Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041192 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Kilgores

• Keselyű
  • **
Re:TV Műsorok
« Válasz #8300 Dátum: 2016. augusztus 24. - 07:43:45 »
Na befejeztem én is az évadot, nekem is nagyon tetszett, jó kis hangulata volt. A gyerekek valami iszonyatos színészi játékot adtak, de Winona Ryder alakítása is fantasztikus volt. A seriffet én a SS előtt már a Manhattan sorozatból is ismertem, ott is jó kis karakter volt, itt sem volt ez másképp.

Nagyon tetszett, hogy le is zárták a történetet az évad végére, de hagytak elég nyitott kérdést a folytatásra. Mondjuk, azt olvastam, hogy a készítők valami több száz oldalas útmutatót írtak a sorozat világához, és azt épp, hogy csak megkarcolták. Szóval kb. csak a Netflixen múlik meddig rendelik be az évadokat. :D

Btw. mit fordítottak a feliratozók Tótágasnak? Csak angolul néztem, ezért kérdezem.

Ami még tetszett az a 8 rész. Ez kell, így lesz feszes a sztori és nem lesznek üresjáratok. A Marvel sorozatoknál is ez kellett volna a 13 rész helyett. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #8301 Dátum: 2016. augusztus 24. - 08:02:52 »
Hát igen Will érdekes lesz :)
Igen, a legnagyobb kérdés nyilván ez az évad végén.
Nekem Nancy és Mike apja tetszett. Átaludta az egész sztorit átvitt és szó szerinti értelemben is  :lol:
Ez amúgy teljesen jellemző az ilyen filmekben. :lol: Mondjuk sokszor a valóságban is... :roll:
Menyire jó volt már, az az egész, hogy véletlenül akadtak a Tótágasra? Csak lehallgatni akarták az oroszokat arról a párhuzamos síkról ahol fekete minden, de az párhuzamos volt a Tótágassal is. Zseniális.
Ez is egy jó kérdés, mivel nem igazán tisztázott, mi is a túloldal. Valóban egy másik dimenzió, vagy Eleven tudatalattijának kivetülése, esetleg egy sötét jövő? Ahogy a Demogorgonról se derül ki szinte semmi, lehet, hogy ő egy korábbi kísérleti alany (netán maga Eleven?), elvégre az, hogy nincsenek érzékszervei, utalhat az izolációs kamrára. Szóval vannak itt még lehetőségek.
És a végén akkor 11 életben van és az erdőben remetézik? :headscratch:
Nem hiszem, hogy ilyen egyszerű lenne. Szerintem a túloldalon van.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #8302 Dátum: 2016. augusztus 30. - 01:26:38 »
Megnéztem én is a sorozatot. Baromi jó! Csak ajánlani tudom mindenkinek. :oh: Szerintem is 11 átkerült a másik Fejtetőre. De az is bennem van, hogy Will vagy járkálni tud majd a dimenziók között vagy pedig szimplán még a túloldalon van. Will jól tele fogja szórni ezt a világot a szörny lárváival (ami meztelen csigára hasonlít inkább. Lehet, hogy mégis a jövő lenne a másik dimenzió? Jó volt a hasonlít a végén Steve-vel és Nancyvel, meg az alvó faterral.  ;D Szerintetek mit jelképez a szörny?
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 30. - 01:30:02 írta Psycho »

BuB

• Pókfej
« Válasz #8303 Dátum: 2016. augusztus 30. - 21:03:28 »
Hu, a most futó Supergirlben, Dean Cain, a régi Superman is szerepel, ő Kara nevelőapja  :D  és tök poén, Miller Zoltán lett ismét a magyar hangja, régi Lois és Clarkban is ő volt az első hangja  :oh:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #8304 Dátum: 2016. augusztus 30. - 21:15:07 »
A japán Dean Cain. :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8305 Dátum: 2016. augusztus 30. - 22:23:11 »
Őt nagyon bírtam Supermanként, talán a legjobbnak tartottam. Lehet, hogy be kéne próbálnom a Supergirlt.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8306 Dátum: 2016. augusztus 30. - 22:40:16 »
A Supergirlt nemrég óta kezdte kedd esténként adni a Viasat3, ezért én is nézni kezdtem, de őszintén szólva én egy kicsit bugyutának találom. Viszont a főszereplő csaj nagyon aranyos, ő valahogy elviszi a hátán az egészet. Nézhető, de az Arrownál gyengébb a sztori szvsz. A látványeffektek viszont egész jók, kezdem úgy érezni, hogy akár Pókemberből, vagy Batmanből is lehetne jól működő tv sorozatot csinálni.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #8307 Dátum: 2016. augusztus 31. - 07:32:06 »
Őt nagyon bírtam Supermanként, talán a legjobbnak tartottam.
Emlékszem gyerekként én is ugyanígy gondoltam. Reeve Clarkja kifejezetten idegesített, hogy annyira fullba tolta a balfácánt.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8308 Dátum: 2016. augusztus 31. - 09:20:27 »
A Supergirlt nemrég óta kezdte kedd esténként adni a Viasat3, ezért én is nézni kezdtem, de őszintén szólva én egy kicsit bugyutának találom. Viszont a főszereplő csaj nagyon aranyos, ő valahogy elviszi a hátán az egészet. Nézhető, de az Arrownál gyengébb a sztori szvsz. A látványeffektek viszont egész jók, kezdem úgy érezni, hogy akár Pókemberből, vagy Batmanből is lehetne jól működő tv sorozatot csinálni.
Jah, kb. pont így érzek vele én is.... talán ha meglesz a nagy leleplezés pár rész múlva, változni fog, hogy még egy hős mellette lesz, de eddig elég semmilyen...

Hát, Batmant simán lehetne, sőt, ha azt nézzük, az Arrow egy Batman sorozat.  ;D

Engem a repülés zavar (sok egyéb hülye effektje mellett...) ez az azonnali elmaszatolós elstarolós effekt már a smallvilleben is zavart... azt hittem azt már kinőtték azóta, ezek szerint nem...

Todd

• Pókfej
« Válasz #8309 Dátum: 2016. augusztus 31. - 11:25:06 »
Tegnap elkezdtem a Jessica Jones-t. Nem tűnik rossznak, amolyan női noir film, és amúgy is folyton amiatt rinyálok, hogy több erős önálló női karaktert Hollywoodnak, ezt a film maximálisan teljesíti (de ennek már a DD is megfelelt). És a főgonosz karaktere és a körülötte kiépített rejtély kifejezetten izgalmasnak tűnik.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8310 Dátum: 2016. augusztus 31. - 13:12:14 »
Szerintem a legjobb képregényes tévésori. A szuperbűnöző pedig minden idők egyik legjobbja. Tökéletes ellentéte a DD-s Vezérnek.

Todd

• Pókfej
« Válasz #8311 Dátum: 2016. augusztus 31. - 13:22:30 »
Én a DD-s vezért is jó karakternek tartottam, habár kétségtelen, hogy Michael Clarke Duncan sokkal tekintélyt parancsolóbb volt.
Úgy néz ki a Marvel a sorozatokba tud jó főgenyákat csinálni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8312 Dátum: 2016. augusztus 31. - 14:26:37 »
Szerintem a legjobb képregényes tévésori. A szuperbűnöző pedig minden idők egyik legjobbja. Tökéletes ellentéte a DD-s Vezérnek.
Ha, a durcás kis-nagy gyereknek?  ;D
Azért a második évadban már baromi jó, rohadt jó, ahogy elkezdi építgetni a kis birodalmát, meg a Mattel való beszélgetése is baromi ádáz, ott már nagyon Vezéres volt, (legalábbis nekem, amennyire én ismerem abból a pár füzetből ).  Bár a Vanesszás szerelmi szál nekem még mindig a gyenge pont, azalatt a pár rész alatt így beletudott zúgni, hogy már nélküle el se tudja képzelni az életét? Vagy mennyi időt fed le az első évad?  :headscratch:

Amúgy a második DD kurta jó...  :o a vége fele járok, de öcsém, b@$#ott jól vezetik a szálakat, azt hittem, hogy az évad első fele a Megtorlóval foglalkozik, majd ha azt lerendezték jön az Elektrás-Kéz kavarás, de ehelyett olyan baromi jól vezetik egymás mellett a szálakat, hogy egyik sem fullad unalomba, sőt, tök egyformán fent tartja az érdeklődést...  volt már máshol is  ilyen próbálkozás több is, de mindig ilyenkor az egyik szál unalmas lesz... itt tök izgalmas tud maradni mindkettő.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8313 Dátum: 2016. augusztus 31. - 14:49:52 »
A másodikat még nem láttam. Előbb ledarálom az Agymenők 9-et, utána majd az jön.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8314 Dátum: 2016. augusztus 31. - 14:52:49 »
Hu, elvagyok Sheldonékkal, de a nyomába se érnek ennek  ;D inkább passzold és ugorj erre.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8315 Dátum: 2016. augusztus 31. - 17:06:22 »
Nem lehet, röhögni jobban szeretek, mint dühöngeni.  :D Az első sorozat DD nagyon nem tetszett.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8316 Dátum: 2016. augusztus 31. - 19:32:34 »
hmhm, hát annyira én nem vagyok otthon DD-ben, így nekem az első is tetszett úgy ahogy, de a második sztori vezetése nagyon bejön, meg végülis a sztori is. Megtorló baromi jó, és Elektra is, már kinézetre is nagyon eltalált lett a hölgyemény. Kingpin is megcsillogtatta a másik oldalát, ezt a srácot remélem valamikor átemelik Póki filmbe is.  :D

Szerk, Agent Carter szinrkon:
Hmhm, nem is lett olyan rossz a Carter szinkron, legalább a régi szereplők megkapták a hangjukat.
Viszont Jarvis, furi, nem rossz, de valahogy túl fiatalos. Lehet csak bekavar, hogy most tettem le a Nyerő Párost, de most megütötte a fülem, hogy lehet Gergely Róbert lehet jó lett volna neki hangnak.
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 31. - 20:51:52 írta BuB »

Todd

• Pókfej
« Válasz #8317 Dátum: 2016. szeptember 01. - 08:27:41 »
Érdekes, mert szerintem kingpin tök ugyanolyan volt a 2. évadban, mint az elsőben. A börtönös beszélgetésben Matt-el megint a hisztis gyerek tör elő belőle.
Szerintem a 2. évad sokkal eseménydúsabb mint az első, ami miatt esélyesnek tartom, hogy Kaine-nek is jobban tetszene mint az első (nekem is jobban tetszett), de a történetvezetése sokkal szétesőbb, főleg a sorozat 2. felében, amikor beindul a kéz szál, és nincsen igazán karizmatikus főgonosz sem benne.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8318 Dátum: 2016. szeptember 01. - 08:40:52 »
Egyébként érdekes, hogy ez a két évad mennyire megosztja az embereket. Nekem például az első sokkal jobban tettszett, mint a második, pont ezért, mert annyi minden zsúfoltak bele, hogy szétesett a történet. De gondolom a Kéz felvezetése kellett a Defenders (ennek mi a magyar neve?) miatt.
Azzal viszont mindenki egyetért, hogy Megtorló jó volt. Én nagyon bírtam Vincent D'Onofriot Vezérként, de engem Elektra idegesített, vagyis inkább a színésznő. Bár Jennifer Garnernél mérföldekkel jobb volt, két hete néztem meg újra azt a filmet, nem rémlett, hogy ennyire bűnrossz.

Todd

• Pókfej
« Válasz #8319 Dátum: 2016. szeptember 01. - 08:42:24 »
Bár Jennifer Garnernél mérföldekkel jobb volt, két hete néztem meg újra azt a filmet, nem rémlett, hogy ennyire bűnrossz.
A DD, vagy az Elektra?