Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043284 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:TV Műsorok
« Válasz #8400 Dátum: 2016. szeptember 29. - 14:53:53 »
Ez a Supergirl, meg Superman full gagyik.
Nyilván tudatos, de ettől retróbbra nem is vehették volna a figurát. :lol:

Ha Clark-ra gondolsz akkor de igen, vehették volna:

Amúgy így pont jó, (Nekem is van ilyen dzsekim ;D) kicsit John Byrne időszakot idézi nekem. ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #8401 Dátum: 2016. szeptember 29. - 14:57:27 »
Ha Clark-ra gondolsz akkor de igen, vehették volna:
Konkrétan mindenre gondolok. A trailer minden másodpercéből süt a retro feeling.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8402 Dátum: 2016. szeptember 30. - 19:27:05 »
Luke Cage, 2 rész után, spoilermentesen: szerintem megint sikerült eltalálni a hangulatot. Illik az MCU Netflixes vonalába, mégis megvan az egyedi stílus. Ahogy ígérték, a zenére és úgy egészében a harlemi szcénára nagyon rámentek, a sztori érdekes és a karakterek is jók, de ez úgyis 13 rész alatt kell, hogy majd összeálljon. És persze a nagyobb univerzumra is kapjuk a megszokott utalás adagot. :) Jó dolgunk van, és még van egy Vasököl is! 8)

BuB

• Pókfej
« Válasz #8403 Dátum: 2016. szeptember 30. - 21:33:10 »
És ez "folytatása"  DD2. szezonjának meg a Jessica Jones-nak, vagy az eddigi összes előtt játszódik?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #8404 Dátum: 2016. szeptember 30. - 22:15:04 »
Hála istennek, a Marvel még nem játszik olyat mint a Fox, a filmjei és sorozatai sorban jönnek.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8405 Dátum: 2016. október 03. - 05:57:26 »
Hála istennek, a Marvel még nem játszik olyat mint a Fox, a filmjei és sorozatai sorban jönnek.
Most jöttem rá, hogy ez milyen üditű és megnyugtató dolog. Semmi gyomorgörcs :D
---
The man in the high castle
Ismeritek?
http://www.imdb.com/title/tt1740299/?ref_=nv_sr_1
Most sorra kerülnek elő a sorozatok, amiket a tesóm a gépemre pakolt :)
Forever, Blindspot és most ez.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8406 Dátum: 2016. október 03. - 07:27:59 »
Ismeritek?

Én igen, már nagyon várom a második évadot, de azóta annyi sorozatot néztem, hogy előtte szerintem újra ledarálom. Mondjuk nem lesz nehéz, mert tényleg nagyon érdekes a koncepció. :) (Bánom is, hogy előtte nem olvastam el a könyvet. Sebaj, arra is sor kerül majd. :D)

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #8407 Dátum: 2016. október 03. - 07:28:50 »
Most jöttem rá, hogy ez milyen üditű és megnyugtató dolog. Semmi gyomorgörcs :D
---
Ismeritek?
http://www.imdb.com/title/tt1740299/?ref_=nv_sr_1
Most sorra kerülnek elő a sorozatok, amiket a tesóm a gépemre pakolt :)
Forever, Blindspot és most ez.

Én láttam, és nekem nagyon bejött! Elvileg 75 nap, és jön a 2. évadja is.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8408 Dátum: 2016. október 04. - 21:02:50 »
Mondjuk az számomra értelmezhetetlen, hogy amikor Juilana hazatér a semleges zónából, nem sejtve, hogy keresik, hogy tudják, mit csempészett, hogy ezért megkínozták a barátját és kivégezték annak nővérét és gyerekeit, amikor meglátja őt a barátja Frank, nem azt mondja neki, hogy FUSS!
Hanem csak azt mondja, "kerestek". Aztán élnek tovább.
Ja és amikor leszállt a buszról, nem nézték a papírjait?
Aztán még el is megy a rendőrségre feladni magát? Miért???

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8409 Dátum: 2016. október 05. - 23:45:32 »
Luke Cage, 2 rész után, spoilermentesen: szerintem megint sikerült eltalálni a hangulatot. Illik az MCU Netflixes vonalába, mégis megvan az egyedi stílus. Ahogy ígérték, a zenére és úgy egészében a harlemi szcénára nagyon rámentek, a sztori érdekes és a karakterek is jók, de ez úgyis 13 rész alatt kell, hogy majd összeálljon. És persze a nagyobb univerzumra is kapjuk a megszokott utalás adagot. :) Jó dolgunk van, és még van egy Vasököl is! 8)
Csak egyetérteni tudok az előttem szólóval. 3 rész után azt mondom, hogy eddig ez a legjobb Netflix-es Marvel, de a mozik nagyrészét is veri. A hangulat ennél jobb nem is lehetne, gyakorlatilag bármiről szólhatna, ezzel a körítéssel, az jó lenne. Azt hittem, hogy a DD, vagy a JJ milyen valós környezetben játszódik, de gyakorlatilag elbújhatnak e mögött. Ez a Harlemi környezet, az emberek, helyszínek, de még a vendég énekesek is nagyon passzolnak a hangulatához.
Luke (Mike Colter) már a JJ-ban is tetszett, jó választás. De a többi színész is tuti. Cottonmouth nagyon karakteres, jó színész, tuti jó főgonosz lesz. A mellékszereplők is mind jók.
Ez a 70-es éveket idéző, fülledt, soul-RNB-rap stílus nagyon adja. A filmzenealbum meg azonnal letöltős.
Ezek a Netflixesek nem nagyon tudnak mellényúlni. Pedig azt hittem ez a Luke Cage gyengébb lesz, mint a többi, erre még a DD2-re is rá fog verni, ha ilyen lesz végig.
« Utoljára szerkesztve: 2016. október 05. - 23:49:15 írta petshop »

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8410 Dátum: 2016. október 06. - 07:32:08 »
Mondjuk az számomra értelmezhetetlen, hogy amikor Juilana hazatér a semleges zónából, nem sejtve, hogy keresik, hogy tudják, mit csempészett, hogy ezért megkínozták a barátját és kivégezték annak nővérét és gyerekeit, amikor meglátja őt a barátja Frank, nem azt mondja neki, hogy FUSS!
Hanem csak azt mondja, "kerestek". Aztán élnek tovább.
Ja és amikor leszállt a buszról, nem nézték a papírjait?
Aztán még el is megy a rendőrségre feladni magát? Miért???

Hát rég láttam már, de rémlik, hogy ott valami sántított. Viszont én ezzel úgy voltam, hogy ilyen logikátlanságot kivétel nélkül szinte minden sorozatban találni, meg annyira elkapott/lekötött a sorozat képi világa és a hangulata, hogy különösebben nem is foglalkoztam vele. Huhh, nagyon gyorsan újráznom kellene az új évad előtt.

Ezek a Netflixesek nem nagyon tudnak mellényúlni. Pedig azt hittem ez a Luke Cage gyengébb lesz, mint a többi, erre még a DD2-re is rá fog verni, ha ilyen lesz végig.

Hát így 9 rész után kicsit lassult az amúgy sem gyors tempó, de én nem bánom. Volt egy csavar, ami kicsit tényleg meglepőre sikeredett, de nem biztos, hogy jót tett az évad második felének. Na majd hétvégén jöhet a befejezés. ;D (Én reméltem, hogy a Fenegyerek második évadjánál jobb lesz, mert az számomra az eddigi úgymond 3 évad közül volt egyedül gyengébb. Sokat akart a szarka... )

Gordin

• Grizzly
  • *
« Válasz #8411 Dátum: 2016. október 13. - 17:23:40 »
Halálos fegyver remake/ reboot, tudja a tököm micsoda, csak éppen miért?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8412 Dátum: 2016. október 13. - 18:04:58 »
Ez akár még jó is lehetne, ha nem neveznék Halálos Fegyvernek.

Todd

• Pókfej
« Válasz #8413 Dátum: 2016. október 14. - 07:51:51 »
Akkor azt mondanánk rá, hogy ez mekkora egy Halálos Fegyver koppintás. :lol:
Habár az valamilyen szinten érdekes, hogy Shane Black a Halálos Fegyver filmek ősatyja már tovább lépett erről a típusú űber-kemény karakterábrázolástól a számomra némiképpen hitelesebb és szerethetőbb, hétköznapibb szereplőkre.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8414 Dátum: 2016. október 14. - 09:01:16 »
Akkor azt mondanánk rá, hogy ez mekkora egy Halálos Fegyver koppintás. :lol:
;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #8415 Dátum: 2016. október 15. - 10:56:41 »
He, Shield 3. évad:

Bobbi (Seregély) és Hunter tök szép pofás búcsút kaptak, tetszett.  :'(
Esély sincs azóta se rá, hogy visszatérnek?  :headscratch: Tom, hogy volt egy spin off terv velük, de azt elvben lelőtték...

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8416 Dátum: 2016. október 15. - 11:16:18 »
Szerintem az annyira szép jelenet volt, hogy azzal, ha később visszahoznák őket, csak elrontanák. Ez így volt a sorozat egyik legerősebb jelenete. :)
(Én Bobbit inkább átvinném majd mondjuk a Daredevil 3. szezonjába, hogy felvegye a szuperhős nevét.)

BuB

• Pókfej
« Válasz #8417 Dátum: 2016. október 15. - 12:05:09 »
Egen, sokat rontana a jeleneten,  ha visszajönnének, de azért nem lenne monjuk annyira röhejes mint ha az Arrowban megint viszsahoznák az egyik Lance lányt...  :hehe:

Csak a karaktereket, főleg Bobbi-t sajnálom...

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #8418 Dátum: 2016. október 15. - 12:27:38 »
Sajnáltam én is őket, de szerintem, mint ügynökök, ennyi volt a karakterükben. Ezért is nem bántam annyira, hogy végül kaszálták a spin-off terveket. Szóval, ha ebben a szerepben jönnének vissza, inkább ne. Viszont, ha tényleg megkapná a rendes Mockingbird jelmezt és egy, a SHIELD-el szorosan együttműködő hős lenne, legyen. :)

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #8419 Dátum: 2016. október 15. - 15:09:58 »
Egen, sokat rontana a jeleneten,  ha visszajönnének, de azért nem lenne monjuk annyira röhejes mint ha az Arrowban megint viszsahoznák az egyik Lance lányt...  :hehe:

Pedig van esély arra, hogy megint visszatérjen a most éppen halott Laurel Lance. A DC Comics Magyarország egyik híréből másoltam ki a részletet:

Az idei Comic-Conon jelentették be, hogy Katie Cassidy bármelyik Arrow-verzum sorozatban tiszteletét teheti. Wendy Mericlest most arról kérdezték, hol találkozhatunk vele a visszaemlékezéseken kívül. "Azt elárulhatom, hogy nagyon izgatottak vagyunk a visszatérése miatt. Láthatjátok majd az epizódokban, amikben feltűnik, főleg az 5x10-ben, a félévadzáróban." A producer szerint az a mókás ezekben a műsorokban, hogy akik elmennek és meghalnak, bármikor vissza lehet őket hozni különböző módszerekkel, amikből - hogy őszinték legyünk -, a CW sorozatos világában számtalan van. "Egyértelműen kijelenthetem, hogy van egy lehetőség, ami miatt ismét élni fog, és ehhez talán a Flashpointnak is lesz némi köze," zárta le mondandóját.

Ui: Az előző kettő kommentemet, hogy lehet törölni? Véletlen háromszor ment el....
« Utoljára szerkesztve: 2016. október 15. - 15:12:10 írta BenGee »