Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092220 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Képregényes események
« Válasz #6940 Dátum: 2012. március 11. - 21:05:52 »
Home again.
Összességében pozitív a vélemény. De csak a társaság miatt. Meg a kvíz. Az istenkirály ötlet. Biztos megbuktam,de megérte.  ;D :kingpin: Tiszta suli feeling vót.  ;D
Felhozatal nagyon NAGYON gyér volt. Vettem pár régi Póki V1 számot,igy most már teljes a készlet.Kaine-töl a kötelező darabokat (BA meg a M+, excellent minőség :taps: ) TWD 1-3, Egy Uncharted Ps3 játék (Kösz Ju). Todd-nak eladtam egy Torment HC-t.
Nagyot csalódtam ma bennetek.Főleg Farekban szóval ha erre jár akkor durci. ö.
Most mé ?
Farek legalább adott egy tockost.  :tujau:
Vidáman flangál Venom oldalán Budapesten, aki ahelyett hogy megenné az agyát, még támogatja is. Cöcöcö.
Majd Tom válaszol helyettem.
Ben, Merót egyszerűen nem lehet megverni. Kidumálja magát. ;D
Köszi.
Mero: köszi a hűtőmágnes javallatot, a gyerek imádja
Király.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6941 Dátum: 2012. március 11. - 21:13:13 »
Nekem is tetszett a börze, habár egy kicsit későn érkeztem. Mikka: bocsi, de megfeledkeztem a kooperációról. :( Jól elvoltunk a kvíz előtt Meroval, Pádival , Toddal és a barátnőjével az olvasószobában. ( nem kell félreérteni a dolgot, csak beszélgettünk ) Most én is sokkal kevesebb dolgot vettem, mint eddig. Sikerült 2 képregényt eladnom.
Zozi: köszönöm szépen a helyet és a lehetőséget. ;)
Ben: remélem nemsokára te is felkerülsz valami eseményre. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2012. március 11. - 21:18:08 írta Psycho »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6942 Dátum: 2012. március 11. - 21:18:39 »
A többi fórumozónak köszönöm , hogy sikerült képet készíteni a csapatról.
Nincs mit. Együttes gravitációs mezőnkkel elhajlítottuk a fénysugarakat, hogy ideális képek készülhessenek.

Egyébként csak itthon jutott eszembe, hogy szemügyre vegyem a börze jegyet... Hát ez... szexi lett. ;D Asszem megvan a kedvenc jegyem. :lol:

A kvízjáték kérdéseit nyilvánosságra hozod, Kaine? Akár a teszt topikba is mehet. :D Csak kiváncsi vagyok, mik voltak a kérdések.

Talán a fórumra is betéved néha. :D
Van is egy tippem a nicknevére... :)
Idézet
Az 5-ből egyet sikerült eladnom, úgyhogy igazából sikeres volt. :) A képregényeim kb felét is eladtam, szóval abszolút sikeres volt a nap, és a Burger után is maradt még pénzem, ami nagyon jó érzés. ;)
Tök jó, akkor neked is jól ment a biznisz. :) Mondjuk amilyen olcsón adtad a játékokat, azt hittem többen lecsapnak rá, de ezek szerint még mindig elég kevés a PS3 tulaj a börzézők között. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #6943 Dátum: 2012. március 11. - 21:23:55 »
Nekem tetszett a börze, a kínálatot én nem éreztem gyengének, de lehet azért mert mindent sikerült beszereznem amit akartam. A standokon elég érdekes, nem képregényes dolgokat is lehetett találni, pl: rengeteg pankrátor figura, Playboy magazin (nem, Mero, nem vettem meg ;D), stb... Egy előre megbeszélt biznisszel többet sikerült keresnem, mint a múltkori börzén amikor árultam. :)
A cosplay-esek nem voltak rosszak, igen enyhe kifejezéssel. A 3. csaj az Fekete Macska volt (nekem elsőre a haja miatt Vadóc ugrott be)?
Venom: képek jöhetnek. ;)

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #6944 Dátum: 2012. március 11. - 21:34:13 »
Nem tudom, mi baja volt mindenkinek a felhozatallal, szerintem akadtak szép csajok. ;D
Ja, hogy képregényből? Abból sajnos tényleg nem volt most túl jó.
Mondjuk határozott célként most csak pár régi Donald Kacsa számot szerettem volna megszerezni, de azok közül eggyel se találkoztam. (Konkrét részeket kerestem.)
Végül csak Marvel+2-t, két darab New X-Ment (Morrison) meg egy Mojo Jojo figurát vettem. Utóbbit 100 Ft-ról alkudtam le 90-re.  8) (Nem volt nálam több apró.)
Meg még egy-két kiló képregényt kaptam, de azt ingyen. (Hálás köszönet mindenki kedvenc nukleáris háziállatának és alkotójának.)
Ellenben a társaság jó volt, az itteni Fantomex, akivel most nagyon sokat beszéltem.
Beültem a végén a kvízre, de olyannyira vizsga hangulata volt, hogy tényleg beadás után jutott eszembe a válaszok fele. :roll: Sajna kicsit rövidnek éreztem rá az időt, csomó kérdéssel kb. így voltam:
Kérdés: Sorolj fel 10 Marvel rajzolót.
Én: Hah, ez milyen könnyű már! Ööö... Ööö... Izé... Na.... Mindegy, írjunk be valakit... Bárkit... Liefeld... Ne! Őt ne! Egyébként is most a DC-nél van... Valaki mást... Liefeld... Liefeld... Liefeld... :censored:
Valaki beszól: Letelt a 30 perc!
Én: Liefeld... Liefeld...
Valaki: Most már be kéne adni.
Én: :censored: !
Beadom.
Én: Jack Kirby, Steve Ditko, John Buscema, John Byrne, John Cassaday, John Romita Sr., John Romita Jr., Mike Deodato Jr., David Finch, Bryan Hitch, Steve McNiven, Adi Granov, Stuart Immonen, Olivier Coipel, Marko Djurdjevic... :censored:
Vagy a másik verzió volt, hogy "na jó, kettő hirtelen eszembe jutott, de majd visszatérek rá később". Hát nem tértem.
De amúgy jó volt.  :D

venom75

• Pókfej
« Válasz #6945 Dátum: 2012. március 11. - 21:35:10 »
Remélem működik.
http://petren75.fotoalbum.hu

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #6946 Dátum: 2012. március 11. - 21:36:54 »
Eh... Csak a végére értem oda, és jórészt üres asztalok fogadtak. Tomitol beszereztem az új UBA kötetet, oszt leléptünk a mátkámmal.
Tanulság: ne menj nővel börzére, főleg akkor, ha nem érdeklik a képregények, mert tuti, hogy a készülődési idő a szokásos duplájára növekszik. :-\

Mikka: Sajnos le kellett lépnem, mert vigasztalhatatlan voltam a késés miatt. A Maus-hoz jó olvasást. Kivételes darab. :nezze:
"Live for nothing or die for something, your call."

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6947 Dátum: 2012. március 11. - 21:38:30 »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6948 Dátum: 2012. március 11. - 21:49:24 »
A cosplay-esek nem voltak rosszak, igen enyhe kifejezéssel. A 3. csaj az Fekete Macska volt (nekem elsőre a haja miatt Vadóc ugrott be)?
Fekete Macska viszonylag ritkán hord X-men-logót a karján. :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #6949 Dátum: 2012. március 11. - 21:51:30 »
Na, én is írok egy kicsit.
A múltkori börzéhez képest kisebb volt a felhozatal, de a cosplayesek kárpótoltak.  :P
Elég sokat költöttem, kb. annyit mint múltkor, de ebből a legtöbb olyan volt, amit előre megrendeltem.
Az 500 ft-s Avengers v1-bőll vettem párat. Nem is értettem, miért volt ilyen olcsó. Fura, de most nem volt olyan, amit bántam, hogy nem vettem meg. Az Ezio Auditore figurán kívűl, persze.  :hehe:
Majd jövőhéten teszek fel képet.
Krizlivel, Venommal és Meroval beszélgettem.
A kvíz meg elég durva volt. :hehe: Kevés volt az idő és alap dolgok nem ugrottak be. :stupid:
Örült a kislányod Deadpool bácsinak, Venom?
« Utoljára szerkesztve: 2012. március 11. - 21:53:50 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #6950 Dátum: 2012. március 11. - 21:53:02 »
Igen, a képekről már világos. :)
Köszi a képeket Venom! 1-2-őn felfedeztem magam (csoportképről sikeresen lemaradtam, de sebaj).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6951 Dátum: 2012. március 11. - 22:36:02 »
Heh, eddig ez eszembe sem jutott, de tényleg logikus.  :D
Kérdés: Sorolj fel 10 Marvel rajzolót.
Én: Hah, ez milyen könnyű már! Ööö... Ööö... Izé... Na.... Mindegy, írjunk be valakit... Bárkit... Liefeld... Ne! Őt ne! Egyébként is most a DC-nél van... Valaki mást... Liefeld... Liefeld... Liefeld... :censored:
:lol:

Hazaértem én is, egészben. :) Nekem nagyon tetszett a börze, mint mindig. Egészen sokan is voltunk, ami mindig feldobja a hangulatot, és a cosplayes lányok tényleg sokat dobtak plusz rajta. Venomnak köszönöm a Fix-Foxikat, este már ezt olvastam a lányomnak. :)
Szokás szerint nemigen volt időm semmire, de azért Huszka Zsombortól megvettem a Noir című képregényét, mert a Hungarón a Szultán katonája tőle igazi képregényes meglepetés volt. A rajz is és az írás is nagyon klassz volt, így ez is kötelező vétel lett. Vtomi Theojáról lemaradtam, de majd legközelebb.
A Marvel+ 2 tényleg gyorsan elfogyott, pedig vittem belőle egészen sokat. De még a M+ 1 is jól fogyott. Sokan együtt vették meg a kettőt. Jött 15 új előfizető is. :)
A kvízre azt hittem, többen leszünk - csináltam 100 lapot  :D - aztán összesen tízen töltötték ki - amivel persze erősen nőnek a nyerési esélyeik.  ;D Az előfizetői sorsolás király volt - Zatanna tényleg kétszer is vakon kiválasztotta ugyanazt a nevet - majd ezt megismételte egy másik névvel is!  :D Ha addig nem hitte volna el valaki, hogy varázslónő, hát itt bizonyított.  :)
Venom, királyak a képek, köszi! :)

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #6952 Dátum: 2012. március 11. - 22:38:55 »
Kaine, jó a Pókmobilod.  :)
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6953 Dátum: 2012. március 11. - 22:45:51 »
de azért Huszka Zsombortól megvettem a Noir című képregényét, mert a Hungarón a Szultán katonája tőle igazi képregényes meglepetés volt.
Tudtam, hogy valamit elfelejtettem...

Ju

• Pókfej
« Válasz #6954 Dátum: 2012. március 11. - 22:59:38 »
Heh, eddig ez eszembe sem jutott, de tényleg logikus.  :D
Lehet, hogy nem vagyok valami friss 4 óra alvás és egy félnapos börze után, de ezeket nem vágtam... ;D Én értem, hogy miért az a nickje, ami, de fogalmam nincs, mire gondoltok. :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6955 Dátum: 2012. március 11. - 23:01:58 »
Hát hogy hívják a leányzót? Első két betű mindkét nevéből?  :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #6956 Dátum: 2012. március 11. - 23:09:56 »
Első két betű mindkét nevéből?  :)
Nem... :) Egy marimba nevű hangszeren játszik, innen lett wolfmarimba. :) Bár azt hiszem, egyszer sem írt a fórumra, de azért regisztrálva van. :)

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #6957 Dátum: 2012. március 11. - 23:13:32 »
Az vigasztal egyedül a csoportképen nem létemmel kapcsolatban (mivel az olvasószobában éberen őrködtem hogy senki ne csorgassa a nyálát heveny rángások közepette mondjuk a Vampirellára, kultúráltan nyáladzzunkkösszönömszéppen) hogy a képhez tökéletesen rosszul kiválasztott helyszínnek köszönhetően a háttérből bevilágító ellenfény telibe szétcs*szte az összes képeteket, vagy ha az nem hát a vaku. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6958 Dátum: 2012. március 11. - 23:57:21 »
Egy kép van, ami nem ellenfényes. :)
Ju, elbeszéltünk egymás mellett, illetve szerintem félreértettem, amit Tom írt. Azt hittem, azt mondja, hogy van tippje, hogy mi lehetne a nickneve, ha tényleg jönne ide a fórumra.  :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6959 Dátum: 2012. március 12. - 01:15:13 »
Ja, félreértettük egymást, bocsi... :D

mivel az olvasószobában éberen őrködtem hogy senki ne csorgassa a nyálát heveny rángások közepette mondjuk a Vampirellára, kultúráltan nyáladzzunkkösszönömszéppen
Ej, erotikus magazin az olvasószobában? :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.