Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714582 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #3940 Dátum: 2015. január 19. - 20:43:03 »
Amúgy a fentebbi Pókember szobor bejövős, mennyibe fájhat egy ilyen?
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3941 Dátum: 2015. január 19. - 20:45:57 »
Nekem a sima Robocop van meg cserélhető kézzel és pisztollyal. A Neca-s. Baromi jól néz ki. Aztán megvettem a Hartigan-Yellow bastard kombót is a Sin City sorozatból és csodák csodájára benne hagyták a pisztolyt. Nem gondoltam volna, hogy erre is odafigyelnek.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #3942 Dátum: 2015. január 19. - 20:53:07 »
Ez egészen pontosan 350 dolcsi, vagyis úgy 90.000 Ft.
http://www.sideshowtoy.com/collectibles/product-archive/?sku=200065

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3943 Dátum: 2015. január 19. - 21:01:21 »
Comicboy: ez óriási.  :lol:
Plusz neki is megvannak az emberiség nagy százalékának a szemében totális baromság képen elkönyvelt hobbik, mint My Little Pony
Persze, most úgy csinálsz, mintha az ő gyűjteménye lenne, pedig másfél éve próbálod errefelé terelni a beszélgetést, hogy végre megmutathasd ezt a képet!  :hehe:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3944 Dátum: 2015. január 19. - 21:06:07 »
 :lol: :lol: ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3945 Dátum: 2015. január 19. - 21:07:07 »
Na most lebuktam.  :lol:
Amúgy nem kell nekem olyan sok idő, ha valamire rá akarom terelni a beszélgetést, megy az azonnal. ;D
Mint most is.  :twisted:
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 19. - 21:16:33 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3946 Dátum: 2015. január 19. - 22:19:38 »
De ha komolyan akarsz ebbe a hobbiba belekóstolni, nem fogod megúszni a külföldről rendelést. Sokszor olcsóbban be lehet így szerezni egy-egy figurát, de vadászni kell mindig az aktuális ajánlatok között.
Szerk: Amazonról kábé 4500 forintért lehet 10 darab Neca figurákhoz való talpat rendelni.
Egyelőre nem tervezem komolyan (ennyi költekezés most bőven elég volt egyszerre :hehe: ), de ha majd bővebb lesz a pénztárcám, elképzelhető hogy beszerzek még párat. Nem akarom ész nélkül gyűjteni, inkább csak azokat venném meg, amik nagyon tetszenek. Úgy vagyok vele, hogy inkább legyen kevesebb figurám, de azok legyenek jó minőségűek. Mondjuk így is van jópár figura még, ami tetszene. :D Azt sajnálom, hogy erről a Vasember figuráról lemaradtam:

Illetve ez is jó:

Amúgy gondolkoztam internetes rendelésen is, de azzal nem nagyon akarnék bajlódni, azt hallottam, hogy hosszú idő, mire megjön a csomag. Illetve nem tudom, mennyire megbízható a rendelés, ha hibás példány jön, akkor gondolom nem egyszerű a csere. Nektek mik a tapasztalataitok? Illetve honnan szoktatok rendelni, Amazon és Ebay? Volt már, hogy átvertek titeket?

- Á nem volt olyan drága, csak 5000 Ft.
- Olyan sook?
És ez a valójában 10 körüli figuráknál szokott lezajlani.  :lol:
:lol:
Az a vicces, hogy én végülis megmondtam nagymamámnak, hogy mennyibe kerültek a figurák, aztán mikor meglátta őket, mondta, hogy: "Hát nem csoda, hogy ezek ilyen drágák". :lol: Tetszettek neki. :D

Na most lebuktam.  :lol:
Á, a pónikat gyűjtheted nyugodtan. Csak mangákat ne! :twisted: :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3947 Dátum: 2015. január 19. - 22:28:51 »
És manga pónikat semmiképpen se!

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3948 Dátum: 2015. január 19. - 22:30:01 »

Kettő összekerülése egyenlő az atomrobbanással! Szóval, azzal tényleg vigyázni.  :lol:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3949 Dátum: 2015. január 19. - 22:33:37 »
Egyelőre nem tervezem komolyan (ennyi költekezés most bőven elég volt egyszerre :hehe: ), de ha majd bővebb lesz a pénztárcám, elképzelhető hogy beszerzek még párat. Nem akarom ész nélkül gyűjteni, inkább csak azokat venném meg, amik nagyon tetszenek. Úgy vagyok vele, hogy inkább legyen kevesebb figurám, de azok legyenek jó minőségűek. Mondjuk így is van jópár figura még, ami tetszene. :D
Ezzel én is így vagyok, nagyon meggondolom mit veszek meg, és már csak igazán jó minőségűt. Na jó néha beficcen egy-egy régi Star wars power of The Force figura, de az meg a gyerekkorom kedvenc szériája, az ok ami miatt figurákat gyűjtök.

Azt sajnálom, hogy erről a Vasember figuráról lemaradtam.
Ez a vesember figura jó, de már totál kifogyott, van egy utángyártott verzió, amit olcsón be lehet szerezni és állítólag az is jó minőségű (review-ek alapján), de még nem szántam rá magam, hogy megvegyem, mert azért mégiscsak vannak kételyeim.
Amúgy gondolkoztam internetes rendelésen is, de azzal nem nagyon akarnék bajlódni, azt hallottam, hogy hosszú idő, mire megjön a csomag. Illetve nem tudom, mennyire megbízható a rendelés, ha hibás példány jön, akkor gondolom nem egyszerű a csere. Nektek mik a tapasztalataitok? Illetve honnan szoktatok rendelni, Amazon és Ebay? Volt már, hogy átvertek titeket?
Én Ebay-ről és Amazonról is sok mindent rendeltem már, a szállítási idő nem tragikus, általában 2 hét körüli. De probléma még sosem volt. Amazonról érdemes Marvel Selectecet, mert ott 10 ezer alatt kijössz belőle.

Néhe Book Depositoryn is vannak Marvel figurák, de azt még nem próbáltam.

Akkor most elpusztítom a világot.  :twisted:
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 19. - 22:39:10 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3950 Dátum: 2015. január 19. - 22:39:24 »
Ezek... félve kérdem... pónik...?

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3951 Dátum: 2015. január 19. - 22:48:38 »
Illetve ez is jó:

Ez, kell nekem! :o :oh:

Ez egészen pontosan 350 dolcsi, vagyis úgy 90.000 Ft.
http://www.sideshowtoy.com/collectibles/product-archive/?sku=200065

Not bad... :roll:

Egyelőre nem tervezem komolyan (ennyi költekezés most bőven elég volt egyszerre :hehe: ), de ha majd bővebb lesz a pénztárcám, elképzelhető hogy beszerzek még párat. Nem akarom ész nélkül gyűjteni, inkább csak azokat venném meg, amik nagyon tetszenek.

Jaja, ez a jó hozzáállás, de hogy én is mutassak valamit az első és egyetlen szobrom:

Ebből a sorozatból szeretnék, majd egy talpazatos normál szettet :)

Raisu

• Traveller
« Válasz #3952 Dátum: 2015. január 19. - 22:52:47 »
Vagyis sose olvassa el, ami ezen a blogon van, és sose vegyen egy példányt se a Pucchigumi magazinból.  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3953 Dátum: 2015. január 19. - 23:15:28 »
Todd, az a rajz tök cuki. :D

Komolyra fordítva, én azt bírom a mangákban, animékben, ahogyan a szemeket rajzolják, nagyon látványosak és kifejezőek. Persze, ha valamit más stílusban szoktunk meg, akkor már fura, ha mangásítják, például láttam neten Amazon szobrot mangás arccal... Olyan, mint egy kigyúrt gimnazistalány. :lol:

Na jó néha beficcen egy-egy régi Star wars power of The Force figura, de az meg a gyerekkorom kedvenc szériája, az ok ami miatt figurákat gyűjtök.
Persze, ez érthető. :D Nálam gyerekkoromban a G.I.Joe-k és később a Spider-Man TAS figurák indították el a gyűjtést, csak sajnos abbahagytam. Mondjuk mai (felnőtt) szemmel nézve gyerekkorom kedvenc figurái igen gagyik, azokat már nem venném meg (kivéve egy Spider-Man TAS Pókembert, amit az egyik börzén vettem párszáz forintért nosztalgiából, de mivel elég kopott, így valszeg megszabadulok majd tőle). Viszont nem semmi, hogy a játékipar is mennyit fejlődött, ha most lennénk gyerekek, arany életünk lenne (már ha pénzes családba születnénk). :hehe:

Idézet
Ez a vesember figura jó, de már totál kifogyott, van egy utángyártott verzió, amit olcsón be lehet szerezni és állítólag az is jó minőségű (review-ek alapján), de még nem szántam rá magam, hogy megvegyem, mert azért mégiscsak vannak kételyeim.
Erről nem is hallottam, hol láttad? A mostani Marvel Select Vasemberek nem igazán tetszenek.
Amúgy abban reménykedem, hogy ha megjön az Avengers 2, akkor hátha újra kidobnak valami jó minőségű Vasembert... :)

Én Ebay-ről és Amazonról is sok mindent rendeltem már, a szállítási idő nem tragikus, általában 2 hét körüli. De probléma még sosem volt. Amazonról érdemes Marvel Selectecet, mert ott 10 ezer alatt kijössz belőle.
Olcsóbb, mintha itthon venném? :D Nem semmi.

Comicboy, klassz a Green Lantern! :)

Láttam Marvel és DC sakkfigurákat is, de 1. irgalmatlan drágák (egy sakkfigura 7 rongy) 2. Nem szeretek sakkozni, így amúgy sem lenne túl nagy értelme összeszedni a készletet.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3954 Dátum: 2015. január 20. - 00:12:49 »
Na jó, azt hiszem szerelmes lettem... :oh: :oh: :oh: mindez 160 $-ba kerül

Na de én mondom, megyek megint diákmunkára és ha törik ha szakad, ennek a kisebb méretű kiadását megveszem! :bravo: (Alant látható)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3955 Dátum: 2015. január 20. - 02:11:55 »
Nekem megvan. :) Még anno Todd szerezte nekem.

venom75

• Pókfej
« Válasz #3956 Dátum: 2015. január 20. - 06:15:20 »
Plusz neki is megvannak az emberiség nagy százalékának a szemében totális baromság képen elkönyvelt hobbik, mint My Little Pony, és Pokémon, így ő is elnéző az én hülyeségeimmel szemben.  ;D

Todd. Régről vannak valamilyen Pokémonos Tazóim (kerek és háromszögűek is ) nem érdekli a barátnődet ? Szerintem valamilyen tartó is van hozzá.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3957 Dátum: 2015. január 20. - 10:29:05 »
Nekem megvan. :) Még anno Todd szerezte nekem.
Azóta is bánom, hogy nem rendeltem kettőt. Mondjuk akkor még bátyám is velünk lakott, és ő megvette, így úgymond megvolt "nekünk". Csak lehettem volna előrelátóbb, mert ez a "mi" ugye ez esetben nem egy örökké tartó kapcsolat. Azóta meg csak drágán lehet megvenni, pedig akkor az csak olyan 3-4000 volt.

Todd. Régről vannak valamilyen Pokémonos Tazóim (kerek és háromszögűek is ) nem érdekli a barátnődet ? Szerintem valamilyen tartó is van hozzá.
Tudom, hogy gyüjtötte őket, de nem tudom, mennyi van meg neki, majd megkérdezem, lebizniszeljük börzén.  ;)
Todd, az a rajz tök cuki. :D
Komolyra fordítva, én azt bírom a mangákban, animékben, ahogyan a szemeket rajzolják, nagyon látványosak és kifejezőek. Persze, ha valamit más stílusban szoktunk meg, akkor már fura, ha mangásítják, például láttam neten Amazon szobrot mangás arccal... Olyan, mint egy kigyúrt gimnazistalány. :lol:
Ja amúgy sok jópofa ötlet van a mangákban, amihez nagyon értenek. Gimnazista lányt csak egy mangaka tud igazán szexire rajzolni.
Persze, ez érthető. :D Nálam gyerekkoromban a G.I.Joe-k és később a Spider-Man TAS figurák indították el a gyűjtést, csak sajnos abbahagytam. Mondjuk mai (felnőtt) szemmel nézve gyerekkorom kedvenc figurái igen gagyik, azokat már nem venném meg (kivéve egy Spider-Man TAS Pókembert, amit az egyik börzén vettem párszáz forintért nosztalgiából, de mivel elég kopott, így valszeg megszabadulok majd tőle). Viszont nem semmi, hogy a játékipar is mennyit fejlődött, ha most lennénk gyerekek, arany életünk lenne (már ha pénzes családba születnénk). :hehe:
Hát ha ugyanezek a figuráim 15-20 évvel ezelött lettek volna meg, borzasztóan sokat játszottam volna velük, az tuti.  ;D
Erről nem is hallottam, hol láttad? A mostani Marvel Select Vasemberek nem igazán tetszenek.
Amúgy abban reménykedem, hogy ha megjön az Avengers 2, akkor hátha újra kidobnak valami jó minőségű Vasembert... :)
Ebay-en láttam először, gyanús volt az ára, akkor 4-5000 volt postaköltséggel együtt. Aztán rájöttem, hogy figurás oldalakon már jó páran foglalkoztak a jelenséggel. Egész kis széria van a Vasember 2-es figurák átfestéseiből, az Iron Patriot igazából a legismertebb közülük, mert az hamarabb jelent meg, mint a hivatalos. És igen, tényleg jól néz ki.

De most amúgy drágábbak, 5-6 ezer körül mozognak postaköltséggel. Szerintem marha sokat megvettek karácsonykos és a forint is gyengült, most nem éri meg külföldről rendelni. Ha megnézed, ez mind ugyanaz az egy figura más-más festéssel, max a mellap változik kicsit, és van még ezüst, terepszínű, fekete stb. De nekem csak ez a kettő tetszik, leginkább nyilván az original vörös sárga kombó.

« Utoljára szerkesztve: 2015. január 20. - 13:28:41 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3958 Dátum: 2015. január 20. - 22:57:21 »
De akkor ezek koppintott, hamisított figurák, vagy mi? :D Legális egyáltalán? Mondjuk elég jól néznek ki, de hát kérdés, hogy milyen minőség...

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3959 Dátum: 2015. január 21. - 14:36:56 »
Tegnap elcsábultam. meglepődtem, hogy ilyen jó ez a figura. a kidolgozása és a műanyag minősége is elég jó!

ez a polc van alatta (ezen kívül sajnos van még vagy 3 polcnyi porfogó):