Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041384 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:TV Műsorok
« Válasz #8200 Dátum: 2016. július 24. - 10:33:15 »
Sss, ne akadj fenn olyan dolgokon, mint a logika és kontinuitás! Bizonyára te sem emlékszel minden általános iskolás osztálytársadra, főleg nem a legjobb barátodra. :Đ

BuB

• Pókfej
« Válasz #8201 Dátum: 2016. július 24. - 11:22:21 »
Persze-persze  ;D
csak ez tök furi, nekem úgy tűnt, hogy már a gyilkosság előtt is eléggé belsőséges viszony volt West és az Allen család között... sőt, jól rémlik, hogy West-papa és Allan papa is jó haverok voltak? Ebből fakkadt, hogy náluk kötött ki Barry, nem?

De az is lehet, hogy az esemény teljesen megváltoztat mindent...  :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #8202 Dátum: 2016. július 24. - 11:44:57 »
Nem csak neked tűnt úgy, hanem így volt. Úgy látszik, Barry nem csak a gyilkosság utáni dolgokat változtatta meg, hanem az az előttieket is. :D Esetleg még azzal lehet magyarázni a dolgot, hogy mondjuk a gyilkossági kísérlet után Irisék/Barryék elköltöztek, más suliba jártak, tudom is én, de az ember akkor sem felejti el 12 év alatt a legjobb barátját... Ami viszont engem teljesen elszomorít (amellett, hogy megint egy speedster lesz az egyik főgonosz, és hogy megint nem fogják tudni az emberek, hogy ki Flash), hogy Eddie visszatéréséről eddig még szó sincs, pedig tudtommal Rick Cosnettnek most nincs se sorozata, se filmes szerepe. :(

balogh44

• Thanos
« Válasz #8203 Dátum: 2016. július 24. - 21:23:06 »
És ime az új Star Trek sorozat promója, hát az effekteken még dolgozhatnának..... :roll:

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #8204 Dátum: 2016. július 24. - 22:07:41 »
Mint Star Trek  rajongó , azt mondom a semminél még ez is jobb . Mert évekig nem volt új sorozat . Remélem azért jó lesz és bízom hogy  új fajok is feltűnnek  benne .
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

balogh44

• Thanos
« Válasz #8205 Dátum: 2016. július 24. - 22:53:50 »
Én is, plusz a zene lehetne picit klasszikusabb is....

balogh44

• Thanos
« Válasz #8206 Dátum: 2016. július 28. - 22:11:52 »
Ilyen lesz Superman a Supergirl-ben:

Raisu

• Traveller
« Válasz #8207 Dátum: 2016. július 28. - 22:39:38 »
A csizmája nem is ilyen volt az első évadban. :P De amúgy viccet félretéve szerintem a csizma kivételével rendben van. Az első évad egyébként augusztus 16-án indul a Viasat3-on, a Flash-t váltja.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8208 Dátum: 2016. július 28. - 23:36:01 »
Hülye ez a DC? ☺

BuB

• Pókfej
« Válasz #8209 Dátum: 2016. július 29. - 08:44:49 »
A köpeny rész annyira nem jön be.  :-\
Ezt leszámítva eléggé New52-re hajaz, kár, hogy pont most változtatták meg a jelmezét ott is.  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #8210 Dátum: 2016. július 29. - 12:50:45 »
Miért lenne hülye? Nem mossa össze a filmekkel a sorozatokat, hanem felépíti külön-külön a kettőt.
Így a Gotham kivételével, az összes DC szuperhősös TV sorozat tud crossoverezni...
Aztán, ott van még nekik külön a The Preacher, Lucifer....

BuB

• Pókfej
« Válasz #8211 Dátum: 2016. július 29. - 18:35:03 »
De , hülye, elmondhatatlanul nagyon hülye...  :roll:

Semmi gond nincs azzal, hogy külön van, de azzal már eléggé nagy a gáz, hogy a Tv-snek karaktereket kell kinyírni, kiírnia, vagy éppen nem használhatja fel, mert a moziban szerepelni fog az illető...  :stupid:  :drying:
És közbe azt szajkózzák, hogy meglehet a két univerzum háborítatlanul... pffff.... egen, látszik mennyire...  :roll:

Raisu

• Traveller

patrickburnsred

• Grizzly
  • *
    • tumblr
« Válasz #8213 Dátum: 2016. augusztus 02. - 19:16:37 »
kinek hogy tetszett a preacher?

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8214 Dátum: 2016. augusztus 02. - 20:19:10 »
Nálam kb. az év újonca. Nagyon elkapott a hangulata, a helyszín meg ez a hihetetlen gyökér, magát sem komolyan vevő stílusa. Cassidy és Jesse kegyetlen, és Tulip is amikor valamelyikkel a kettő közül van jelenete. Hozzáteszem, hogy én nem olvastam (vagyis csak azt a keveset ami megjelent a Vertigo antológiákban) a képregényt, így azt nem érthetem meg, akinek az alapanyag hűtlen vászonra vitele miatt nem tetszik. De mivel az első évad direkt ilyen "előzmény" etap lett (kevés pénz, jobb megértése a későbbieknek vagy mikről szólt a fáma) várom, hogy a road movie hangulat milyen lesz a folytatásban.

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #8215 Dátum: 2016. augusztus 02. - 20:58:40 »
Osztom Kilgores véleményét!  :)
A hangulata magába szippantott. Olyan vidéki bunkó stílusa van,de ez nekem nagyon bejött. Cassidy Jesse karaktere nagyon tetszik, illik is a képregényhez. Tulipnál van némi hiányérzetem, a képregényben nem is így néz ki, meg itt számomra túlságosan vad, igazi amazon. A képregényben nem tűnt ennyire szilajnak,de ezt lehet csak én látom így.
Már nagyon várom a folytatását, főleg úgy,hogy mostantól pörögnek fel az események, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Gondolom,csak jövőre lesz a második évad.  :nemtudom: :drying:

Todd

• Pókfej
« Válasz #8216 Dátum: 2016. augusztus 02. - 21:02:08 »
Nekem a képregényben pont k*rvára vadnak és önfejűnek tűnt Tulip. De a sorozatbeli verzióját még nem láttam.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8217 Dátum: 2016. augusztus 03. - 17:46:56 »
Hihi, a Viasat belelendül.  :D

A Supergirl után ma bejelentették, hogy jön a Viasat6-ra a Holnap Legendái.
Bakker... ha tom, nem darálom le pár hete az első szezont.  :D

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8218 Dátum: 2016. augusztus 03. - 18:37:36 »
Meg ugye a FOXra jön a Carter ügynök augusztus végén. Szóval a Marvel-Netflix sorozatokon kívül, ha jól számolom minden DC és Marvel sorozat van/lesz magyar szinkronnal. :)

Raisu

• Traveller
« Válasz #8219 Dátum: 2016. augusztus 03. - 18:42:44 »
A Gotham még hiányzik. Azon állítólag az RTL Klub ücsörög... A Marvel-Netflix sorozatokhoz meg ha minden igaz, hamarosan jön a hivatalos felirat: http://index.hu/kultur/media/2016/08/02/vegre_jonnek_a_magyar_feliratok_a_netflixre/