Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1041073 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:TV Műsorok
« Válasz #8320 Dátum: 2016. szeptember 01. - 08:58:21 »
Hát fene tudja, nekem eddig (10. résznél tartok), a sztori vezetés nagyon bejön.

Érdekes, mert szerintem kingpin tök ugyanolyan volt a 2. évadban, mint az elsőben. A börtönös beszélgetésben Matt-el megint a hisztis gyerek tör elő belőle.
Hát lehet, a de a fenyegetés rész, ahogy Mattre ráhozza a frászt, hogy hiába próbált meg ezt-azt, nem ő diktál, és még legyűrni se tudta. Nekem az a rész elég Vezéres volt.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8321 Dátum: 2016. szeptember 01. - 09:06:52 »
A DD, vagy az Elektra?
[/quote]

Daredevil. Öcsém még nem látta és újranéztem vele. Tudom, hogy páran szeretik, én is jobbra emlékeztem, de csak szenvedtem rajta. Aztán lehet csak a sorozat hozta ki a kontrasztot a kettő között, de egy jelenetet sem tudtam komolyan venni. :-\

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8322 Dátum: 2016. szeptember 01. - 20:45:23 »
A DD sorozat jó. Már az első évad is tetszett, szerintem Vezér is rendben van. Na jó, egy kicsit zavart, hogy erőltetettnek éreztem a beszédstílusát, mintha D'Onofrio nagyon mély hangon akart volna beszélni, de mindig megakadt volna, ezért lett olyan darabos. A hisztis óvodás gyerek imidzs viszont szerintem direkt volt.
A második évad meg simán verte az elsőt, úgy nagyjából mindenben. De főleg a Megtorló bemutatásával vitte a prímet, szerintem minden eddigi bármilyen megjelenésénél jobban sikerült. Őszintén szólva a saját sorozatára már nem is vagyok kíváncsi, mert ott már az ő szemszögéből, kvázi pozitív karakterként fogjuk látni. Itt viszont tökéletes választás volt, hogy más szemszögéből láttuk, hogy egy tömeggyilkos mészáros, aztán ahogy egyre közelebbről ismertük meg a hősökkel együtt, már sokkal árnyaltabb lett a kép. Egészen megkedveltem a végére. Sajnos szerintem viszont a 2. évad végére elfogyott kicsit a szufla, pont az utolsó részre.

Más:
Megnéztem a Breaking Bad (Totál szívás) sorozatot. És hát: WOW!
Már maga az alapötlet is elég merész, és hogy ezt szépen végig is tudták vinni, az elismerésre méltó.
Asszem nem véletlenül kapott annyi díjat, amennyit. Csak példaként: Bryan Cranston az 5 évad alatt 4 Emmy-t, és egy Golden Globe-ot legjobb színészként. Mondjuk meg is érdemelte Walter White karakteréért.
Az egész sorozat lényege, hogy bemutatja hogyan lesz egy 50 éves, lecsúszott kémiatanárból - akinél gyógyíthatatlan tüdőrákot diagnosztizálnak - kevesebb, mint egy év alatt amerika egyik legnagyobb drogkereskedője. Nos, viccesebben, és bonyolultabban, mint elsőre gondolnánk, az biztos. Talán az is a sorozat egyik erénye, hogy néha mennyire bugyután, máskor pedig mennyire durván.
Az első évad még elég laza, vicces, komikus néhol, de aztán ahogy haladunk előre úgy lesz minden egyre sötétebb, és baljósabb, mintha csak a főszereplő lelkiállapotát látnánk.

Rég volt már, hogy ennyire gyorsan ledaráltam egy sorozatot, pedig ez 62 részes volt. A végén valahogy mégis valami hiányérzet, űr maradt bennem. Nem tudom miért. Talán kicsit sziruposabb befejezést vártam, vagy még egy utolsó, közös "főzést", nem tudom...
Vagy talán csak megláttam magamban Walter White-ot...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8323 Dátum: 2016. szeptember 01. - 21:00:28 »
Miért, kacsingatsz a drogkereskedelem felé?  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #8324 Dátum: 2016. szeptember 01. - 21:09:16 »
A hisztis óvodás gyerek imidzs viszont szerintem direkt volt.
Ez szerintem nem is volt kérdés. ;)

venom75

• Pókfej
« Válasz #8325 Dátum: 2016. szeptember 02. - 05:28:38 »
Én most nézem a DD-t , túl vagyok az első évadon és már néhány második évados részen is, de azt kell mondanom nekem az első évad nem jött be. Igaz a vége felé kezdet beindulni , de addig túl vontatott volt. 

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8326 Dátum: 2016. szeptember 02. - 21:02:39 »
Miért, kacsingatsz a drogkereskedelem felé?  :D
Aha, csak még egy hely kellett a labornak, de ez is megoldódott.  ;D
De neem, más miatt. Ha láttad a sorozatot, akkor talán érted.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8327 Dátum: 2016. szeptember 03. - 18:24:48 »
Hopp-hopp... vagy a Supergirl, vagy a Shield elég gány számokat hozhatott a Viasatnak nézettségileg... hogy jövőhéten már kedden lesznek egymás után, és így eltart a 2-2 rész majd fél egyig...  :-\

balogh44

• Thanos
« Válasz #8328 Dátum: 2016. szeptember 04. - 19:29:44 »
Szellemlovasunk képregényhű lesz!  :brow:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8329 Dátum: 2016. szeptember 04. - 23:22:51 »
Ja. Már csak azt kell eldönteni, hogy melyikhez.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8330 Dátum: 2016. szeptember 05. - 00:08:52 »
Szellemlovasunk képregényhű lesz!  :brow:
Mitől az?

Todd

• Pókfej
« Válasz #8331 Dátum: 2016. szeptember 05. - 12:09:37 »
Mivel a figura egyetlen ismertetőjele, hogy bőrszerkóban van, így nem nehéz képregényesre megcsinálni. ;D
De gondolom a jelre céloztál a mellkasán, de ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy edzőcipő és farmer van raja, ami meg "nem képregényes". De szerintem ezek pont senkit sem érdekelnek. :lol:
Eddig minden megjelenése teljesen képregényhű volt, nem ezen múlt, hogy sz*r filmek készültek vele.
« Utoljára szerkesztve: 2016. szeptember 05. - 13:40:23 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #8332 Dátum: 2016. szeptember 05. - 12:48:40 »
Tévedsz. Én Örülök  ;D

(már amennyire én ismerem Szellemlovast, meg érdekel is a karakter...  :hehe: ettől függetlenül öröm látni, hogy próbálkoztak kicsit képregényes kinézetet kölcsönözni neki.)

Todd

• Pókfej
« Válasz #8333 Dátum: 2016. szeptember 05. - 12:58:37 »
Tévedsz. Én Örülök  ;D
Kezdesz paranoiás lenni, most nem emlegettelek. ;D

Viszont akkor már hivatalos, hogy ez az új Robbie Reyes féle Ghost Rider lesz, nem Johhny, vagy Danny.

Ahhoz a karakterhez akkor tényleg totál passzol minden.
« Utoljára szerkesztve: 2016. szeptember 05. - 16:57:34 írta Todd »

balogh44

• Thanos
« Válasz #8334 Dátum: 2016. szeptember 05. - 19:49:54 »
Igen, de amúgy a gúnyája picit hajaz a régi, Johnny Blaze-esre is! ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8335 Dátum: 2016. szeptember 05. - 22:01:54 »
Pont ez az, hogy csak egy "picit". Ennyi erővel az összes eddigi karakterre elmondhatjuk ezt, még az új Pókember film brand new karaktereire is. Például az MJ-t játszó színésznő is képregényhű, mert neki is van haja, pont mint a képregénybeli MJ-nek. Sőt, lehet, hogy ugyanolyan bugyit is hord.  ;D

Viszont akkor már hivatalos, hogy ez az új Robbie Reyes féle Ghost Rider lesz, nem Johhny, vagy Danny.
Valahogy ezen sem lepődök meg. Már az első pillantásra le lehetett szűrni a színész gyerek fejéről.

Egyébként elég érdekes választás. Mert amennyire tudom, talán az eddigi legszarabb Szellemlovas történetek íródtak ezzel a karakterrel. Olyan volt az a sorozat, hogy konkrétan meg is szűnt vele a Szellemlovas képregény odakint. Bár gondolom, most a sorozat miatt, biztos újra feltámasztják.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8336 Dátum: 2016. szeptember 05. - 22:04:21 »
Jah, csak valszeg nem merték bekockáztatni ismét Johny Blaze-t a talán a nagyon gyenge második rész miatt... ?  :headscratch:

De furi azért...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8337 Dátum: 2016. szeptember 05. - 22:27:13 »
Az lehet, viszont mi szólt Danny Ketch ellen?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8338 Dátum: 2016. szeptember 05. - 22:31:59 »
Jah, csak valszeg nem merték bekockáztatni ismét Johny Blaze-t a talán a nagyon gyenge második rész miatt... ?  :headscratch:

De furi azért...
Erre a Pókember topicban van a válasz, Todd és az anyukája esete :D. Én azt sem tudtam, van több lovas. Egy átlag néző a civil nevére nem is emlékszik. Nem az azonos civil karakter miatt gondolhatja, hogy rossz lesz, ha látta a GR2-t, hanem mert Szellemlovas :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #8339 Dátum: 2016. szeptember 06. - 07:03:34 »
Az lehet, viszont mi szólt Danny Ketch ellen?
Szerintem az van, amit Pádi mondott. Olcsóbb Robbie Reyes karakterét megvalósítani. Nem kell hozzá spéci motor, csak egy amcsi böhöm verda, sem cgi lángoló koponya, csak egy fém koponyás maszk. Plusz mexikói, és fiatal huszonéves. ;)
Amúgy Tominak igaza van. Arra emlékszik mindenki hogy volt két sz*r Szellemlovas film, nem arra hogy volt két sz*r Johnny Blaze film. ;)

Igen, de amúgy a gúnyája picit hajaz a régi, Johnny Blaze-esre is! ;)
Mivel a karakter annyi, hogy bőrszerkós motoros lángoló koponyával (legalábbis eddig ez volt), így eddig minden ábrázolása totál képregényes volt.
Ha a klasszikus Szellemlovast várod, akkor pont most fogsz először nagyot csalódni.
« Utoljára szerkesztve: 2016. szeptember 06. - 08:43:00 írta Todd »