Gondolkodok már régebb óta egy magazinban. Egy olyan online magazinban, aminek a fő tárgya a képregényes hősökről készült számítógépes és egyéb platformra készült játékok lennének. Ez a neten lenne elérhető a honlapomról. Jelenleg csinálok még egy magazint, aminél a letöltés számok meggyőzőek, hogy azt folyamatosan csináljam. Persze, ott is vannak segítségeim.
Szóval, hogy a visszajelzésekből következtetve nem csinálom ezt az egészet (dizájn tervezés, cikk írás) olyan rosszul, hogy az ne legyen vállalható. Nem tudom, hogy Ti mit szóltok egy ilyen magazin indításához? A formula a pdf, és X időnként jelenne meg. A témába persze beleférne az egyéb képregényes írások is, de úgy gondolom, hogy a fő profil a pc-s játékok lennének. Hiszen ilyen eddig erre kihegyezve még nem született. )Persze vannak pc-s újságok, de ott sem csak szuperhősös játékok vannak bemutatva)
Szóval elég képlékeny a dolog, és sok minden még tisztázatlan, egyelőre csak megkérdezlek Titeket, hogy lenne-e rá igény, egy folyamatosan megjelenő online magazinra?
Ehhez ha és amennyiben Igen a válasz, újságírókra lenne szükségem, mert egyedül nem vágok bele, idő hiányában. Pontosabban két magazin fenntartására nincs időm.
Viszont, ha van egy lelkes csapat, akkor szívesen dolgoznék együtt, persze cikkeket én is írnék, nem arról van szó, hogy nem, de ha többen vagyunk, sokkal jobbat tudunk alkotni, mint én egyedül.
Szóval, a véleményetek érdekelne.