Luke Cage, 2 rész után, spoilermentesen: szerintem megint sikerült eltalálni a hangulatot. Illik az MCU Netflixes vonalába, mégis megvan az egyedi stílus. Ahogy ígérték, a zenére és úgy egészében a harlemi szcénára nagyon rámentek, a sztori érdekes és a karakterek is jók, de ez úgyis 13 rész alatt kell, hogy majd összeálljon. És persze a nagyobb univerzumra is kapjuk a megszokott utalás adagot.
Jó dolgunk van, és még van egy Vasököl is! 
Csak egyetérteni tudok az előttem szólóval. 3 rész után azt mondom, hogy eddig ez a legjobb Netflix-es Marvel, de a mozik nagyrészét is veri. A hangulat ennél jobb nem is lehetne, gyakorlatilag bármiről szólhatna, ezzel a körítéssel, az jó lenne. Azt hittem, hogy a DD, vagy a JJ milyen valós környezetben játszódik, de gyakorlatilag elbújhatnak e mögött. Ez a Harlemi környezet, az emberek, helyszínek, de még a vendég énekesek is nagyon passzolnak a hangulatához.
Luke (Mike Colter) már a JJ-ban is tetszett, jó választás. De a többi színész is tuti. Cottonmouth nagyon karakteres, jó színész, tuti jó főgonosz lesz. A mellékszereplők is mind jók.
Ez a 70-es éveket idéző, fülledt, soul-RNB-rap stílus nagyon adja. A filmzenealbum meg azonnal letöltős.
Ezek a Netflixesek nem nagyon tudnak mellényúlni. Pedig azt hittem ez a Luke Cage gyengébb lesz, mint a többi, erre még a DD2-re is rá fog verni, ha ilyen lesz végig.