Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 939436 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Jester

• Pléhsuszter
  • *
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #2040 Dátum: 2013. november 04. - 12:46:16 »
Hasznald inkabb az "amikor" szot, mert igy hamarosan erkezik 10 kerdes, hogy akkor most lehet, hogy meg fog szunni/vissza all 48 oldalasra a PP Pokember? :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2041 Dátum: 2013. november 04. - 13:14:54 »
Heh, oké. De a jövő évi csomag már változatlan formában fog futni.  :)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #2042 Dátum: 2013. november 04. - 17:54:28 »
Meg fog szűnni a PPP????  :o :o :o

:hehe:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #2043 Dátum: 2013. november 04. - 18:48:02 »
Az isnek. :)
Jaj de csúnyán benéztem...  :-[

Amúgy mindentől függetlenül: Jó érzés, hogy van 2 PPP dobozom, és mind a kettő tele van. 8) Gondolom azért más is érez így. :)
SD. EJC.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2044 Dátum: 2013. november 04. - 20:41:39 »
Az isnek. :)
Jaj de csúnyán benéztem...  :-[

Amúgy mindentől függetlenül: Jó érzés, hogy van 2 PPP dobozom, és mind a kettő tele van. 8) Gondolom azért más is érez így. :)

Másnak is jó érzés, hogy neked tele a dobozod? :)
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2045 Dátum: 2013. november 04. - 20:43:41 »
Én is így érzek. :) És én örülök az ő teli dobozának is.  :D

venom75

• Pókfej
« Válasz #2046 Dátum: 2013. november 04. - 20:51:56 »
Akkor örüljünk a teli dobozoknak . :D Sajnos nekem négy van vagyis :headscratch: 6 dobozom van , de mind üres.

kislecsoka77

• Gibbon
  • *
« Válasz #2047 Dátum: 2013. november 04. - 20:55:57 »
Igen, ha eljutunk odáig.

Rajta leszünk, hogy eljussatok :-)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2048 Dátum: 2013. november 04. - 21:04:07 »
Amúgy én is örülök neki, mert tök jól néznek ki egymás mellett. Az egyetlen bajom, hogy egyelőre csak a legalsó polcon van neki hely, pedig szívem szerint a polc tetejére raknám, hogy jól látszódjon mindenhonnan.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #2049 Dátum: 2013. november 05. - 19:53:02 »
Másnak is jó érzés, hogy neked tele a dobozod? :)
Majdnem.  :D

Amúgy én is örülök neki, mert tök jól néznek ki egymás mellett. Az egyetlen bajom, hogy egyelőre csak a legalsó polcon van neki hely, pedig szívem szerint a polc tetejére raknám, hogy jól látszódjon mindenhonnan.
Nálam polctetőn van. Amikor berendeztem kulcsfontosságú volt, hogy annak sor elején, és a legfelső polcon kell lennie.
SD. EJC.

kislecsoka77

• Gibbon
  • *
« Válasz #2050 Dátum: 2013. november 06. - 21:53:53 »
Ma sikerült megvennem a PPP 11-et a Trillianban és nem tudtam ellenállni a díszdoboznak sem. Qrva jól néz ki és a Jean De Wolfe is belefért.

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #2051 Dátum: 2013. november 13. - 11:16:45 »
Tegnap megkaptam a PPP 11-et, már vártam, mert a Vészmanó is szerepel benne, aki a kedvenc gonosz karakterem, de viszont annak ellenére, hogy ismerem a figura "történetét", kicsit keszekusza az egész számomra. Történetesen a régi CsP 1.sorozatot is most olvasom újra (épp az 58. számnál tartok - ugye tudjátok, hogy miről szólt az a rész...). Tehát a lényeg: ugye az első Vészmanó Rod Kingsley volt, ő szerepelt a régi CsP 19-21.számaiban. A következő felbukkanása a 28-ik részben volt, itt már Ned Leeds volt a Vészmanó (egészen haláláig). Akkor mikor volt Lefty Donovan a Vészmanó? Arról semmiféle utalás nem volt a régi sorozatban, csak egy rövid visszaemlékező rész a PPP 6-ban. Egyáltalán a Lefty által alakított Vészmanó a magyar megjelenések időrendjében kábé hova tehető?  :spidey:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2052 Dátum: 2013. november 13. - 12:01:50 »
Roderick idejére. Mindössze egyetlen számban szerepelt Donovan, ez az Amazing 245 volt.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #2053 Dátum: 2013. november 13. - 21:08:08 »
A CSP 19. és 20. száma között volt Lefty Donovan.

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #2054 Dátum: 2013. november 15. - 22:24:03 »
PPP 11 elolvasva. Igazat megvallva sokszor még a mai napig is olyan érzésem van, hogy álmodom, mikor ezeket a fantasztikus minőségű és tartalmú klasszikus kiadványokat kézbe veszem.  ;D Leírhatatlanul nagy öröm viszontlátni  ilyen zseniális írók és rajzolók munkáit.

Nem hiába...van valami megfoghatatlan bája ezeknek a nyolcvanas években készült történeteknek, bár ez nyilván más időszakokról is elmondható, hozzám mégis talán ezek állnak a legközelebb.

A sztorik állati jók voltak! Szegény kiscsávót (Alex) sajnáltam, nem hittem volna, hogy "budda -budda-budda" lesz a vége. Kinyírták Alexet...szemetek.  :o

A második is ütős volt - szó szerint  ;D - bár kissé fura, hogy Kardfogút egymás után zúzzák le, először Póki, most meg a Macsek.  Olyan érzésem van e csatajelenetek láttán, mintha Kardfogúból erre az időre valami amatőr pancsert csináltak volna. Felicia régi szerkóját hiányoltam, sokkal dögösebb volt szerintem, mint ez a "mostani".  :headscratch:

Vészmancinak is nagyon megörültem - még ha nem is az eredeti - már nagyon hiányoltam a sok tökbombát és robbantást...  ;D A buli Peteréknél hatalmas volt, a hangulat annyira átjött, hogy gyakran úgy éreztem, én is ott vagyok a partyn, és menekülök Mrs. Muggins elől. Na de ami a legnagyobb csúcs volt.....a piás Pókember....  :hehe: ;D..... mekkora ötlet volt ez az író részéről!  A csata közben is azok a beszólások.... "kedves Pókemberem....csak nem vagy részeg?"..... "Mamiii.....a Pókember böfögött?"...  :ugral:

Na azt hiszem, hogy én ma még egyszer elolvasom az egészet....  ;D

Hálós köszönetem!

:pogo: :worship: :worship: :worship: :kingpin2:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2055 Dátum: 2013. november 16. - 09:24:53 »
Idézet
Olyan érzésem van e csatajelenetek láttán, mintha Kardfogúból erre az időre valami amatőr pancsert csináltak volna.
Jól érzed, mert tényleg így van. Claremont tervezte is, hogy megmagyarázza, miszerint mind Sinister klónja volt, a valódi meg nem is tartózkodott akkoriban a kontinensen, de valamiért ez a sztoriszál elmaradt.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2056 Dátum: 2013. november 16. - 10:00:17 »
A jövő évi ppp-re mikortól lehet előfizetni?

venom75

• Pókfej
« Válasz #2057 Dátum: 2013. november 16. - 11:31:51 »
Már elő lehet.  ;)

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #2058 Dátum: 2013. november 16. - 12:47:12 »
Idézet
Olyan érzésem van e csatajelenetek láttán, mintha Kardfogúból erre az időre valami amatőr pancsert csináltak volna.
Jól érzed, mert tényleg így van. Claremont tervezte is, hogy megmagyarázza, miszerint mind Sinister klónja volt, a valódi meg nem is tartózkodott akkoriban a kontinensen, de valamiért ez a sztoriszál elmaradt.

Hm, akkor így már érthető a dolog.  :headscratch: Thx az infót! 8)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2059 Dátum: 2013. november 17. - 00:11:49 »
Már elő lehet.  ;)

Ja tényleg, a marvel +ban már benne van, de ki lehetett volna írni a főoldalra is. vagy csak én nem láttam  :headscratch: