Sőt legyünk őszínték, leszámítva azt, hogy egy pszichopata gyilkos, sem volt egy kifejezetten szimpatikus karakter. Egy büdös tapló volt mindenkivel, olyan megfogalmazással, hogy a kapanyél majd kilóg a szájából.
De közben igen, egy egyenes őszinte ember volt, minden körülmény között, és ez becsülendő.
Én ezt nem éreztem rajta. Katona volt, és a legjobb katonák akik érzelmek nélkül, gépiesen végrehajtják a parancsokat. És hát mondták is, hogy Castle irtó jó katona volt,
pl. egymaga kinyírt minden ellenséget, hogy védje a csapatát. Ahogy fogalmaztak: "csak tette amihez a legjobban értett. Castle volt." Szóval az szerintem nem bunkóság volt, hanem a katonás szikár, szenvtelen, érzéketlen magatartás.
Nekem ez annyira nem hiányzott, talán az egész sorozat valamennyire azért tetszett, mert nem lett olyan nagyon grandiózus. Plusz a valóságban sem tudom, hogy egy ilyen tárgyalást mennyire engednének nyilvánosan zajlani.
Hehh, ebben viszont igazad lehet, nem engedhettek be embereket, ne lehetett nagy, nyílt tárgyalás, mert valamelyik banda biztos kivégeztette volna a tárgyaláson.
jó tudom, tuti van még fölötte valaki, de erre az évadra csak ő jutott. És biztosan lesznek még itt csavarok, de ez a kéz sztori alakul a leglassabban, ez lenne a sok évadon átívelő nagy rejtély, miközben ez a legkevésbé érdekes.
Én bevallom őszintén, még most sem értem mi volt ez az egész ebben az évadban. Mi volt az a hatalmas nagy lyuk, kút amit az épületben ástak pl? Valahogy jobban ki kellett volna bontani ezt a szálat, vagy egyszerűbbre venni, mert tán pont ez volt az évad gyenge pontja. Enélkül nálam 10-es lenne.
És most kezdtem bele (enyhe elmaradással

) a Walking Dead 2. évadjába. A képregényről már lemondtam, az első kötet van meg belőle, kb. egy hónapja volt időm elolvasni, úgy tudom már több rész nem is kapható. Akkor inkább megnézem a sorozatot, hogy nagyjából képben legyek vele.
Meg láttam pár 5., 6. évadbeli részt, és azok tetszettek (az első évad nem igazán), mert már nem arról szóltak, hogy két percenként támadnak a zombik a semmiből, hanem már a kialakult új "társadalmi rendről", hatalmi viszonyokról. Az számomra érdekesebb, mert ez a zombi dolog soha nem volt nagy kedvencem.