A főszereplő pedig telitalálat: nem egy bombanőt választottak, hanem egy kedves, szerethető, de mégis átlagos kinézetű lányt.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #8010 Dátum: 2016. április 25. - 15:05:06 »
Steven S. DeKnight stílusát bírom. Spartacus 1. évada és előzmény mini-évada is azért tetszett. Meg Andy Whitfield jól hozta a karaktert (béke poraira).  :'(

A Fenegyerek 1. évada kifejezetten bejött nekem, ahogy haladt előre a sztori. Nálam simán 8/10 volt, míg a 2. évad mindössze 6,5/10-nél nem éreztem jobbnak. Még a Megtorlós szál se tudott kellően elkápráztatni hosszútávon. A Kéz jelenlétét meg egyáltalán nem érzékeltem, ahogy Elektra sztorija is elég elbagatellizált lett.

Jessica Jones első fele kifejezetten tetszett. Utána le ül az egész szépen. Többet is ki lehetett volna hozni belőle, így egy 7/10-et kapott az 1. évad.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #8011 Dátum: 2016. április 25. - 16:04:08 »
Daredevil 2. évad
Elektrát alakító színésznővel nem vagyok teljesen kibékülve, egyszerűen eldönteni se tudtam róla, hogy most keleti-kínai, vagy nem, de ugye görögnek kellene lennie.
A sorozatban elmondták, hogy csak örökbe fogadta Nachios papa, szóval neki vér szerint nem kell görögnek lennie, de nem is igazán derült ki a pontos születése, vagy eredete asszem. (vagy elkerülte a figyelmem)
This is a joke. A real practical Joke.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8012 Dátum: 2016. április 25. - 17:00:57 »
Steven S. DeKnight stílusát bírom. Spartacus 1. évada és előzmény mini-évada is azért tetszett. ... A Fenegyerek 1. évada kifejezetten bejött nekem, ahogy haladt előre a sztori. Nálam simán 8/10 volt, míg a 2. évad mindössze 6,5/10-nél nem éreztem jobbnak. Még a Megtorlós szál se tudott kellően elkápráztatni hosszútávon. A Kéz jelenlétét meg egyáltalán nem érzékeltem, ahogy Elektra sztorija is elég elbagatellizált lett.

Én ezzel tudok teljesen egyetérteni. Nekem az első évad hihetetlenül, míg a másodikból kb. csak az első harmada, kb a tárgyalásig tetszett. Viszont, amit Kaine is megjegyzett, a suttogás, na attól én is a falra mászok. De nem is igazán a Daredevil-nél, engem legjobban a Flash-ben idegesít, ott Wells kb. nem is tud másképpen beszélni, max. csak akkor, ha ordít. Nem tudom ki nézni angolul, de engem kiakaszt.

A Jessica Jones tényleg nagyon jól operált a feszültséggel, viszont az eddigi három Marvel évad közül ott éreztem a legjobban, hogy 13 rész helyett egy kerek 10-es talán jobb lett volna. Kíváncsi leszek a Defenders végül hány részes lesz, mert wiki-n 4-8 van írva, és szerintem egy feszes 8 rész tökéletes is lenne.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8013 Dátum: 2016. április 25. - 18:00:44 »
engem legjobban a Flash-ben idegesít, ott Wells kb. nem is tud másképpen beszélni, max. csak akkor, ha ordít.
Érdekes, hogy nekem a Flashben csak nemrég tűnt fel, hogy ő is mindig így beszélt. Eddig tökre passzolt hozzá valamiért, de már tényleg kezd sok lenni ott is. :)

Raisu

• Traveller
« Válasz #8014 Dátum: 2016. április 25. - 18:02:22 »
De nem is igazán a Daredevil-nél, engem legjobban a Flash-ben idegesít, ott Wells kb. nem is tud másképpen beszélni, max. csak akkor, ha ordít. Nem tudom ki nézni angolul, de engem kiakaszt.
Nekem nem tűnt fel, hogy suttogna, szerintem általában tök normális hangon beszél. Engem sokkal jobban kiakaszt, hogy nem bírja normálisan tagolni a mondatait. Olyan idióta helyeken tart szünetet, hogy aztán egy szuszra ledaráljon 2-3 mondatot, hogy az valami rémes. :S Megjegyzem, így második nézésre a Flash majdnem ugyanolyan gáz, mint az Arrow, az egyetlen különbség, hogy az Arrow-nál már első nézésnél szembetűnnek a bazinagy plot hole-ok és baromságok, a Flash-nél viszont csak másodjára. Bár az utóbbi részekben már ez sem volt igaz. A 2x18-at szinte fájt nézni... Még szerencse, hogy az Agents of SHIELD-del nincsenek ilyen problémák. Az mostanra nálam eléggé bebetonozta magát, mint #1 tévében futó szuperhősös sorozat.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8015 Dátum: 2016. április 25. - 18:35:29 »
Akkor lehet ez olyan dolog, hogy ha egyszer feltűnik utána kiidegeli az embert. De igen a tagolásban is van valami. Mindegy, amúgy a karaktert szeretem, lehet ezért idegesít annyira.

Na ja, az elmúlt pár részben volt pár durva plot hole, de mégis csak CW :D Mostanában a SHIELD tényleg jó, de nagyon hullámzó, hogy éppen melyik szuperhős sorozat adja a színvonalat és melyik van mélyponton. :)

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #8016 Dátum: 2016. április 25. - 19:20:05 »
CW képregénysorozatok hoznak egy közepes átlagot (iZombie is ide sorolható). DC-s szuperhősösökből egyedül a crossovereket nézem, meg egy-egy újabb karakter bemutatkozását max. Egy-két havonta egy epizód ezekből a sorozatokból untig elég. A mélypont meg a Supergirl. Az tényleg a nézhetetlen kategória. Egyedül a Flash-es rész (1x18) volt jó, az is Barry Allen miatt.

Agent of SHIELD-ből fél évadot bírtam, viszont a Carter első évada egész szórakoztató volt, kár, hogy másodszorra nem tudták megismételni. A 2. évad második felét még mindig nem láttam, közben Hayley Atwell és James D'Arcy párosát nagyon bírom benne.  ;D

Még a Gothamet nézem. Felemásak vele az érzéseim. Van, mikor egy epizódot két részletbe tudok letolni.

Nálam jelenleg előnyt élvez: Banshee, Outlander, The 100 és most jött a Game of Thrones új évad.

Fear The Walking Dead-del meg eldöcögök. Fogalmam sincs 16 résznyi évadot mivel akarnak majd kitölteni, már két rész alapján nyögvenyelősen indult az egész.  :headscratch:

Raisu

• Traveller
« Válasz #8017 Dátum: 2016. április 25. - 20:57:09 »
BlackArrow: Ha esetleg van időd, nézd meg a SHIELD első évadának végét, onnantól amikor megtörténnek a Winter Soldier eseményei. Ég és föld a különbség az évad vége és az évad eleje között, a második és a harmadik évad pedig inkább az első évad végéhez hasonlítható minőségben, néhány kimondottan remek új karakterrel.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #8018 Dátum: 2016. április 25. - 21:42:33 »
Egyre kevesebb országos sorozatot nézek évről évre (CW 2db, ABC 3db(amiből 2 ebből biztos kaszát kap), FOX 4db, NBC 1db, CBS 2db (egyik kifutó)). És stream sorozatból (Netflix, Hulu, Amazon) legalább hat évadnyit kell pótolnom és ez pár hónap alatt jött össze. Nagyon nem szabadidő barát ez a kitoljuk az egész évadot egyben dolog. És már kábelcsatornáknál is egyre többen csinálják.  :nemtudom: Amikkel meg szintbe vagyok, jelenleg a legjobbak is 6,5/10-nél állnak nálam. Tavaly ilyenkor már meg volt egy top5-öm minimum 7-8/10-es évadot hozó sorozatokból. Idén viszont áprilisra-májusra tolták el erre a minőségre kívánni törő sorozatokat.  :roll: 7db 20 epizódnál hosszabb évados sorozatot követek, aminek a fele inkább 20 perces rajzfilm vagy komédia és még ezekkel is el vagyok csúszva minimum 1 hónapot. Nyáron lesz mit darálnom kábelről. A régebbi szériák egyelőre háttérbe maradnak. Agent of SHIELD-be is valamikor belenézek. Csak bírjam cérnával.  ;D

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8019 Dátum: 2016. április 25. - 21:46:09 »
Maximálisan egyetértek, a Megtorló vonal vitte a hátán az évadot, pedig elvileg nem is az volt a fő veszélyforrás. Szerintem is jobb volt így, mintha önálló sorozatot kapott volna, mert így megmaradt az, ami eredetileg a karakter megjelenésénél is volt, hogy ő igazából egy "főgonosz" és nem egy "superhero", és csak fokozatosan bontják ki, kedveljük meg. Először úgy álltam hozzá, hogy ez egy pszichopata, aki ezzel egyetért, az őrült, aztán egyre jobban megismertük, megsajnáltuk a karaktert.
Az is tetszett, hogy a konfliktus legalább ugyanannyira verbális volt kettejük kzött, mint fizikai. Így kell ezt jól megírni.
Azt hiszem ebben semmi vita nincs, ez a Megtorló megközelítés volt eddig nekem a legjobb evör! Szinte megkedveltem a végére, ami tetszett benne az a sziklaszilárd akarat, semmi sem zökkenthette ki, semmi sem téríthette el a céljától.
De talán a bíróságos jelenete fogott meg a leginkább, amikor kikelt magából, és mindenkit elküldött a p*csába, hogy ő nem őrült, pontosan tudja, tudatában volt hogy mit csinált, és újra megtenné. A francba, egy gyilkos, de ilyen gerincesen kiállni, és megmondani a tutit, felnéztem rá.

Szerintem ennyi rész elég volt a perre, és ott kifejezetten tetszett, hogy Foggy és Karen hangsúlyosabb karakterek voltak.
Én őszintén szólva valami nagyobbra számítottam volna, nagyobb tárgyalóteremre, a bíróság lépcsőjénél lévő interjúkra, jelenetekre,; hogy érződjön, hogy ez tényleg egy tömegeket foglalkoztató, közérdeklődésre számot tartó nagy tárgyalás, amilyennek lennie kéne. Addig mehetett volna hosszabban az Elektra szál.

De számomra is a Kéz szál és Nobu mint a minden mögött álló főgonosz mastermind a széria gyenge pontja. Egész egyszerűen ő nem főgonosz, nem is érdekelt, végig azt vártam, hogy van még fölötte valaki.
Hát azzal még várjunk, mert gyanús nekem ez a Stick, mindig akkor tűnik fel, amikor valami ilyen keleti banda jön a képbe. És hát ő végezte ki Nobut is, lehet hogy gyenge volt a tanítvány...

Jessica Jones: nekem az a Daredevil után annyira nem jött be. Voltak jó dolgok benne (pl. szuperhumán szex ;D), de sok idegesítő is. Pl. Jess karakterét valami elképesztően prosztóra vették. Oké, hogy Bendisnél még nem volt nagyon kifinomult stílusú, de nem tudok róla, hogy egy alkoholista roncs lett volna, aki majdhogynem hajléktalan. Az egész évadot lenyomta ugyanabban a farmerban, pólóban, meg bőrkabátban, már monitoron keresztül is éreztem azt a savanyú kocsmaszagot, amit másnaposan érez magán, a ruháján az ember. Egyszerűen ezzel a pesszimista, irónikus, szarkasztikus, beleszarok stílussal nagyon nem volt könnyű megkedvelni a karaktert.
Talán épp a sötétség hiánya miatt ezen pl. sokkal jobban érezhető volt nekem a költségvetés hiányossága.
Ami mentette a sorozatot az Kilgrave karaktere, de szerintem lehetett volna még jobb is. Az nagyon tetszett, amikor úgy manipulálta az embereket, mintha ténylegesen csak egy beszélgetés során meggyőzte volna őket, hogy megtegyenek valamit. Meg volt egy-két elég kreatív kihasználása a képességeinek.
Ja, és Luke Cage: fúú, hát azt a színészt nagyon eltalálták, még a dörmögős hangja is megvan hozzá, tök jó. Amennyire Jessica karakterével nem voltam kibékülve, Luke Cage annyira bejött. Jó választás!