Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041192 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
Re:TV Műsorok
« Válasz #8020 Dátum: 2016. április 25. - 22:15:38 »
Én őszintén szólva valami nagyobbra számítottam volna, nagyobb tárgyalóteremre, a bíróság lépcsőjénél lévő interjúkra, jelenetekre,; hogy érződjön, hogy ez tényleg egy tömegeket foglalkoztató, közérdeklődésre számot tartó nagy tárgyalás, amilyennek lennie kéne.

Figyelmedbe ajánlom a Law & Order: SVU-t (magyarul: Esküdt Ellensége: Különleges Ügyosztály). Ott aztán a nyomozás mellett a tárgyaló termi viták is pokolian feszültek tudnak lenni és még több,mint másfél évtized után is. Legkeményebb procedurál, amit valaha láttam és az ügyeket maga az élet írja. És a médiahírverések se szokatlanok tőle. ;D

« Utoljára szerkesztve: 2016. április 25. - 22:19:33 írta BlackArrow »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8021 Dátum: 2016. április 25. - 23:32:34 »
Pl. Jess karakterét valami elképesztően prosztóra vették. Oké, hogy Bendisnél még nem volt nagyon kifinomult stílusú, de nem tudok róla, hogy egy alkoholista roncs lett volna, aki majdhogynem hajléktalan.
Pedig a képregényben is elég egyszerű, sőt, még láncdohányos is, amit itt még be sem vállaltak. Épp most olvasom.
Idézet
Ami mentette a sorozatot az Kilgrave karaktere, de szerintem lehetett volna még jobb is. Az nagyon tetszett, amikor úgy manipulálta az embereket, mintha ténylegesen csak egy beszélgetés során meggyőzte volna őket, hogy megtegyenek valamit.

Nekem az tetszett marhára benne, amikor elárulta, hogy nagyon kell vigyáznia a szóhasználatára, mert sosem tudhatja, hogy mikor tesz meg neki valaki valamit a saját jószántából, vagyis Jessie Custerrel ellentétben ő nem tudja befolyásolni a meggyőzése erejét. Az durva lehet.
Idézet
Ja, és Luke Cage: fúú, hát azt a színészt nagyon eltalálták, még a dörmögős hangja is megvan hozzá, tök jó. Amennyire Jessica karakterével nem voltam kibékülve, Luke Cage annyira bejött. Jó választás!
Ő szerintem is baromi telitalálat.

Todd

• Pókfej
« Válasz #8022 Dátum: 2016. április 26. - 08:52:55 »
Azt hiszem ebben semmi vita nincs, ez a Megtorló megközelítés volt eddig nekem a legjobb evör! Szinte megkedveltem a végére, ami tetszett benne az a sziklaszilárd akarat, semmi sem zökkenthette ki, semmi sem téríthette el a céljától.
Nagyon sok emlékezetes jelenete volt. Amúgy érdekes, hogy nem úgy erőltetetten próbálták szimpatikussá tenni, mint mondjuk a 2004-es filmben (a film felében eröltetett vidám családi jelenetek). Sőt legyünk őszínték, leszámítva azt, hogy egy pszichopata gyilkos, sem volt egy kifejezetten szimpatikus karakter. Egy büdös tapló volt mindenkivel, olyan megfogalmazással, hogy a kapanyél majd kilóg a szájából.
De közben igen, egy egyenes őszinte ember volt, minden körülmény között, és ez becsülendő.

Én őszintén szólva valami nagyobbra számítottam volna, nagyobb tárgyalóteremre, a bíróság lépcsőjénél lévő interjúkra, jelenetekre,; hogy érződjön, hogy ez tényleg egy tömegeket foglalkoztató, közérdeklődésre számot tartó nagy tárgyalás, amilyennek lennie kéne. Addig mehetett volna hosszabban az Elektra szál.
Nekem ez annyira nem hiányzott, talán az egész sorozat valamennyire azért tetszett, mert nem lett olyan nagyon grandiózus. Plusz a valóságban sem tudom, hogy egy ilyen tárgyalást mennyire engednének nyilvánosan zajlani.

Hát azzal még várjunk, mert gyanús nekem ez a Stick, mindig akkor tűnik fel, amikor valami ilyen keleti banda jön a képbe. És hát ő végezte ki Nobut is, lehet hogy gyenge volt a tanítvány...
jó tudom, tuti van még fölötte valaki, de erre az évadra csak ő jutott. És biztosan lesznek még itt csavarok, de ez a kéz sztori alakul a leglassabban, ez lenne a sok évadon átívelő nagy rejtély, miközben ez a legkevésbé érdekes.

Nekem a Jessica Jones eddig kimaradt, de lehet teszek vele egy próbát.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8023 Dátum: 2016. április 27. - 21:23:22 »
Sőt legyünk őszínték, leszámítva azt, hogy egy pszichopata gyilkos, sem volt egy kifejezetten szimpatikus karakter. Egy büdös tapló volt mindenkivel, olyan megfogalmazással, hogy a kapanyél majd kilóg a szájából.
De közben igen, egy egyenes őszinte ember volt, minden körülmény között, és ez becsülendő.
Én ezt nem éreztem rajta. Katona volt, és a legjobb katonák akik érzelmek nélkül, gépiesen végrehajtják a parancsokat. És hát mondták is, hogy Castle irtó jó katona volt, pl. egymaga kinyírt minden ellenséget, hogy védje a csapatát. Ahogy fogalmaztak: "csak tette amihez a legjobban értett. Castle volt." Szóval az szerintem nem bunkóság volt, hanem a katonás szikár, szenvtelen, érzéketlen magatartás.

Nekem ez annyira nem hiányzott, talán az egész sorozat valamennyire azért tetszett, mert nem lett olyan nagyon grandiózus. Plusz a valóságban sem tudom, hogy egy ilyen tárgyalást mennyire engednének nyilvánosan zajlani.
Hehh, ebben viszont igazad lehet, nem engedhettek be embereket, ne lehetett nagy, nyílt tárgyalás, mert valamelyik banda biztos kivégeztette volna a tárgyaláson.

jó tudom, tuti van még fölötte valaki, de erre az évadra csak ő jutott. És biztosan lesznek még itt csavarok, de ez a kéz sztori alakul a leglassabban, ez lenne a sok évadon átívelő nagy rejtély, miközben ez a legkevésbé érdekes.
Én bevallom őszintén, még most sem értem mi volt ez az egész ebben az évadban. Mi volt az a hatalmas nagy lyuk, kút amit az épületben ástak pl? Valahogy jobban ki kellett volna bontani ezt a szálat, vagy egyszerűbbre venni, mert tán pont ez volt az évad gyenge pontja. Enélkül nálam 10-es lenne.

És most kezdtem bele (enyhe elmaradással ;D) a Walking Dead 2. évadjába. A képregényről már lemondtam, az első kötet van meg belőle, kb. egy hónapja volt időm elolvasni, úgy tudom már több rész nem is kapható. Akkor inkább megnézem a sorozatot, hogy nagyjából képben legyek vele.
Meg láttam pár 5., 6. évadbeli részt, és azok tetszettek (az első évad nem igazán), mert már nem arról szóltak, hogy két percenként támadnak a zombik a semmiből, hanem már a kialakult új "társadalmi rendről", hatalmi viszonyokról. Az számomra érdekesebb, mert ez a zombi dolog soha nem volt nagy kedvencem.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8024 Dátum: 2016. április 28. - 21:05:44 »
Walking Dead 6. évad valaki?

Ecsém, nem semmi vége lett... a rohadt szemetek...   :hehe:  :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #8025 Dátum: 2016. április 28. - 21:33:02 »
Ja az a mocsok Negan agyonverte az operatőrt, megmondom őszintén, utáltam az utolsó pár másodpercet. Egész addig tetszett a finálé, de a vége nálam kiverte a biztosítékot.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8026 Dátum: 2016. április 28. - 21:34:06 »
Az egész 6. évad szerintem messze a legjobb volt az eddigiek közül.

balogh44

• Thanos
« Válasz #8027 Dátum: 2016. április 28. - 21:42:22 »
Na, én is éppen most akartam kiírni, hogy elég szemét módon ért véget a 6. évad.... ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #8028 Dátum: 2016. április 28. - 21:48:01 »
Jnak tényleg jó volt, az első fele jobb volt sztem, az a pár napot átölelő részek rohadt jól voltak összetolva, egyedül csak Glenn röhejes megmenekülése zavart... a második etap... hát nem tom, érdekes labda feldobás volt, hogy van egy banda, aki zsarnokokként üzemel, és behódít mindenkit... de most komolyan, eddig nem találkoztak egyszer sem velük? Plusz... hogy voltak ennyien, elhallgatva pár beszélgetést, úgy bántak egymással mint a körmük piszkával, szökni akartak (daryles rész), aztán meggondolják magukat és visszamennek, hogy aztán bűntetésképpen megégessék az adott kölköt, az meg ennek ellenére továbbra is marad ott, és még valami főnöki státuszba is lép a csapaton belül.... WTF...  :headscratch:
A másik meg, Rickék egész pofás tervet eszeltek ki a megtámadásukra... de nem hiszem el, hogy nem mérték fel az ellent... nem kellett volna pár napig csak megfigyelni a helyet? Úgy belenyúltak  tök amatőr módon a darázsfészekbe, hogy ihaj...  :-\
Ami meg a végén kiverte a biztosítékot... hogy a francba tudtak a Megváltók ilyen alapos csapdát összerakni? Honnan tudták, hogy Rickék elindulnak, éppen akkor, amikor ezek lezárják az összes utat és szépen az erdő közepére "terelgetik" a csapatot, ahol felsorakozik, mindenféle nesz és zaj nélkül a teljes hadsereg, kocsikkal és miegymással...
 A végén a lezárás meg... hát... komolyan... az tény, hogy rohadt feszült volt, de hogy nem tudjuk meg,  hogy kire esett a választás... hát nem tom... hülye húzás... :-\
Az első előzetesekből, képekből is kilehet majd sakkozni ki nincs ott...
« Utoljára szerkesztve: 2016. április 28. - 21:50:19 írta BuB »

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #8029 Dátum: 2016. április 28. - 22:23:14 »
Maga Nagen belépője remek volt, főleg Winchester apukától (Jeffrey Dean Morgan), viszont a cliffhanger a világ legbénább és legtöketlenebb húzása volt. Az a minimum, hogy mutatják holtan a földön heverni Lucille áldozatát. A Trónok  harca írógárdája nem merne ilyet csinálni. Meglépik, amit muszáj és rögtön látjuk a végeredményét. Sanszos, az évadnyitóban a másik szállal foglalkozzanak majd. :hehe: "Ki lőtte le Jocky-t?" témakör '80-as évekbe működött, utána már a Simpson családban se vették ezt vér komolyan.

Maga a Walking Dead pár napon át zajló első felében az évadnak számomra sorozatmélypont volt (5,5/10), míg a második felére bizakodó előjeleket kaptam (6,5/10), mire záróképnél egy ennyire szánalmas megoldást berakni, felháborító.  ;D A 6. évad 6/10.

Fear-t esetleg követi valaki?  :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #8030 Dátum: 2016. április 29. - 09:03:51 »
Én az első pár részt láttam az első évadból, de most azzal fogom folytatni... aszsem addigra már kijön a 2. évad is abból.

Évadfinálé: most filóztam, hogy ezzel valahol lőttek egy öngólt... mivel fogadjunk hogy a közönség nagy része utána jár, esetleg elolvassa az adott részt a képregényben, így már mindjárt oda  a meglepetés/megdöbbenés lehetősége...  :roll:
Kivéve, ha valami merészet húznak, és nem azt ölik meg akit a képregénybe...   :headscratch:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #8031 Dátum: 2016. április 29. - 09:13:06 »
Én az első pár részt láttam az első évadból, de most azzal fogom folytatni... aszsem addigra már kijön a 2. évad is abból.

Évadfinálé: most filóztam, hogy ezzel valahol lőttek egy öngólt... mivel fogadjunk hogy a közönség nagy része utána jár, esetleg elolvassa az adott részt a képregényben, így már mindjárt oda  a meglepetés/megdöbbenés lehetősége...  :roll:
Kivéve, ha valami merészet húznak, és nem azt ölik meg akit a képregénybe...   :headscratch:

Hiába olvassák el a képregényt ha valaki mást nyírnak ki a sorozatban. Az én hullajelöltem Abraham, mert a képregényben eredetileg Glenn-t veri péppé Negan,de mivel ő közönség kedvenc ezért szerintem nem merik kiírni a sorozatból!

BuB

• Pókfej
« Válasz #8032 Dátum: 2016. április 29. - 09:42:40 »
Én gondoltam olyan merészre, hogy Daryl lesz az, vagy esetleg Rick, az mekkora lenne már... (mer asszem Negan épp mondott valami olyasmit, vagy kivágjuk a gyerek szemét és megetetjük az apjával, lehet zombit csinálnak belőle?  :hehe:)
Abraham halála nem ütne akkorát...  :headscratch:  én bírom a csókát, de nem akkora közönség kedvenc a srác.... sztem Daryl, Glenn, Mishon, Maggie, Rick halála döbbentené meg igazán a nézőt, és ha már így elhúzzák az orrunk előtt a mézesmadzagot, baklövés lenne egy "mellékkarakter"  halála...

Ja, tom, anno angol ismerős ellőtte, hogy Glenn meghalt a comicsban és most is mindenki azt várta, hogy ő hal meg... és az évad elején tök béna módon menekül meg, aztán a városban megint éppen megmenekül... valahogy furi lenne, hogy na most akkor aztán már tééééényleg végleg kinyírjuk a gyereket...  :-\

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #8033 Dátum: 2016. április 29. - 10:14:41 »
Azért gondolom,hogy Abraham lesz a "nyertes" mert képtelenek megemelni a tétet és egy olyan karaktert kiírni a sorozatból aki már a kezdetek óta jelen van a szériában mint populáris főszereplő. Én annak örülnék igazán ha most az egyszer igazodnának a képregényhez és hagynák Glenn-t meghalni

Michonne-t meg békén lehet hagyni ő az egyik favorit badass karakterem ;D Számára nem létezik lehetetlen, vagy mondhatnám úgy is,hogy Michonne Impossible xDD

BuB

• Pókfej
« Válasz #8034 Dátum: 2016. április 29. - 10:28:13 »
Hm, Glenn annyiból hibás, hogy nem volt semmi sikítozás, ha őt verte volna el, akkor gondolom Maggie, csak sikított volna... vagy, a képregényt idézve, lett volna egy "M-Ma-Maggie..." szöveg tőle... de gondolom az túl árulkodó lett volna már.  :hehe:
Ha nem akarták volna már kétszer kinyírni az évad elején Glennt, akkor én rátenném a pénzem, de így nekem túl röhejes megoldás lenne... abból a zombi hordából olyan gagyi módon megmenekülni, hogy aztn...  :headscratch:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #8035 Dátum: 2016. április 29. - 10:33:18 »
Ha nem Glenn lesz a befutó akkor már csak Daryl maradt. Na, az ő halála tényleg váratlanul érné a rajongókat és másnapra tuti megrohamoznák az AMC központját... :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8036 Dátum: 2016. április 29. - 11:55:29 »
Ami meg a végén kiverte a biztosítékot... hogy a francba tudtak a Megváltók ilyen alapos csapdát összerakni? Honnan tudták, hogy Rickék elindulnak, éppen akkor, amikor ezek lezárják az összes utat és szépen az erdő közepére "terelgetik" a csapatot, ahol felsorakozik, mindenféle nesz és zaj nélkül a teljes hadsereg, kocsikkal és miegymással...
Az tényleg marhaság volt. Még az erdőben menekülésük útvonalát is előre tudták, sőt, oda készültek.
Azért gondolom,hogy Abraham lesz a "nyertes" mert képtelenek megemelni a tétet és egy olyan karaktert kiírni a sorozatból aki már a kezdetek óta jelen van a szériában mint populáris főszereplő.[/spoiler]
Michonne-t meg békén lehet hagyni ő az egyik favorit badass karakterem ;D Számára nem létezik lehetetlen, vagy mondhatnám úgy is,hogy Michonne Impossible xDD
Akkor miért ne lehetne épp ő? :) Részemről: nem lehet Glenn és Maggie, illetve Rick és a fia. Ha bármelyikük lett volna, akkor nincs néma csend, ordítás lett volna. A többiek közül lehet bárki. Ha Glenn lesz, akkor dühös leszek, mert az egyik - ha nem A - legjobb szereplő a sorozatban. Az is durva volt, amikor a kapunál majdnem meghalt megint. Ha tényleg csak egy lényegtelen szereplő lesz, akkor meg nagy csalódás lesz mindenkinek, úgyhogy fel van adva nekik a lecke.

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #8037 Dátum: 2016. április 29. - 13:39:04 »
Valahol azt olvastam, hogy " Greg Nicotero nyilatkozta, hogy senki nem tudja, csak ő és senki más, se a stáb, se a színészek, senki, hogy kit ölt meg Negan, akit kb 5-6 évadon át láthatunk majd. A forgatás májusban indul, ekkor már a stáb és a színészek is tudni fogják, de a nézők majd csak Októberben... " Nyilván fognak majd kiszivárogni fotók, és nyilatkozatok, de biztosra majd csak Októberben fogjuk tudni.

Egyébként nem 100%, hogy Glenn fog meghalni, csak azért mert a képregény szerint most hal meg. Ennyi erővel, Ricknek már félkarúnak kellene lennie, vagy pl Abraham már halott lenne, ugyanis a képregényben nem Denniest lőtték fejbe a nyílvesszővel a síneknél, hanem Abrahamt.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8038 Dátum: 2016. április 29. - 14:05:21 »
oh, szóval Abraham is képregényes karakter?  Azt hittem, hogy csak olyan kitalált, mint Darryl. Na, akkor 2 lehet, Glenn (túl egyértelmű, és mindenki arra számít... ), Abraham (nála meg még mdnig úgy gondolom, hogy nem ütne akkorát... bár nekem baromira tetszenek a beszólásai: "Mi a csöcs?" ez frankó volt  ;D )
Amúgy az utsó jelenetet újra nézve... amikor Negan végzett a számolással és már "tudtuk" ,hogy kit csap le, senki nem kiabált, tiltakozott, hogy "Ne-Ne..."... ha Glenn lett volna Maggie, meg sztem Rick is kajabált volna vmit...  :headscratch:

ha  a forgatás meg elkezdődik, úgyis kapunk képeket... plusz októberig nem fogják tudni húzni... lesz előzetes is... arra nem gondoltak? Hogy meg kellene azt vágni, hogy ne legyen feltűnő, hogy valaki hiányzik. Bár félrevezetésképpen forgathatnak az illetővel pár snittet.  :hehe:

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8039 Dátum: 2016. április 29. - 15:23:34 »
Valahol azt olvastam, hogy " Greg Nicotero nyilatkozta, hogy senki nem tudja, csak ő és senki más, se a stáb, se a színészek, senki, hogy kit ölt meg Negan

Pont ezt akartam írni, meg, hogy a színészek is lenyilatkozták, hogy az ordibálást alá külön-külön vették fel a stúdióban, szóval nem tudják mit mondott a másik. (Ezt egyébként arra a videóra nyilatkozta valaki, hogy kitisztították a háttér audiót, de szerintem az egy nagyon erőltetett teória videó. Akkor már az sokkal jobb, amikor Negan helyezkedését nézték és az alapján saccolták meg kit ölhetett meg.)

De nézzétek újra a jelenetet, van alatta sikítás/üvöltés csak kb. rögtön lehalkítják, és olyan hangot játszanak be, mint amikor elmegy valakinek a hallása, mivel ugye teljesen POV megoldással dolgoztak. :)

Jeffrey Dean Morgan viszont tényleg rohadt jó Negan lett, de engem brutál módon idegesít, hogy nem engedték káromkodni. Az kb. annyira hozzátartozik a karakterhez, mint Lucille. Jó, tudom a blu-ray kiadáson már lesz, de annyira azért nem jó a sorozat szerintem, hogy kétszer megnézzem a részeket :/