Szerintem a legjobb képregényes tévésori. A szuperbűnöző pedig minden idők egyik legjobbja. Tökéletes ellentéte a DD-s Vezérnek.
Ha, a durcás kis-nagy gyereknek?

Azért a második évadban már baromi jó, rohadt jó, ahogy elkezdi építgetni a kis birodalmát, meg a Mattel való beszélgetése is baromi ádáz, ott már nagyon Vezéres volt, (legalábbis nekem, amennyire én ismerem abból a pár füzetből ). Bár a Vanesszás szerelmi szál nekem még mindig a gyenge pont, azalatt a pár rész alatt így beletudott zúgni, hogy már nélküle el se tudja képzelni az életét? Vagy mennyi időt fed le az első évad?

Amúgy a második DD kurta jó...

a vége fele járok, de öcsém, b@$#ott jól vezetik a szálakat, azt hittem, hogy az évad első fele a Megtorlóval foglalkozik, majd ha azt lerendezték jön az Elektrás-Kéz kavarás, de ehelyett olyan baromi jól vezetik egymás mellett a szálakat, hogy egyik sem fullad unalomba, sőt, tök egyformán fent tartja az érdeklődést... volt már máshol is ilyen próbálkozás több is, de mindig ilyenkor az egyik szál unalmas lesz... itt tök izgalmas tud maradni mindkettő.