Ha már Predators akkor egy lehetséges folytatás (ezen én szétröhögtem magam

):
(teljes cikk:
http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20100909-ragadozok-jatekunk-eredmenyhirdetese.html )
Royce és Isabelle az ejtőernyőn ereszkedő új prédákat látva rájönnek, hogy kezdődik az új idény és el kéne húzni. Amint Royce megfordul, egy tucat predator céloz rá a lézeres célzójukkal (mint a Predators trailerben láthattuk, de a filmbe nem került bele). Hősünk már teljesen összeszarta magát, már le is pergett előtte az egész élete, és épp azon gondolkozik, milyen fasza dumát mondjon Istennek a mennyországban. De az utolsó pillanatban megmenekül, ugyanis az izomkolosszus Arnold Schwarzenegger a géppuskájával tüzet nyit a predikre, miközben lefelé ejtőernyőzik. Miközben Arnold és Royce spanolnak egymással, és megbeszélik Royce mit is keres egy akciófilmben, elvégre Schwarzi sem éhezik zsidóként a második világháborús Varsóban, újabb emberek csapódnak hozzájuk az égből Bruce Willis, Sylvester Stallone és Chuck Norris személyében. Végül arra jutnak, kinyírnak mindenkit, hisz ehhez értenek a legjobban. Royce ebből nem kér, ő csak elhúzna egy másik űrhajóval, de a többiek nem akarják, hogy esetleg a predik meneküljenek el azzal, ezért felrobbantják a hajót. Fordul a kocka, Schwarziék üldözik a predatorokat, hatalmas gyilkolászás folyik, mindenki úgy öli az idegeneket, ahogy ahhoz a legjobban ért, Chuck Norris pl. pörgőrúgásokkal. Amikor elérnek a boss-predatorhoz, az - látván hogy nincs esélye egy ilyen csapat ellen - csak annyit tud mondani a társ prediknek, mint Royce az idény kezdete előtt az ejtőernyőket látva: ,,Na, prosti gyorsan húzzunk el innen." Schwarzi erre csak lazán odaböki, hogy Adiós, Hasta la vista, baby.
Ui.: A sztorinak direkt nincs lezárása. Ha Robert Rodriguez esetleg mégis az én ötletemből csinálná meg a folytatást, szeretném, ha még tovább lehetne majd folytatni. Így egy rakás lehetőség maradt a 3. részre.